[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
佢個名係張驍旭啊

Btw 5,6p一定高潮迭起
都見過幾次嘅
巴打好執著飛機場
(80)

喺咁黑嘅環境下肆虐⋯⋯唔通係蚊?等我拍死佢先。拍咗幾下都唔中,撥極都撥唔走。仲好似有嘢嬲下嬲下咁,真係擾人清夢。

等我照清楚再拍撚死佢。

我拎開個眼罩嗰時,打開電話電筒一照。「哇⋯⋯」即刻見到勁大頭嘅Ashley,佢哄到勁埋,嚇撚死我。頭先我咁打法都避到哂?佢食過夜粥㗎?我認我嘅反應大左少少,但係佢都唔使捂住我個嘴㗎。

「咮⋯⋯唔通你想包包同珮柔過哂嚟一齊玩啊?」喂,又搵佢兩個撻我?夜媽媽哄到咁埋做咩?

真係呼吸都唔暢順,「咁你想點啊?褪開啲先講。」

佢不情不願咁向後褪咗少少 ,「咁難得可以兩個人共處一室,你估下?」又唔係完全黑晒都隱約見到佢上揚嘅嘴角。聽到佢拉開拉鍊嘅聲。我諗應該係佢拉開咗睡袋拉鍊,而且同時拎我隻手出睡袋,攤平咁朝上放。

剩餘少量嘅視覺衝擊,變咗聽覺特別敏銳。

諗緊佢拎我隻手出嚟做咩,佢個pat pat就已經坐咗上我隻手上面。然後個人向前挨,兩隻手撳住我心口,順勢喺我耳邊用氣聲講:「依度好似坐得舒服啲咁。」講完仲前後磨多幾下。唔靠我隻手郁,佢條腰完全純熟咁前後擺動,結實得嚟有啲淋嘅陰部借住瑜珈褲減低咗嘅磨擦力而放肆咁磨,係咪因為咁個閪先黑過其他人?

真係幾時都自己玩得咁開心。

然後加埋啲瞇起雙眼,又咬嘴唇,不時仲放埋手指入口⋯⋯真係黑到咁,都feel到佢啲慾火照到個帳好鬼熱。

但係咁樣搖法,出邊嘅人見到會唔會誤會㗎?乜嘢都冇做過俾人誤會就唔抵啦,同包包就話唔驚姐。「佢哋會見到⋯⋯俾我瞓啦好嗎?」我都只能夠細聲咁講,始終帳篷唔隔音。

見佢咁興奮,當show睇都唔錯嘅,但係大佬,依個鐘數我都係想訓多啲。

「今日玩到咁攰,正常都瞓晒覺啦。而且叫得你入嚟,佢哋都預咗。」佢完全冇聽我意見嘅打算,依然興奮咁搖個不停。而我就好似驚濤駭浪中嘅浮木,完全身不由己,但係又好似有啲期待。我咁無反應,佢仲做到咩花樣出嚟。

佢見我成碌木咁,當然唔會放過我。隻手開始係睡袋入面亂摸咁尋找鐵棍嘅蹤影。不過話到明冇反應,佢都當然未出現啦。佢有嘗試透過睡袋睇吓可唔可以將手心熾熱嘅溫度傳遞到巨龍之上。溫度就傳遞唔到,反而佢個人就越嚟越心急。

佢一下子將條拉鍊拉到落我小腿嘅位置,突如其來嘅涼感令我都未驚完,溫感就正面交鋒,真係幾時都唔會令我失望。

指尖輕篤下個袋,冇諗過會咁樣出招,爭啲嚇到鳩縮。好彩篤多幾下又習慣咗,又扯返行。佢再用五指抓住,又捏下條啫啫仔,三兩下散手就又大鵬展翅返。

係幾舒服嘅,就當係去咗泰國嗰啲抓龍根囉。

不過人哋應該唔會用埋個屄同你按。

唔得,唔可以咁輕易俾佢迷惑。試吓諗吓我嗰兩條大波妹,唔可以又背叛佢哋㗎,仲要衰喺洗衫板身上,包包知道一定會好嬲,而且如果係佢搖嘅話,對波一定會係好似啫喱咁有動感,成個場景都會賞心悅目好多。

咁樣一嚟,真係冷靜唔到,反而越嚟越熱。

Ashley一臉矇然不知,開心咁除褲收割佢想要嘅成果。

《續。》
點解啲女係咁原諒男豬
真啊
完全符合晒咁多個條件好難搵
Bcup都唔可以話係平胸嘅
因為如果長期都嬲
就寫唔到落去
因為呢個係4p故
男豬真係要諗辦法用下道具,
如果唔係一年唔使就game over
如果係咁一定要沉Ashley船
你講緊佢哋唔使一年就玩厭
定係我哋連載唔夠一年就玩完?

如果係前者
我覺得唔使擔心
都唔係
我驚佢精盡人亡
嗱 我唔劇透㗎
今晚有冇文
打風係咪應該打孖上
(81)

Ashley個屄啲水已經濕到透出咗條褲,唔使我講都已經自動自覺除緊⋯⋯雖然我都畀佢攪到㷫烚烚,但理智線都仲喺度嘅。

我哋一直以嚟都用開嘅女同狗仔式,顯然唔係好適合宜家呢個場景。雖然我有信心佢兩個唔會衝入嚟,但遠處啲電筒照到,我哋共赴巫山嘅事實都係會無所遁形。仲得了嘅?

我扯住佢件衫,貼近我個身,費事俾人見到。佢隻手指喺我個心口度畫圈圈,又用極盡挑逗嘅聲線話:「你今日好緊火喎。」

正常女仔見到我咁,應該都覺得自己不被尊重喇。不過眼前呢件係M底嚟, 又點會介意呀?可能只會介意點解自己唔留長啲頭髮俾我扯,費事佢咁開心,我都係補返句:「我驚出邊見到啫。」

「係呀,唔可以俾人見到你條J㗎。會俾人笑死囉。」邊講邊屹高Pat pat,將條褲褪到去大腿根部嘅位置,真係啱啱好露出個屄就算,懶鬼。

喺個男人前講埋啲咁嘅野,唔係為咗畀人屌餐勁,仲可以係咩?個屄好應景咁分泌出無限濕滑液體,令佢係我條撚上面可以橫行無忌咁前後滑動。好似再等多秒,個主人就會自己隊條撚入去咁。

恃住我依家唔敢打佢蘿柚,就自把自為?邊個話咁快屌得?我扯住佢啲條馬尾嘅根部,拉佢到我碌鳩前嘅位置。Ashley嘶咁聲:「痛啊⋯⋯」

唔痛扯嚟做乜先,都唔羞恥。

如果夠光嘅話,可能仲會睇到佢眼泛淚光。可以正常男人都會覺得成大個ig女神係身下求歡係幾咁光榮,應該要憐惜佢、對佢好啲,但佢係Ashley喎。你對佢好,佢先唔開心喇。我為佢好喳。

熟練如佢即刻明白我嘅用意。幾心急都好,都要含好個頭,舔好龜頭同莖身之間條邊界,不時奶下個凹位,再成支含到底。就算有啲想作嘔都塞返入口繼續吞吐。

算聽教聽話。真係啊,以為硬咗唔使含?你就想。

口水塗滿咗成條野,減低咗磨擦力,好易就前後移動到,普通咁郁起個嘴含已經滿足唔到佢,仲要邊深喉邊用條脷頂住,每下都會揩到馬眼,見我仲未鬆口叫停佢,就快速咁吸埋,好似抽真空咁。

「喂你啊⋯⋯」聽到我忍唔住崩出嘅音,Ashley仍然一言不發,只係將兩鬢嘅頭髮翹到耳邊,專心致志咁繼續默默耕耘。

唔掂喎,再咁落去就真係畀佢吹爆。我輕輕抽返出嚟,條嘢回彈太勁,發咗去佢塊臉。佢仍然冇發火,黑暗中都感受到佢都幾喜悅,咁眼都唔眨咁望住我。擺動緊條撚,試探我有咩反應。

我冇講咩,默許緊佢可以放得入。佢又點會唔明呢?「Mua~」佢開心到錫咗龜頭一下,使唔使咁先,好似餓咗好耐咁。

鬼死咁興奮嘅Ashley摸黑將條鐵棒緩緩插入自己濕潤嘅地方入邊。仲要坐到鬼死咁直,驚死人哋睇佢唔到,我忍唔住話:「都叫咗你唔好坐到咁高囉。」唔理我講,自己狂搖,當正我自慰棒咁。話哂都係男人,顏面何存啦啊。

佢有啲發晦氣咁講:「唔坐直點發力啫?咁叻你自己出力屌囉,成撚日食殘廢餐。」邊個阻住佢舒服,佢就會好似點着咗嘅炮仗咁。大大聲聲串串貢,成個MK妹咁。

叫咗佢九十幾次唔好咁大聲,又唔記得。我唯有捉住佢個膊頭,拉低佢。個姿勢無變,只係兩個都貼住地下,條撚仲插緊喺佢入邊。

《續。》
呢個位停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞