[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
應該冇
有嘅話 佢都會好慘
綁起男主 眼白白睇住磨豆腐
唔係點叫罰
最期待係你
樓豬係咪諗住轉行寫gay post
原來你唔鍾意睇sheshe?
鍾意呀
但要有玩具嗰隻
識震?定假鳩?
why not both? 震動雙頭龍
巴打有啲心得喎
邊夠你嚟
(118)

嗱,又唔好講到我地咁。咁耐以嚟,3p嘅次數一隻手都數得哂嘅。而且啲人成日都講:「床頭打交床尾鋤」,都不無道理啊。我行上前,揸下珮柔隻奶熱身先。

包包昂高個頭講:「今次冇你份喎。」留低我同一臉錯愕嘅珮柔,搞怪包包今次又想玩咩?

包包隔著件白色紗裙,手朝珮柔對波揸落去,經過我上次嘅訓話,佢都冇好大力,但會唔會輕力過頭,有時係大力啲先過癮。

我唔理佢照摸咗先,停留咗喺半空嘅手,就畀佢打走左。「都話唔預你。珮柔啊,我地要罰下佢。」手上嘅痛感未消,個腦又開始痛。上次玩sm嗰時唔係哄掂咗喇咩?而家又反口?包包真係一時一樣㗎。就睇下佢想點。珮柔個眼神,就好似話緊俾我聽佢都無能為力咁。聽包包指示好似容易啲解決件事咁。

包包放開咗珮柔,指示珮柔行到梳化位,而我就要留喺食飯檯嘅位。有得睇冇得食邊個想呢?所以我趁亂錫咗包包一下,但佢個鐵石心腸都係不為所動。「上次係我嬲,今次係幫珮柔嬲。」咩叫幫人嬲?珮柔自己都唔嬲⋯⋯

算喇,講贏咗都冇意思。贏咗場交,輸咗包包又有意思咩?都係佢點話點好。

我被安排坐喺飯廳嗰邊,清楚咁望到哂佢兩個,手亦冇被綁,完全自由。但就被勒令唔準掂到佢地。

表演者超級有耐性等我坐好咗,確認咗我係眼定定咁望實佢兩個,包包先不慌不忙咁開始。包包坐喺珮柔後面,兩個都面向我,我嘅視線完全冇被遮擋。係咪應該感謝佢哋咁貼心⋯⋯

包包從後抱住珮柔,隻手又慢慢移到珮柔最柔軟嘅地方,細細隻手唔輕唔重咁按壓住波波,完全係一手不能掌握。透過件衫,下面嘅bra似乎係墨綠色。見住大大對被壓至變形,我感覺到巨龍嘅騷動。

眼利嘅包包又點會睇唔到微硬嘅一砣突起。佢蔑視嘅嘴角,我完全不能忘懷。「包包,咁樣我會⋯⋯」未使珮柔講哂全部,我都知敏感嘅珮柔下面一定開始濕潤起來。

珮柔為咗幫我,無論包包做咩都只會順住佢意。包包嘅動作仍然都係慢吞吞嘅,慢慢解開珮柔嘅白色紗裙心口鈕。第一粒,鎖骨下嘅風光暴露喺空氣之中;第二粒,已經輕輕見到條溝嘅開端;第三粒,深長嘅溝溝就映入眼簾。再拉開旁邊塊布,成個圓潤嘅胸形更加明顯。

佢越解,我個心就跳得越快。包包輕輕隔住件衫,從下而上咁揸住成個波。半邊波波露啲唔露啲,令我燥底咗,我忍唔住催包包:「解快啲喇。」

「係啊?」包包仍然笑嘻嘻咁。我越急,包包就越不以為然。我開始明白,眼到食唔到就係包包對鹹濕嘅我嘅懲罰。

等咗半日,終於見哂兩大個波。透透地嘅墨綠色嘅bra溫柔咁托住兩隻肥肥嘅木瓜,個啲lace強調咗胸型嘅優勢,成件事都好似藝術品咁。對波好突出,真係好正。不過最正都係珮柔個臉紅樣。內斂嘅佢,怕醜係一貫作風,為咗我而忍住唔出聲個樣,更加秀色可餐。

包包用單手就解咗個bra,熟手到呢。終於彈出期待已久嘅大波波,興奮嘅心情完全呈現咗係又升高咗格嘅巨龍上。

《續。237》
咁只睇住人地做又好慘嘅
但唔折磨佢 大家又下唔到啖氣
諗好咩標題未
諗好喇 其實都打好埋第一個post講咩
推爆佢
反正標題好似冇限字
直接要幾多奶加幾多奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞