[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
雲外看生新趣咪算
發現讀者偏好係包包>佩柔>>>>>Ashley
但作者寫嘅文量係Ashley>>佩柔>包包

利申 包包教 次次見到有得同包包sweet啲就多個佩柔出嚟 同Ashley獨處仲多過包包
好似啱啱咁幾好 返到去可唔可以唔好又3P
一路望住日出一路中出包包
用紙巾抹咗
整乾淨哂男主先瞓㗎
樓主我hi錯左個負評,比返個手動正評你
唔沖涼或者用濕紙巾抹嘅話,其實乾咗浸味都係幾明顯
呢啲要去泰國/馬爾代夫旅行
今次返到去唔係3p㗎啦
放心啦

Btw我仲以為大家見到包包就開心
原來係鍾意睇獨處多啲

但係個人又唔覺得寫Ashley多啲
係唔係因為每次佢都係單獨出現
所以存在感高啲
文呢
(87)

仲可以點?都洗濕咗個頭。包包要我裸跑先可以屌到佢都要照做㗎喇。更何況依加只係硬住碌炮揈住返去,易過借火喇。

人生第一次跑住咁行山,第一次踏住咁急速嘅步伐,第一次咁想屌閪⋯⋯

攀過萬水千山,終於到見到我地堆營。輕手輕腳咁爬過帳篷之間,輕輕拉開帳篷拉鍊,就見到珮柔瞓得好安穩。

著住睡裙嘅珮柔有啲豪邁咁樣側身曲起一隻腳瞓,同平時溫柔爾雅嘅佢好唔同。咁嘅姿勢搞到條裙褪到落腰間。士多啤梨底褲將肥美鮑鮑表露無遺。珮柔仲要係向住有空位嗰邊,即係我哋即將瞓落去嗰邊。如果佢一擘大眼,就見到我哋喺度翻雲覆雨緊。

見到佢咁,我反而有啲卻步。真係做?珮柔見到我地咁會唔會唔開心。不如拎完套就走?例如走返上山都好呀。

不過帳篷內冇被偷拍嘅隱憂,咁早啲人應該又未起身,危機就只有珮柔⋯⋯或者其實佢醒咗都冇咩嘅,3p都試過,呢啲算得係乜嘢。但係情理上都係唔係好想俾佢知,好似偏心咁。

包包見我硬住條撚對住珮柔,就開始嬲嬲地。「張!驍!旭!」用唔嘈醒珮柔嘅聲線,可愛咁發表佢嘅怒意。佢抬著我下巴,要我望返住佢。

算喇,唔好諗,做咗至算。未等到包包發火做返主導之前,我就已經撲倒佢。隻手都有包住佢個頭,等佢唔好一嚟就接觸到硬骨骨嘅地面。等到個頭慢慢着地之後,我迫不及待咁乸起佢件衫,未等得到佢除bra,就已經逗咗對奶出嚟,琴晚成晚冇奶飲,總係覺得惆然若失咁。

對包包喺衫同bra之間嘅罅縫,條「罅縫」都相當大,比平時除哂衫澎湃左唔少,更加衝擊視覺。根本心急想屌到,連好好除衫嘅時間都冇。

個頭終於可以哄埋去,滿足咁索返兩嘢先。鼻尖剛好放喺兩團肉嘅中間,密實到爭啲唞唔到氣,係另類嘅窒息性愛。包包仲要慌死我唔夠high,係都要火上加油多句:「唔好咁操魯啊。」咁樣講,就好似講反話咁。我唔撳住佢薄薄嘅背脊、用力質自己食波餅,都對唔住佢講嗰句嘢。啲慾火點會唔燒得更加旺盛?尤其是當你嘅對手係你愛嘅女女,大波瘦底,仲要咁主動,我諗我真係幾生修到。

包包調皮嘅手都冇閑着,曲啲手指拗下我腹下,又去到我背脊,沿着尾龍骨由上而下咁摸嗰個凹陷位,越輕力咁摸就越挑逗,好似好多蟲喺上邊爬緊,係淫蟲。我啲精蟲都好想係包包嘅身體入邊行嚟行去。咁樣一來一往,條撚又開始可以重投服務。

包包仲攤緊喺度,只係稍微曲起隻腳,我就喺佢雙腿之間進攻。喺個褲管到探入,撥開底底,儘管個光線唔係好夠,都見到肉縫已經濕到泛濫成災。我估頭先喺山上面已經濕濕地,再加埋而家咁樣玩波波,加埋佢咁鍾意我,唔濕就奇啦。

瓣開最嬌嫩嘅地方,伸隻手指入去開路先,一隻手指正想插入去之際,但係包包竟然擋住我隻手,笑住咁話:「唔使適應㗎啦,快啲入嚟啦。」 肇事主角都開到聲,咁我就skip服侍呢part。睇嚟佢頭先都忍咗好耐,辛苦晒包包。

包包喺佢個袋度拎出condom遞畀我,仲好貼心咁撕開咗個包裝袋,咁我就撳住套個頭頂,沿住個柱身圈落去,然後再新鮮滾熱辣咁隊入去包包入邊。

《續。》
咁男女朋友相處熟咗
又了解得七七八八
就唔會次次都咁深入啊
(身體上就會

但Ashley無喇喇迫人屌佢
唔解釋下好似好怪咁
加速
加速
又覆完就瞓咗
LM
咁你太遲出呀嘛
其實我都想知幾多點
反應會熱烈啲
而家
可能十點至十二點
大家臨瞓前
應該多d人
(88)

今次嘅我已經冇閑情逸致,諗點樣嘅姿勢先會唔容易俾人發現,可能真係對住鍾意嘅人做投入程度係會高好多。甚至仲會覺得俾人知咪好囉,咁我就可以光明正大同包包共赴巫山,就算係森林匿埋一二邊扑嘢,情侶間都冇咩特別啦,大家都會明白同體諒。

雖然我同包包都咁緊火,不過一插咗入去都冇馬上抽動。朦朧嘅燈線下,包包好似冇露出特別痛苦嘅表情,真係好抵錫。個身體已經快過個腦,嘴咗包包香甜嘅嘴唇一下,然後再吸啜唇瓣,延續我哋喺山上未做夠嘅嘢。

「啊⋯⋯」但係包包就有抽一口涼氣嘅感覺,可能真係因為冇拓展所以比較緊,定係個衰女包特登想夾到我早啲射,然後笑我早泄狗?

唔好用Ashley嗰套嚟諗包包,我相信包包只係小惡魔級,並未去到淫魔級別嘅。

「痛啊?」我細細聲咁問佢,費事嘈醒隔離嘅珮柔。可以錫完嘴仔錫額頭,呢個就係傳教士位嘅最大好處。「可能係太耐冇做。慢慢就得。」佢講到好似冇做成個月咁,幾時學得講嘢咁誇張㗎?聽完佢咁講,我都開始律動。

呢啲野戰機會真係好少有,包包都尚且都肯陪我顛嘅;珮柔嘅話,屋企張枱可能已經係佢嘅極限。

一邊亂咁錫佢塊面,一邊逗下佢對奶,摸完啲肉肉,就輕輕用指甲刮下嬌嫩嘅乳頭,問:「上個星期先做完咁快又痕?」不過有性需要點都好過冇啦,邊個男仔鍾意同死魚做先得㗎?真係要好多好多愛先包容到。

「邊個痕呀?我先冇你咁鹹濕啊!」包包大力咁打咗我心口一下,珮柔聽到聲,郁一郁個嘴仔,好似想講咩咁,然後又瞓番。我同包包相視而笑,佢對我做咗一個「咮」嘅手勢。

如果我係驚嘈親珮柔,驚佢覺得我偏心而叫佢靜啲嘅話,咁包包應該就係因為驚多個人爭食而唔想嘈醒佢。咁樣叫唔叫各懷鬼胎?我淨係知咁樣一定唔係叫同床異夢。

我靈機一觸咁講:「咁一定係因為我太大條啦。」然後再給出重重的幾十擊。包包隨住抽動嘅節奏而「唔⋯⋯好入⋯⋯啊⋯⋯」咗好多聲聲。不過顯然係刻意壓低左佢自己嘅聲線,真係辛苦晒。

唔再用手玩佢粒lin頭,而係用個嘴吸。包包可能都好爽,因為條賓周好似去到子宮嘅盡頭咁,窄窄地又好溫柔咁包圍着我。呢個感覺都係第一次。

包包叫得咁大聲,喺隔離嘅珮柔都好似瞓得唔係好安穩咁,好似隨時醒,但就係呢種刺激感,令到我哋更加投入。不過我哋真正在意嘅都係出邊聽唔聽到。希望陣間出去嘅時候,佢哋唔好企喺門口圍觀,就算聽到都扮唔知吖唔該。我男人老狗冇咩所謂,包包一個女仔好尷尬㗎嘛。

聽到包包好落力咁抑壓呻吟聲,但係都有少量嘅漏網之魚,好似都相當滿意我嘅表現。「包包唔好掛住叫,回答呢?」我點都唔肯放過佢,逼佢親口承認。鬼叫佢平時咁口硬,有位入我仲唔乘機調教下佢?

包包冇正面回應,只係擰歪咗塊面,然後細細聲咁講:「唔知啊。」原本我都預計佢即刻反駁,點知佢咁嘅反應真係令我喜出望外,唔通真係講中咗?

《續。》
文!
但結果係冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞