[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
正正子
寫呢啲劇情應該係絲打
愛到唔記得咗自己
其實都唔係好事
(103)

唔似包包嘅強忍眼淚,珮柔嘅淚水一直都好似瀑布咁,一瀉千里。

我都只能一擁佢入懷,再摸下佢個頭。好似稍微有啲作用,珮柔意識到之後更加大力回抱我,兩團綿綿順勢闖進我嘅懷裏。一切已經盡在不言中。

「但咁對你好咩?」我一邊摸住佢頭,一邊理順佢嘅頭髮。個傻妹又屹返起個頭望住我,推開咗我。今次係第一次,睇嚟都激到珮柔幾嬲下。

正以為冇得挽回之際,珮柔竟然開始解開自己條睡裙,露出最具殺傷力嘅武器同我講數。我已經刻意遮擋眼前嘅風光,但無邊嘅春色都係滿瀉哂,又叫我點可以忍住唔望?

輕解嘅鈕扣露出少少白皙嘅山峰,輕薄嘅質料令未戴bra個型都已經好突出,都仲未見到圓滾滾嘅真身,都已經令人聯想遐邇。

珮柔用無辜嘅眼神望住我:「咳,哥哥我覺得好熱。」珮柔可能高燒未退?咁唔得㗎喎。呢件事都係擺埋一邊先。

我就幫佢解開喇!只係解開!唔會對病人出手!咁所以一對大奶彈咗出嚟嘅時候,都只係得個望字。冇咗bra嘅束縛,紅豆都出埋嚟助興,令成個畫面升溫不少。

「我係咪仲發緊燒啊?點解個身都好㷫咁?咳咳。」發燒唔係要掂額頭咩?點解珮柔係帶住我隻手去掂佢對波㗎?個衰妹跟得包包多,學壞咗?

手掌完全冇辦法掌握哂成對暖笠笠嘅波,「哥哥隻手好涼好舒服⋯⋯」唔知個傻妹係咪發燒發到傻咗定講緊真心話,知唔知咁做我第二個地方會著火㗎?

張驍旭,你真人君子嚟,青梅竹馬嘅妹妹病到咁都仲想扑人,真係十惡不赦。

咁所以我快速咁除哂衫同珮柔相擁,都只係為咗幫佢解溫,絕無他意㗎。「咁有冇涼啲啊?」暖暖嘅皮膚就好似佢本人咁,一直都照耀着我,只係有時呢份溫暖連灼傷咗珮柔自己都唔知。

雖然知道佢係冇意識,但真係有股熱流沖緊去下面。「真係好涼,好舒服,可唔可以一直都攬住哥哥?」臉紅紅又帶住笑意,如果唔係見珮柔迷迷糊糊、病懨懨,一定要依個始作俑者負責。

如果忽略已經迅速勃起嘅巨龍,其實真係可以相安無事。我扯唔緊要,最緊要幫佢緩和到病情,「珮柔想攬幾耐都得。」

巨龍早已抵住珮柔嘅肚仔,硬到忽視唔到嘅地步。珮柔望咗望下面,有啲奇怪咁問:「哥哥依度做咩?」充血嘅部分集中哂喺下身,其他部位先有得你咁涼喳。「珮柔乖,唔好攪。」我唔知仲自控到幾耐,可唔可以唔好引我啫?

為咗分散注意力,我嘅手向珮柔嘅腰間邁進,軟軟嘅皮膚潔白如玉,簡直愛不釋手⋯⋯死喇,無論我好似做咩都向緊扑野個方向發展咁。

「真係好熱⋯⋯」珮柔熱氣騰騰,唔散咗陣熱氣佢,就好返唔到㗎喇。啲人又話扑野可以醫感冒,其實係咪可以試試佢?

醫學用途,絕無私心,ok?

輕吻碧唇,陰公豬病到嘴唇都白白地。打車輪依啲太激烈,都係喺佢耳邊噴氣算。珮柔渾渾沌沌,我慢慢揉佢滑滑嘅波波,動作盡量輕柔。除咗醫病之外,都要病人舒服嘅。「啊⋯⋯好痕啊⋯⋯唔好咁整喇⋯⋯」珮柔用沙啞嘅聲線叫噥著。 拎起,再放低,不時輕撩下兩粒紅豆,手指深陷喺兩團軟嫩之中,簡直無法自拔。

原本以為感冒會令佢感官冇平時咁敏銳,但向下一摸,肉縫都滲出絲絲水潤,睇嚟都唔係完全無feel。咁我就放心更進一步喇。

病人最緊要就平躺,抱咗佢上床之後,手指喺小穴門外遊走。打圈咁按摩住每吋陰部肌膚,

幾時都話,食女唔奶閪,不如唔好屌屄。不過珮柔一feel到我嘅意圖,就馬上遏止我嘅舉動。「唔得㗎,唔可以傳染哥哥。」

《續。208》
文呀
點解咁講呢?
甜㗎甜㗎
有少少苦先襯托到甜㗎嘛
加更呢不如?
男人從來都唔明白女人
唔好寫到咁sad啦,大家都係為開心而睇,
好多網故都寫到男女主角要分開一段長時間,之後又唔知咩原因見返大家,最後又同左第二個一齊就完故。
現實已經夠sad,唔想睇故都咁sad...
Btw, 想睇多d Ashley 既經歷 個人覺得比較有趣
手動負皮樓豬
我要肉體同心理嘅重甜呀!!!
唔要苦
我都覺得睇Ashley 爽D⋯佩柔離地到奴隸咁
真心對Ashley既過去有興趣
但係之後包包發現咗Ashley都好難唔有少少苦喎
唔識數數嘅樓豬今晚記得出文
你哋嘅反應好兩極
有啲好鍾意珮柔
有啲又好鍾意Ashley
苦咩姐?個故事一開始就已經唔合理,點解發現第二個就要好合理地唔開心?我知你哋網故佬啲PK野,係要寫到PPKK咁先肯收手
冷靜啲啦巴打
我寫咗少少苦啫
你講到好似我寫死咗佢咁
之後會甜少少㗎啦
我好冷靜,sorry 唔係話緊你,我只係諗起其他作者,係要寫死女主角先收手
BTW,我都要睇4P
(104)

柔弱嘅珮柔,眼神卻很堅決。我見佢咁激動,就算奶到佢生理上有興奮嘅感覺,佢本質上都唔開心,咁又冇咩謂呢?不如專心用手指開拓吓珮柔個窄穴仲好。

由緩慢咁喺豆豆上附近打圈揭起序幕,身體內嘅熱已經蔓延到身體外露嘅地方,渾沌並沒有令佢嘅熱情減退,反而有啲似助燃劑嘅作用。珮柔嘅手難得攀上我嘅背,似是燥熱難消。今朝奶到濕哂都冇屌到,又真係慘啲嘅。

咁我就再進取啲,塞一小節手指入去。啲人話肥妹仔會窄啲,好似都真真地。「唔⋯⋯唔⋯⋯」一邊留意佢嘅反應,似乎冇引起不適,可以繼續。

再入多一節,阻力更大。不過緩慢而富耐性嘅指插,會化解所有障礙。再加多隻手指,兩指齊入,似乎都唔係問題。又不時按摩下對波,叫醒哂所有感官。

唧唧水聲話到畀我聽珮柔已經準備好,我都攞出巨龍⋯⋯屌無套啊,我身上冇,珮柔屋企更加唔會有,依鋪撩㷫咗人,自己又冇得攪。

個傻妹都分唔到肉體上嘅定心理上嘅痕,就已經話:「好痕啊⋯⋯哥哥,做咩唔郁嘅啊?」珮柔發住病咗嘅老牛聲都仲仍然照顧住我嘅感受,話唔感動就假嘅。其實咁多個入面,我欠佢嘅最多。

所以,你問我巨龍嘅健康重要定珮柔嘅安全重要,我必然係揀後者。「我冇套⋯⋯我用手幫你⋯⋯」我已經側好個身,準備用手令佢陰道高潮補返數。然而,珮柔卻搶住講:「我要啊,哥哥快啲。」然後坐返起身摸巨龍,想引領佢入自己個閪。病咗同飲醉嘅人,可能同樣都係咁癲。

可能要射完去到聖人模式,先推開到咁正嘅珮柔。我甘願被情慾支配住,嚟個最溫柔、體力損耗最少嘅傳教士式畀最可愛嘅珮柔先。

珮柔發出微弱嘅叫聲,「啊⋯⋯」似係適應緊身體內嘅龐然大物。巨龍慢慢沒入濕滑嘅洞穴裡,冇咗個套嘅隔閡,直接感受到比平時熱咗唔少。小穴物似主人形咁,好似一股溫熱好溫柔咁包裹住成條巨龍,唔插多兩下,都對唔住自己。

珮柔不停叫嚷著「噢⋯⋯唔⋯⋯」嘅聲,冇因為咁而憐愛惜玉啲,反而更賣力咁畀珮柔享受性愛嘅美好。我插咗幾個角度,好似向到最下銳,珮柔反應最強烈,咁我就專攻嗰點。激情下,我地兩個嘅分泌都越嚟越多,不但熱,仲多咗分滑,完全冇異物感。

「哥⋯⋯哥⋯⋯啊⋯⋯」唔知係珮柔發燒定無套,濕又熱嘅環境令我好鬼想射。我擰了擰山峰上嘅乳頭。抓住團團綿軟,真係意猶未盡,如此良辰美景,太快玩完真係唔捨得。

唯有控制下節奏,變為下下都頂到底而唔好咁頻密,希望緩一緩嗰蓄勢待發。「哥哥⋯⋯我唔得喇⋯⋯」珮柔嗰點不停被攻擊,完全失咗神咁叫喚著我個名,好似等緊我拯救佢。只係唔知佢想喺高潮嘅邊緣徘徊,定要痙攣似嘅失德感。病咗嘅珮柔好似仲敏感過平時咁,我都就快控制唔到自己,大鑊了。

《續。210》
但簽紙嘅只可以係一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞