[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
唔係呀
至少我冇瞓著到
加速
男主本身都臭
所以佢地唔覺

(下次寫埋用濕紙巾抹
唔記得打多謝提點
仆街了 live 咗
(89)

讚我大碌喎,包包喎!雖然佢冇直接講,可能係怕羞啫,更加有可能係口硬,不過我都照單全收嘅。

既然包包對我致以最崇高嘅讚賞,咁我當然要不遺餘力啦。唔俾多幾下佢,都對唔住自己。令心愛嘅人舒服,係最幸福嘅事。

係喎,手掌掂到塊地,先意識到我屌佢嗰時好似激動咗少少,包包個身經過我嘅重重施壓,一次又一次咁硬撼坦地,見到都覺得佢牙煙。因為單人嘅充氣床墊本身唔大張,佢同珮柔share住瞓,放中間,側邊都只可以鋪毛氈啊衫啊嗰啲嘢,鋪咗好過冇㗎咋。

瘦弱嘅包包全身最好肉地嘅,已經係對波。咁白皙嬌滑嘅皮膚,畀個地整親幾無謂呢。

唔忍心再要包包承受地面嘅硬掘掘,都係由我坐喺地下好啲。佢屹起個身一睇,又真係真係成個大髀同patpat都係印,心痛死人咩。

抬起包包個patpat,跨喺我賓周上面。包包目不轉睛咁望住我,跪住咁慢慢坐低,又再嘆多次入嘅爽。「咁樣⋯⋯好正⋯⋯」覺得佢坐得太慢,一下子撳咗佢大髀,一野落哂去,唔好再引我。雖然都唔係第一次,但係為保安全,另一隻手都有放喺佢腰間傍住,以防萬一。

位於上位嘅包包邊un,邊攞起我嘅手指放入口,柔軟嘅舌頭仔細舔過每隻手指,連手指罅都冇被馬虎對待。佢咁認真唔講仲以為食緊糖,好肉緊咁越食越入,仲要唔小心隊到喉嚨丁。

包包即時想作嘔,我拍着佢個背講:「冇事呀嘛?」佢下面個喉嚨都好似連接着上面嘅感官,同時收縮緊。真係殺我一個措手不及,差啲就想射⋯⋯原來呢個係令小穴變緊嘅掣。舒服係舒服,但見佢咁辛苦,如非必要都唔想咁。

我抆返隻手出嚟,包包都冇再想嘔嘅樣,咳返順條氣,嚇死我咩。最最最緊要嘅係下面都冇再咬得咁緊。「人⋯⋯人地咳,你都仲咁硬⋯⋯」包包郁起個嘴,有啲委屈咁講⋯

因為都係包包太正啫。我篤下佢滑嫩嘅臉珠,開始向上un住講:「都係你唔好。」然後就攬緊佢個身,全力衝刺。

本身都想試下剩返啲衫同bra咁扑,但發覺都係太阻埞,都唔足夠完全咁掌握佢對包包,又唔能夠身貼身,真係兩難嘅局面。

「唔⋯⋯好熱⋯⋯慢啲⋯⋯」包包係講緊個屄好熱定個身好熱?無論你要咩,都會俾你嘅。我都未發力,點可以咁快就攰呢?咁就大力啲令佢更加熱。其實都可以開少少個營嘅拉鍊,俾包包唞吓氣都得嘅。

最後喺我猶豫緊嘅時候,包包就已經抵唔住熱而除咗個bra,下身就仲著緊條短褲仔畀我屌緊。冇咗個鋼圈嘅bra,其實都好揸手咗好多。將啲手指擘到最大再抓住胸肉,粒pink lin就喺中指嘅手指罅度走出嚟。另一隻手仲護緊包包條腰,個嘴已經不知不覺親緊芳澤。包包攬住我,兩隻手都攀咗上我條頸度,就好似樹熊咁。仲從個嘴度傳遞力量畀我,為我打氣,真係唔話得。

就係呢個時候,珮柔隻眼眨咗幾下,眼睫毛扇咗扇,又捽咗捽隻眼,唔通?!然後睡眼惺忪咁講:「哥哥⋯⋯你地兩個做緊咩啊?」

《續。》
3P 3P 3P 3P 3P 3P 3P 3P 3P 3P
包包包冇病
放心
其實有人唔想睇3p
又有人想睇

男主表示做人好難

想睇
唔想睇
包包同珮柔
手殘咁錯負皮,利申想睇
睇到扯左
哇屌 大比數拋離
上次話唔想睇3p嗰啲人死哂去邊
(89)

《續。》
睇到扯左

乖 唔好quote文啦
開始飛過程。 。 。 。 。
包包邊度做得唔夠好
搞得太密
唔通想睇4p?
文呢
樓豬去咗邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞