[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
多過20加更
每2日一篇會唔會好啲
深感榮幸
樓主加油寫你都要加油留多啲言
我覺得留言數會好啲
p牌仔表示正皮唔到
[樓主公告]
即日起兩日一更,
Po like(非層like)多過三十就加更
而家143你要加多4更?
係143+30就加更
每兩日出文時會mark埋like數
清楚易明
早知唔like住 下個po等你講加更先like
所以出咗公告喇
希望大家多多支持
追咗幾個月,其實樓豬值得有更多正皮,點解冇乜人睇嘅
應該變左3日一更果時令人流少左😂
樓主不如開個新post繼續,之後寫明係故唔係J田田
其實一直都睇緊
但係每篇like嘅數量多咗(一倍)
咩係J田田?
同埋未完post又開新好似怪怪地
J圖

證明係好多人睇緊,但仆街無比正皮
(96)

「醒吓⋯⋯阿驍。」一早就畀包包就推醒嘅我,幸福到難以言喻。唔好諗歪,真係用隻手推⋯⋯算啦,越描越黑⋯⋯唔講啦。

遲啲叫佢幫我錄返個鬧鐘鈴聲先,咁樣晨早起身都冇咁厭惡。又或者有大志啲,希望每朝起身,都想第一個見到嘅係佢,真係咪話唔正。不過唔用隻手拍我塊臉會更溫馨囉。

見到包包,豈有唔錫佢一啖嘅道理?「啵」完就畀包包「咮」,又推開埋我個頭,制止我想摵佢塊臉嘅舉動。晨早特別cool?

定一定神,就見到包包指一指出面,原來佢豎起咗隻耳仔,聽緊出邊嘅發生咩事。

營嘅出邊擾擾攘攘,好似隱約聽到:「Ashley你咁早嘅?琴晚阿旭嘅鼻鼾有冇嘈醒你?下次同我瞓喇,我好乖好靜㗎。」個語氣咁撚淫賤,唔使諗,九成係William。

「我好早就瞓咗喇,不過醒咗就唔見佢。」你都幾識講大話喎。屌完都一點喇,咁都叫早?不過點都好過佢講真話。不過都唔使篤我唔係度啫,唔抵得我搵兩個BB啊?

「唔見咗?有冇人見過佢?」阿聰問。我而家喺包包同埋珮柔個營入邊,有人答話見到我就仲驚⋯⋯

「冇啊。頭先我都大概行哂,都唔見佢喎。」阿鋒原來喺出面,希望佢冇察覺到啲咩。

「一係我同Ashley一齊去遠啲搵。」William依個時候都不忘痴住Ashley,你都真係得㗎喇。

聽到腳步聲漸漸靠近,「包包,你同珮柔有冇見過阿旭?」Cheryl喺營外,細聲咁問。可能驚嘈醒佢兩個。

我大力用手肘撞下包包對波,叫佢接話。包包啤咗我一眼,再作狀打喊露,邊講:「無啊。我啱啱先醒,珮柔就仲瞓緊,我地都唔知喎。」包包啲戲拍得住Ashley,所以話唔好得罪女人。

「咁我同阿浚一齊行遠啲搵。」Cheryl焦急咁講。

「我地換返衫就出嚟幫手搵。」包包都補返句,感覺著緊啲。但隻手就橋緊啲我,因為一出到去,我地又要扮返普通朋友,幾時先可以唔使瞞住大家呢?

聽到包包咁講,阿安同阿鋒即刻異口同聲咁話:「咁我兩個留喺度standby。」又係乘機想接近包包珮柔。

我搖醒瞓到流哂口水嘅珮柔,幫佢抹走啲口水。「哥⋯⋯嗯?」佢一見到我就要攬住。可惜我隻手已經被珮柔壓到痹咗,有好多支針喺度拮緊咁,無辦法回抱返。佢咁用力攬,心口嗰兩團嘢真係令我醒神咗唔少。

珮柔咁熱情嘅反應同包包真係天淵之別。

我件衫都畀珮柔嘅口水整到濕晒,珮柔一見到就:「對唔住⋯⋯」包包都「咮」佢,指下出面。珮柔即刻就明咗,同包包商量道:「我出去引開佢。」並準備行出營。

我望住突起兩個木瓜,連粒lin都清晰可見嘅珮柔,講:「你想色誘佢地啊?連bra都唔戴。」本身諗住笑下佢,點知珮柔認真咁話:「對哥哥有用就得。」真係傻妹嚟!

《續。163》
係文
分頭行事
P牌推po
其他就like同推po
推呀
點可以犧牲佩柔
珮柔
即係你睇咗咁耐都未like
好過分
睇到而家都唔明 柔柔都算 點解包包都唔可以公開
一開po就like咗啦
我話太早like唔計哂咗
因為是但公開一個
另一個都會唔開心
不過遲啲有啲事發生嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞