[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
(93)

眼前嘅包包高潮咗幾次,感官冇咁敏銳。我隻手同後面嘅珮柔胡作非為,眼利嘅包包竟然都察覺唔到。對對下答,又開始昏昏欲睡。咁都好,唔使應付多個。

我錫下包包個額頭,就開始做正經事。慢慢退後少少,等陣間有咩郁動都唔好震到包包。背後嘅珮柔隻腳仲鉗到好實,係時候開波。

就算係輕輕咁摸,都feel到綿質士多啤梨底底緊緊咁包住珮柔塊鮑鮑,唔知點解佢次次都着到咁鬼緊嘅,真係食指大動。屌,應該動嘅就唔動。珮柔你再唔起,就唔好怪我更進一步喇。

慢慢從陰唇方向摸去,珮柔隔住底底都已經透出一絲絲嘅濕潤,個人未醒,個屄都流哂口水。 果然物似主人形,都係咁為食。

掛喺我腰上嘅腳依然未有意欲想放返落嚟,行動升級係唯一嘅方法。隻腳遞到咁高都除唔到底底,都係唯有撥埋一邊,只係向後嘅姿勢固然唔就手,都只能盡做㗎喳。

一摸上去成塊鮑表面又暖又滑,雖然尚餘少少毛髮,但都係滑溜嘅行列。瞓緊覺嘅人體溫係咪高啲嘅呢?珮柔冇包包咁淫咁多水,但都夠㗎喇。直接摸條肉縫,都係濕濕地,未拉到絲住。

順着本能,摸上平時都好熟悉嘅突出,珮柔個身都已震咗震。係囉,反應咁強烈都仲hold到個pose。其實會唔會係扮嘢㗎咋,邊有咁勁啊?

再試下佢係咪真嘅先。集中圍住豆豆攻擊,打住圈,手指前後喺濕濕嘅位前後拖曳,時而掂下豆豆。雖然趕時間,但呢個步驟唔可以慳。

對波嘅震動傳到嚟背脊,好似有啲反應喎。濕到差唔多,先伸一節手指入去。都仲有啲緊喎,明明熱咗咁耐身,濕哂㗎啦?唔通係因為珮柔下面都好有肉地,所以都比普通女仔緊?不過都可能係因為隻腳遞起左本身就夾得緊啲。如果唔係,Ashley都唔使成日要遞起腳嚟整緊塊鮑。今次珮柔都可以話係錯有錯着嘅。

佢個人瞓咗,唔可以問吓佢痛唔痛,只好慢慢入,當幫佢慢慢適應。當然係一嘢插落去佢都會醒,一野拍醒或者摵醒佢都可以⋯⋯但我唔想咁粗暴咁對可愛嘅珮柔。

成日覺得av啲情節好誇張,點會條撚入嗰時先識醒,一係就前戲太舒服,舒服到醒唔到。但親身經歷嘅時候,又真係覺得冇咩係冇可能。

珮柔「唔⋯⋯」咗聲,係發開口夢定係已經露出蛛絲馬跡?得唔到答案,就只可以放埋第二隻手指。手指唔再蹦直,而係稍微彎曲,咁一定可以更順利掂到目的地,我就唔信呢次佢唔會擘大眼。

咁手指公好似有啲得閒,最啱就係由佢按摩豆豆。但係而家咁樣背後嘅手勢,真係完全唔順手。

可能真係要換其他嘢插入,先可以喚醒珮柔。叫醒咗佢之後,一定要慢慢同佢傾偈先得。
Ashley嗰度其實啲伏筆已經齊晒㗎啦
睇吓邊日得閒完完整整咁講出嚟

遲啲完咗呢節可以有啲日常穿插下
扮瞓嘅人叫唔醒
環境可能得一兩句太少?

開頭有認真寫過下個外表着咩衫呀咩氣質咩感覺嗰啲
例如包包每次都唔同風格
珮柔就多數斯文風/自然風
Ashley就運動風
之後都有講但係冇之前咁仔細

Cosplay
你要慢慢習慣下
巴打加油
決定咗第三個就用依個名
掂啊
支持樓主第一個post睇到live好好睇
記住要括住[重甜]
第三個post會㗎啦

一開始打咗少甜
又諗起個故有好多波波睇
就加咗個多奶喺尾
支持樓主改名
但我都係鍾意少甜多奶多啲
聽晚就有啦
寫得唔錯 留名等文
睇下你鐘意新奇刺激定舒服自在
或者玩埋情趣嘢都有得諗
你係佢難得嘅fans
其實我唔係但我想知,我最中意包包
睇嚟大家都睇得出
(94)

睇嚟珮柔嘅柔軟度同做開瑜伽嘅Ashley有得揮。唔係點解可以撐到隻腳咁高?

我兩隻手指再深入珮柔體內,珮柔入面濕得嚟又啜啜地手,睇嚟需要更多嘅抽插,手指公都艱難地圍住豆豆打圈,為咗令珮柔醒,我會不遺餘力嘅。

珮柔終於忍唔住呻咗聲:「哥哥,唔好喇。」都話裝睡的人叫不醒。知佢醒咗,我慢不迭,擰翻轉面向着佢。

「你個傻妹醒咗做咩唔出聲,仲要咁大力鉗住我?」為咗唔畀包包聽到,我地幾乎鼻貼鼻咁講。

「哥哥頭先都同包包玩咗咁耐喇,我攬多陣哥哥都唔得咩。」都係扁嘴派嘅成員,酸到呢!冇人話唔同你做,但係唔使用啲咁嘅方法嘅。

吓,佢知?咁即係頭先成個過程都聽到哂?由佢問我地做咩嘅時候開始醒?「全部都睇到?」我忍唔到問。

「問完你地問題之後⋯⋯你哋想我瞓,咁我咪瞓囉。」做咩咁委曲求全呢?明明珮柔豬都好好。「包包性格咁好,身材又好,仲咁叻做愛,得人鍾意係正常嘅⋯⋯」又喺度自慚形穢,珮柔咁冇自信,唔得咁㗎喎。

我又覆述啲我講咗幾十次嘅嘢:「珮柔啊,明明你都好識得體諒人,有好多優點,點解要咁睇自己呢?」如果真係冇瞓嘅話應該聽到包包讚佢大波。呢個都唔係咩秘密啊,上次都已經不停揸不停揸,又鬼死咁大力,真係唔喝佢都唔停。不過講都講咗好多次,要聽嘅一早入咗耳。

係唔係除咗屌佢,就再無其他方法證明佢係好有魅力呢?

我隻魔爪再次伸向珮柔嘅肉縫,撩開咗人地,又冇理由得人濕住瞓嘅?

我將佢喺腰間嘅裙拉到上膊頭,珮柔第一個反應就係遮住對奶。咁大對,得嗰兩隻手仔點遮得哂,等哥哥幫你用個頭遮就差唔多。同樣都係食波餅,今次仲可以推埋側邊嘅胸肉到中間,嚟個臉部按摩大滿足。柔軟得麵團似的嘅奶子,點搓都唔厭。托起下又放返低都好動L,都係打住圈咁揉啲肉最正。「唔準咁話自己啊,哥哥心痛㗎。」

珮柔開始「嗯哼」緊,根本應我唔到。粒紅豆珍而重之咁畀我用口叼住,圈起個嘴前後郁個頭,係溫柔又不失刺激嘅方法。手摸住lin餅,不時加上脷尖挑逗,濕滑嘅相信唔止得對波。

成日覺得好對珮柔唔住,對佢唔夠好,但愛唔係就咁講出嚟,唔做又邊有愛?我嘅口落到頭先我抽插得好勁嘅地方。今次,我至少要令佢舒服一次先。

珮柔成個木偶咁,都係我主動分開咗佢隻腳,先近距離欣賞到咁可愛飽滿嘅鮑鮑。無視佢因怕醜而擋住嘅雙手,一手捉住佢兩隻手仔,唔好阻住我進攻先得㗎。「乖喇,唔怕。」

珮柔輕輕點頭,好似放鬆咗少少。

我一用拇指分開兩塊陰唇,條脷就已經想貼埋去吸啜吓啲汁。先係成個唇貼上,再慢慢收窄範圍,只奶條界。甚至可以更進一步,當條脷係撚咁模擬抽插嘅動作,畀啲心理準備珮柔。

《續。》
g持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞