[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
簽咩紙? 大把有錢佬都有幾個老婆,佢地有冇簽紙?
要諗到咁合理的話,點解一頭就咁唔合理地肯玩3P?
lm
天性嚟㗎
佢自己都控制唔到
之後都甜㗎喇
你似如花多啲
咁討論緊娶
唔簽紙就唔叫娶啊?
愛自己多啲啊
會有會有
不過仲諗緊點落筆好
貌美如花就真
樓豬幾時出文呀
冇文好難頂呀
係同男主嘅過去定佢本人嘅過去?
Both
無啦啦變到咁淫應該有D故事
我都係咁講,有背景有故事,仲要咁大食,做完又欲言又止,成個角色立體哂,似返個真人
Both la
三條女都有故事㗎
(105)

巨龍仲無遮無掩咁全方位同珮柔個屄作深入交流緊,無套嘅觸感強好多,好似描繪到佢身體內嘅每個皺褶咁,真係唔可以成日無套扑,上癮就返唔到轉頭了。

我小心翼翼咁抓緊我眼前、好快流走嘅幸福。珮柔用著唔知係病而潮紅嘅臉頰,迷矇嘅眼神講:「哥哥⋯⋯唔好一邊揸一邊攪lin lin喇⋯⋯我就⋯⋯」你咁求饒,似係挑逗我攪得你勁啲咁,唔會成功㗎喎。

依加撩佢勁啲,插多啲,再整到佢濕啲。出哂啲病菌出嚟!陣間幫佢沖次涼,抹走哂啲汗先可以畀佢瞓,唔係醃住啲汗病情一定會加劇。

我用僅餘嘅理智不停提醒自己:幾陶醉都好,都要抽出嚟射⋯⋯但條撚就一秒都唔想唔願離開佢嘅身體,猛地衝刺,奮力打椿。都唔得閒諗轉姿勢,淨係一個都夠哂玩。

「哥哥⋯⋯啊⋯⋯」珮柔仍然沙啞咁叫緊,好驚佢會叫床叫到失聲。不過我都明,係正嘅。滑溜咁長驅直入,不斷抽送,個屄有少少夾住,好似好唔捨得我咁。你再咁依依不捨,我好快就⋯⋯可能天堂嘅奏鳴曲靈感就係嚟自依度了。

慾火燃燒得比平時更旺盛,衰啲諗好似病咗都唔錯。久唔久好喇,我都唔捨得珮柔病。

唔得㗎喎,咁快就玩完?巨龍兄,忍多陣先射喇好嗎?「啊⋯⋯哥哥⋯⋯」珮柔下面緊緊咬住唔放,相信都快到高點了,我就強攻嗰點,一齊到達歡逸嘅頂峰。「我都⋯⋯要射了。」我同珮柔捉住大家對手,都唔想放開,但當啲精一股股咁灌入珮柔嘅體內時⋯⋯喂屌,太撚正唔記得抽出嚟射⋯⋯

當我掹返出嚟,睇住嘅精慢慢流出嗰時,一切都為時已晚。屌喇,張驍旭,精蟲上腦!珮柔要食多粒藥了,仲可能頭痛、噁心、頭暈、疲倦、經痛、腹痛、背痛、乳房脹痛等。嫌佢病得唔夠重咩?

「Sorry珮柔,我⋯⋯」流出嚟嘅精,珮柔點會無感覺。畀信任嘅哥哥中出,感覺一定唔好受。個場境仲要係我啱啱同佢講之後都要地下情之時⋯⋯我都算係人渣中啲佼佼者。

佢摸咗摸流緊精嘅下體,手沾咗啲,拎到眼前睇,然後有啲滿足咁講:「我終於完全屬於哥哥喇。」會唔會有啲峰迴路轉?係咪燒壞咗個腦⋯⋯已經係由我破處,仲要中出埋先夠?

「珮柔啊⋯⋯」都唔知個傻妹諗咩,好似只想同我一齊就咩都唔理咁,好蝕底㗎。「我只係想攬住哥哥。」一對竹荀波又貼住哂我個黐立立嘅心口,我非但唔覺得嘔心,下身又有抬頭嘅趨勢⋯⋯唔!扑!病人需要休息!估唔到我咁快又要再買多次事後丸。

不如買定一堆喺屋企算⋯⋯屌喇,應該要用套囉,諗咩事後丸!傻撚咗頂。

珮柔氣若浮絲咁喺床邊叫我:「哥哥⋯⋯」嚟嚟嚟!「咩事啊傻妹?」我輕輕移返好個位,等佢瞓得舒服啲,整好張被。

珮柔笑咗笑,用乾澀嘅聲線講:「冇啊,想叫下你喳。」之後就合埋咗眼。咁愛得咁純粹,咁單純,應該要被捧在手心先啱。可唔可以,真係唔好再令佢喊?

陣間買完藥,再親眼睇住佢食先放心。唔想再睇佢皺眉,只想見到珮柔開開心心咁叫哥哥,而唔係只叫床聲囉。

「珮柔啊,哥哥幫你沖完涼先瞓喇⋯⋯」人兒已經睡得正酣,睇嚟真係攪到佢太攰。都係抹完身再買藥,然後煮晚餐。

《續。213》
Live 咗。要好好對珮柔。點都唔可以飛佢。
呢個真,珮柔好好
呢啲嘢一不離二
唔使咁心急喎
想睇包包同珮柔磨豆腐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞