[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
樓主有無性趣入tg grp同d讀者吹下水
加左兩個作者同一推讀者

有性趣就留底tg
卡皇唔使治國咩? For Sigmar!!!!!
都要開會既
(72)

點講都死⋯⋯掘個氹俾自己踩就係我依啲⋯⋯ 真係呢,有咁多個老婆啲人點先令佢哋和睦㗎?

問心嗰句:細個係知珮柔幾可愛嘅,大個咗都係當佢妹咁,始終由細玩到大(並唔係講緊由佢對波細玩到佢波大),男女有別都唔會玩到好close,大個咗又打機又打波,都冇時間⋯⋯而珮柔咁甜,話冇人追都冇人信。連佢都拒絕哂啲人,我都不以為然⋯⋯唔知係我太遲鈍定珮柔收得太埋,佢唔講我都唔知佢冧我⋯⋯

如果我唔係咁啱去咗佢間房,見到我啲相貼到周圍都係,根本都唔會發現⋯⋯

唔可以照直講,咪即係話佢對我嚟講唔吸引?會死人㗎⋯⋯點兜好⋯⋯「咁⋯⋯計埋住hall再加搬出去都五年喇,都冇咩時間相處,又點培養感情呢?」珮柔見到
我講到頭頭是道,加埋啲真情同佢本身都勁冧我⋯⋯又好似消咗氣喎,好彩佢易氹過包包。

又好似到包包唔開心咁,點都唔會想自己心愛嘅男人讚第二個女仔嘅,更何況係解釋呢啲鍾唔鍾意嘅嘢呢。

包包又唔會直接發脾氣嘅,只係聽到有啲冇癮,就逕自問:「答案呢?」準備緊點兜好。

珮柔答:「係三個。」中學時期囉,好彩冇計到大學嗰兩個啫,唔係就仲大鑊。頭嗰啲都係拖下手仔姐,之後嗰啲先精彩。唔係邊得嚟咁好技巧,唔通真係靠睇AV咩?不過點都好喇,都已成過去。

包包勒令我講:「陣間你比嗰三條女嘅相我睇。」果然每個女仔都係對前度好有興趣。太靚又會有妒忌心,太差又會覺得你冇眼光。真係點都睇唔順眼,更加唔好講話兩女共侍一夫,真係可以預見嘅家無寧日。

問答遊戲完未啊?我仲想保住條命仔⋯⋯

我隻手偷偷咁摸上包包對包包度,領取懲罰。包包靈機一觸,就即講:「到我喇!珮柔知唔知阿驍碌鳩有幾長?」哇哇哇,問題真係越嚟越尖銳。邊個會無啦啦度㗎?男仔就話心中有數啫。男仔本身就好少畀女仔幫佢度。正如身高咁。

不過印象中包包都冇同我度過。佢會知答案咩?真係好蠱惑。

「吓,我淨係知大概有我兩隻手指加埋⋯⋯」珮柔留意到都好叻㗎喇,平時一嚟就入咗屄窿度,都冇咩機會同佢互相了解吓。

贏真係咁重要?定係其實係比緊邊個愛我多啲。

珮柔閃著閃爍嘅圓眼睛,又輕咬住嘴唇,甚是苦惱。望住我嘅眼神,好似而家即刻就想度咁。

雖然遊戲規則冇話唔俾問現場觀眾嘅。

珮柔跪喺我面前,好生疏咁摸巨龍,唔夠輕柔,唔夠挑逗。包包又唔係阻止,「又話唔使含都扯到行一行?」只係笑緊我有啲緊張嘅細佬。

佢都踎埋喺珮柔隔離,同樣嘅眼神望住我。同珮柔唔同嘅係,輕輕篤咗幾下就好有精神,簡直神乎其技。我係咪要讚佢有天份呢?

好似轉咗玩鬥快令我扯嘅遊戲咁。

《續。》
Lm
未咁快住
等緊你寫點用
我個人比較不善辭令
你地傾得開心啲喇
唔緊要wo 入grp傾下計咋
同埋入面有啲人學緊寫故
想大作家們比下意見呀~
寂寞到夜深
唔知仲要等幾耐
文呢
(73)

唔想包包領先得太過犀利,珮柔開始拎對波出嚟⋯⋯點解會發展成咁㗎?無視今日已經射咗兩次嘅自己,點睇我都係遊戲裏面嘅贏嗰個。

珮柔就好似第一次誘惑我嗰時咁,企起身慢慢由下而上揭起件上衣,對大木瓜又露咗出嚟,又係一貫咁放我隻手上佢對波度,簡單,又有效,因為對波就係佢最大嘅武器,而男人都係對圓形嘅野情有獨鍾。

包包見我開始偏向珮柔,都不甘示弱咁掀自己條啡色裙,而終於都見到包包對包包。

同時見到兩條女對奶都喺我面前,真係好幸福。一個可愛乖巧,一個搞怪有趣,係難揀㗎,唔係我都唔會想兩個都要哂。

珮柔嘅木瓜好有份量。可能受地心引力影響,下半球好似特別有肉。微微向外分開,略大嘅lin餅,係最自然嘅大波例子。當然紅豆色更加係錦上添花,因為乳尖顏色好多時係反映緊波波嘅成熟度,咁大波好多時都黑lin。對野好似好墜手,使唔使搵人幫手托住?我隻手好得閒喎。

不過包包依邊都不遑多讓㗎。上胸飽滿到成個包咁、又半球似的嘅圓鼓鼓波波就不在話下,明明年紀大過珮柔(少少),粒lin竟然仲可以咁pink pink,實屬難得。望吓都想揸。另一隻手都搭上包包對包度,兩個一齊揸。

又唔係淨睇對波嘅,身形上包包瘦啲,珮柔就肥啲高啲,但咁大波有啲肉地都好正常囉,你估係ig嗰啲p圖女神咩?

手指挑逗下美味嘅紅豆,都立起嚟了。唔使好耐,珮柔就已經「咿咿呀呀」,好痕咁;另一隻手都唔會怠慢包包,撫上那粉嫩,輕輕擰下,包包又臉紅紅,真係兩邊都秀色可餐。

包包唔想再任我魚肉,要攞返個主導權,就踎低喺我雙腿之間,熟練咁拉開我褲鍊,鐵棍又彈出嚟同佢哋say hello。真係唔使含,就硬到一個點!我所言非虛啊。

「又真係唔使含喎,早知就慳返啲功夫。」包包仲喺度講笑喎。「咁包包係為咗令我舒服㗎嘛,又唔係單純咁撩硬就算⋯⋯」Ashley就真係咁了。

見我大加讚賞,包包就開心返,問:「咁咁樣你又覺得點啊?」佢放波都上巨龍度,充滿彈性嘅波波始終冇珮柔咁大,難以輕易用波箍住巨龍,包包有少少氣餒咁。

我摸摸包包個頭,安慰咁講:「我碌野粗啫,含仲舒服添喇。」但咁易就收手就唔叫包包喇,佢不時𦧲啲口水落去做潤滑,用手托住波波嘅兩側,兩邊係包到嘅,但正面就差少少。

同珮柔下下都要我教好唔同。雖然睇包包都係第一次乳交,但包包係自行揣摩到最合適嘅方法,就好似今次咁,佢已經識個身向前傾就夾得實啲,又好就力啲。總之最正嗰個一定係我!心愛嘅人努力令自己開心嗰個樣,仲重要過本身得到嘅野。

「點解唔得㗎⋯⋯」包包扁哂嘴,做咩要勉強自己呢,又唔係比賽,冇人話乳交到嘅就係好嘅女朋友啊。

浸淫喺波波按摩嘅珮柔都終於醒過來,被動開嘅佢唔係好知要點做,唯有見到包包點做就照跟。佢見到包包乳交緊,就用自己對波波填補返包包向住我嗰面嘅空隙。

《續。》
臨瞓有文,正吖。
懷疑樓豬暗戀我 每次我一追文樓豬文五分鐘內就有文
你見我嘅like數同留言量
我有排都未係大作家
小薯嚟
兩個妺玩雙乳交好易玩到波磨波lin頂Lin,玩到爽遅早上哂引,到時又會唔會變左女女?XDDD
讀者表示有性趣

TG: Edgy_AlDjinn831
因為大家都咁夜瞓
喂 大佬 你要開gp傾計就死出去開個新post啦
留留留留乜撚野id姐
我想睇文唔係睇你地啲tg名
咪撚騎劫啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞