[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
樓豬遲交要罰息呀
(68)

我又問唔出Ashley最多同過幾多個人一齊玩,始終都唔係咩馨香野,都難怪佢唔係幾想提起嘅。「都過去咗啦,你依家唔係咁咪得囉。」每個人都有過去㗎啦,最緊要而家健健康康。

自知自己嘅武器並唔係個胸,所以揭起去到條腰就擰轉面,成個小麥色嘅健康pat pat露咗出嚟,係幾吸引嘅。醉咗嘅Ashley原來會比平時健談好多,佢又話:「都唔係完全冇得著嘅,我發覺原來自己都幾鍾意扑野。」完全想像唔到佢之前原來係唔鍾意扑嘅,人生真係充滿驚喜。

咁知道自己想要咩都好嘅。睇到佢副body,就知道佢係一個好努力嘅人。佢體脂本身咁低,有少少腹肌唔難嘅,但係咁圓潤嘅大pat pat,就真係要努力操先有到。努力嘅人,好難唔令人欣賞。我諗佢ex都係有咁嘅諗法。Ashley繼續娓娓道來:「佢唔要我,生活都要繼續嘅。」係講緊性生活?

「你唔好睇我好似好濫咁,我冇病㗎。」我諗起佢咁撩我扑野法,冇事真係奇蹟。好似係釋除緊我嘅疑慮,佢又繼續講:「一直都同朋友先扑,唔係求其喺街搵㗎。」

我馬上回想返我哋相識嗰次,「咁你撩我扑嗰次,仲唔係你周街搵人扑嘅最佳證明?」佢又撩我粒lin,好撚痕。

「咩啊,我識你㗎。」咩話?如果有個Ashley咁嘅女仔,我點都應該要有印象㗎喎。真係忍唔住「吓」咗聲。

Ashley忽然爆出句:「識你老鼠啊,哈哈哈。」同個醉酒婆計較都冇咩意思,頭先嗰啲都唔知係發噏風定係酒後吐真言,都係聽下就算,遲下再問。一個人搞成咁,成何體統?不禁想勸吓佢:「唔好飲咁多喇⋯⋯」

「做人做咩要咁清醒啫⋯⋯」Ashley隻手繼續做摸住自己pat pat,不時又捏住,有拍打,可能係醉咗麻醉左佢嘅痛覺,連小麥色都透到紅,我諗都應該好痛啊。想阻止個飲醉咗嘅人,我諗我應該傻咗。

條腰同個pat又邊un住,好似跳緊舞咁講:「不過就變咗少少m囉。」好似又講返佢ex咁。

見佢笑到成個痴女咁,就知佢其實都好享受嘅。Ashley捉上我手,讓我慢慢摸着佢發燙嘅皮膚。就好似話俾我聽佢好享受咁樣。

「喜好嘅嘢每個人都唔同㗎啦。唔使介意嘅。」唯有咁樣安慰下佢,定係其實我都唔使咁認真。

可能扑野真係佢本能,醉到咁都仲咁順利除到我條褲,踎低張嘴就含,我就真係畀人束手就擒喇⋯⋯

「咁我係咪你喜好先?」Ashley從下向上望我,講完又含返。解釋左咁多次都仲問嘅,我唔想再拒絕人呀⋯⋯佢兩手摸住我大髀外側,把嘴就舔緊內側。

「喺依度做,真係好咩?」我擰轉頭望住半掩嘅廁所門,又望望跪住係面前嘅Ashley。一入嚟就咩都睇哂喇喎,我係男仔都唔係好想喎。

「影到又點啫,有得睇冇得食。」你真係了解網民心理。

笑一笑,又含返條硬綁綁。既然面向門口嘅係你,你話點咪點囉。先用嘴唇包住啲牙,將個頭頭放入口中。有別於好多女仔係用條頸郁,Ashley好聰明咁借助成個身un住咁含,咁就慳力好多。先係含個頭頭條邊,再嚟係柱身。完全冇因為飲醉咗就影響狀態,反而更加投入。

同樣地佢隻手都係唔見蹤影,因為已經去咗最需要佢嘅地方幫手救火,如果淫水都可以救火嘅話。見佢踎喺度擘大晒隻少少肌肉腳。唔止係出邊同豆豆玩遊戲,已經係隊緊三隻手指落自己個閪度,似乎都真係有啲飢渴。

由於都硬如鐵,佢都冇花太多時間含,就又擰轉身屹起patpat。「後面入啊⋯⋯」Ashley興奮咁講,完全旁若無人。雖然都係得個背面,但佢真係少少擔心都冇㗎喎。

「真係好舒服⋯⋯大力啲啊,我鍾意。」越粗暴你越鍾意添,可惜我唔鍾意強姦人,同樣都係屌佢,總感覺冇上次咁討厭。

《續。》
嘔完就含
Ashley捉上我手,讓我慢慢摸着佢發燙嘅皮膚。就好似話俾我聽佢好享受咁樣。

有冇人覺得呢個畫面好撚正
應該唔會啦
而家男主都就快精盡人亡
加多個真係好唔掂
加埋老母
如果係咁嘅話
會影響男主聲譽
應該未必會係呢種路線
小心駛得萬年船丫
盡快出文啦樓主
樓主覆完就唔小心瞓咗
吾理
罰你今日作兩篇
gchi
咁即係永遠都一拖三?
男主角度出發啊
除非佢屋企有裝閉路電視
等你部閉路電視出現
但係每個時期都有佢特別之處
好難會玩得哂
(69)

唔知係咪運動得多真係有影響,雖然瘦但係好似緊緊地咁,定只係陰肌作怪?我一邊向前衝佢個pat pat就越屹越高,彷彿一切嘅律動都遠遠唔足夠佢嘅需要。

大力打咗幾下pat,感覺自己好似騎緊馬咁,大手掌毫不留情咁捏,其實我覺得捏好過打㗎。不過主人家鍾意就就下佢囉。

「喂你咁熱嘅,唔好咁快射喇。都未屌夠。」Ashley邊畀我屌住,邊講。我真係屌佢喇,邊個話我想出。真係打得少。

將褪係腰間嘅裙再推前少少,就見晒成條蛇腰,再摸上少少,畀啲溫暖佢對無人問津嘅波仔。可惜今日挑極粒lin都冇咩反應,一係玩壞咗,一係就其他嘅感官都有感覺過佢,唔知同個size有冇關係呢。我真係好口賤⋯⋯

見真係差咁啲嘢咁,Ashley就擘開自己嘅臀瓣。「咁樣先隊到最入㗎嘛,都唔識嘢嘅。」擘到pat有幾大,就代表佢有幾想屌到最入。 佢挽住兩邊臀肉,都唔得閒好似上次咁固定住我大髀,唔俾我走。

不過隻手唔得閒,個陰肌都仲用到嘅。我將佢個音肌收縮自如,歸功為做瑜伽運動嘅成果。唔識死咁喺度夾夾下,真係好趕收工咁。「大力啲啦,個下盤唔夠穩就做多啲瑜伽。」字字句句都喺度串緊我有幾唔得。

夾到悶,個pat就開始向後撞。又夾又入又撞,咁多重夾擊,好難頂得順,都未換pose就想射?唔知係比較心理定點,我竟然衝口而出問咗句:「我同你ex比,邊個屌得你舒服啲?」仲有幾下加重左力度。

佢擰咗半塊面望我,笑咗下,講咗句好玄嘅野:「對佢有愛就自然舒服㗎喇。」都啱嘅,我屌包包珮柔都一樣咁舒服。Ashley就⋯⋯出咗囉,冇咩心靈上嘅滿足。

「你咁樣好慢呀。坐低,等我嚟。」Ashley 終於頂唔住,想攞返個主導權。

「馬桶嚟㗎點坐啊。」對住個馬桶,好難唔一籌莫展。

「我除條裙衫俾你墊住好未呀?」係我又唔拘啊,咁污糟真係唔係個個接受到。我好疑惑咁望住佢,「對住個門口你唔驚咩,話晒都係Ig女神。」佢真係爽快咁除咗出嚟,條裙放喺馬桶上面。

黑提都同人hey hello了,「有人影我會見唔到咩?叫你坐就坐啦。」身經百戰邊度都試過晒嘅佢對自己咁自信,女仔人家都未介意,咁佢點話點好啦。我只係介意唔好見到我個樣,比包包珮柔兩個知道我死梗。

Ashley邊講邊扶着巨龍面對住我坐落嚟:「自己搖先最開心。」佢個盆骨好似裝咗摩打咁,不斷前後左右咁搖,因為下盤穩健,唔需要扶住任何野,快速上下搖動都完全唔係問題。

見到我個額頭青筋盡現,Ashley適時講出:「我真係警告你唔好咁快射。加油啊!」把口就咁講,個屄就不停吞吐條巨龍,仲要放埋雙手上我膊頭度,一副悠然自得咁。擺到明係激將法。呢個人形飛機杯真係有一手。

唔忍了,包包珮柔仲等緊我開飯。「我就快⋯⋯」Ashley聽到我咁講,仲夾多兩錢
重。「老規矩啊吓,射哂入嚟。」酒醉三分醒,依個時候都仲咁堅持?

「出⋯⋯出咗⋯⋯」都唔多作停留,抆返巨龍出嚟,仲滴緊精。「你咁嘅表現,佢兩個真係滿意?」好似恥笑緊我咁,其實都唔係好似,係真係笑緊。

「係囉。其實我都唔明,我又唔係好大隻,條撚又唔係特別勁,頂多係有少少靚仔啫。點解成日都要我屌呢?」大佬,收手啦好嗎?我已經有兩條女喇,多多個嚟開枱打麻雀咩。

《續。》
震蛋都已經玩過
仲有咩好呢
吸奶器,震動棒,丁字褲,繩索,眼罩,口球,etc
live左
又唔係錫佢唔緊要啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞