[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
因為你講親佢出場都淨係扑野嘛
幾乎全部
沉到我覺得冇人睇
想唔寫佢了
都唔係好沉啫
我未出post講嘅時候
Ashley得6個like
珮柔對上一篇都有十個啊⋯⋯(雖然都唔算好熱烈

不過我開完聲就會多返
Ashley最新篇竟然變左34個

大家唔好咁吝嗇你嘅like喇
話比我知仲有人睇緊好唔好
佢嘅特點你全都不喜歡?
我鍾意佢夠自動波 主角可以食殘廢餐
包包是最好的
P牌仔表示我好想畀你㗎
如果出嚟玩嘅話,
一定係揀Ashley呢type女仔。
雖然唔夠大波,
但係有做開運動嘅話會好好屌。

之前有個SP做開尖,
細波但係個pat pat操到好正,
次次都玩到唔肯走。
將啲憤怒發哂出嚟
屌個下係幾正
但係痴線西通常好長手尾喎師兄
(108)

「邊個係你主人?你啲咁嘅地底泥都配有主人嘅咩,冇人要你囉。」我向上隊條撚,嚟個捽不及防,個撚出奇不已隊到入佢喉嚨,Ashley終於都有少少濁親,成功感倍增。

趁佢未反應得切,我向後拉返個身,終於有空間畀我睇下件衫污糟成點。成灘水跡咁屌,唔講仲以為噴水池嚟添。

我仲屹緊起身研究緊灘跡,Ashley就已經抬起蜜糖色pat,佢應該唔會想⋯⋯話口未完,個屄已經迫不及待吞咗我條撚。捽不及防嘅衝擊差啲打亂我陣腳,好彩我見慣大場面。

Ashley又滲咗句:「唔⋯⋯真係最舒服係你⋯⋯難怪我咁⋯⋯」唔撚想聽又冧我又迫我乜乜柒柒,我向上隊咗下,當係報答佢咁落力含撚。Ashley又點會驚訝,仲喜聞樂見喇。回應我嘅係一陣有節奏嘅套弄,真係最有效分散佢注意力嘅方法嚟。「以前做鋪嗰時明明你都唔係咁⋯⋯」

「咁你又纏住我?」我問個身背住我嘅Ashley,佢淺淺嘅肌肉上滿佈汗水,不斷流入件灰色背心入面,汗嘅印都特別明顯。為咗方便自己深蹲,佢兩手自行掹高件衫,不慎露出兩個腰窩,係幾性感嘅。「你咁樣⋯⋯仲正喎⋯⋯屌我⋯⋯快⋯⋯」可能準確嘅講法係淫,自己揭起衫,再主動畀人屌⋯⋯可能更準確講法係賤添。但真係唔好意思,由頭到尾我都唔打算出手。

「啊⋯⋯好入⋯⋯大力屌柒我喇⋯⋯」都唔同於包包嘅口硬同珮柔嘅內斂,Ashley連叫聲都放縱過人,可惜我唔會嘥力屌佢 。佢唔夠飽就自己嚟幾下勁嘅止下渴先。佢稍微半蹲到個龜頭仲留喺體內嘅位置,又重重咁坐落去,周而復始,不斷沒入,又吐出。下下都攞到最盡,差少少就跣出嚟,小心樂極生悲喎⋯⋯佢都幾貪心,明明先屌完無耐,咁快又咁大食,做佢條仔就真係大鑊。

Ashley踎到攰,先慢慢坐定,轉踎為跪,慢慢向前放佢個膝頭,再前後扭動佢條蛇腰。比起之前嘅大上大落嘅衝擊,小穴慢慢咬住我唔放又係另一番風情。佢好快就搵到令佢肉緊嘅嗰點,每一下都從佢嘅叫聲聽到佢情緒變化。果然,出色騎師嘅進步空間係永無止境嘅。

佢完全勁投入咁,隨住佢情感而自行加快速度。「啊⋯⋯好入⋯⋯好舒服⋯⋯想再快啲⋯⋯」幼腰加埋個大蜜桃,就算冇奶都盡顯女性線條。水蜜桃下應該要有嘅毛就冇毛,無阻隔咁睇到我同佢連住嘅地方。巨龍一下又一下咁迅速咁篤佢脆弱嗰點,完全係痛並快樂着嘅最佳表現。

捫心自問,我都係舒服嘅,但會係睇佢表演多過同珮柔包包一齊做嗰時咁專注,咁想令佢地享受。

Ashley突然間從賓周上企返起身,一定唔係食飽咗喇,可能係見悶就轉下啫。果然不出我所料,面向返我,又扶返住條撚坐底。彎住腰都唔見贅肉,都操得幾勁。

《續。217》
屌到佢變做你條女冇手尾囉
要加更啦
成個post 嘅like數過30個先啊
罰你重睇篇文

再話畀我知最鍾意男豬邊次扑野
咁你留多啲言就乖喇
我like唔到呀樓豬
真啊 唔好逞一時之快
我愛Ashley
btw呢排行開左儲埋一星期睇一次
下星期三再推po
有滲少少佢背景同心聲㗎
操得靚pat 睇又開心 女上又高興 真係幾正
如果對母性無追求嘅話
如果係m應該會幾享受
要靠你將主角培養啟發出M屬性喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞