[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
所有煩惱都可以
越睇反而越鐘意Ashely
Ashley
只要包包
綁咗就做唔到㗎啦
佩柔,包包同男豬都比Ashley綁住,
之後妻目前犯
Ashley係慘嘅 但男主都慘
無文❔
(113)

沿住淡淡嘅花香氣味慢慢靠近,包包嘅下面根本唔難搵,再加上都做咗咁多次,應該闔埋眼都記得喺邊。所以我嘅疑問只有:點解未沖涼都可以咁香?

包包仲未肯解我個眼罩,變咗我唔可以好似平時咁靠眼睇;又冇咗隻手,做到嘅都只可以係舔。淺嘗一口,果然好似想像中咁,開始冒出黏液。

「包包主人,可唔可以挨住梳化,戙高腳,咁會容易奶得你舒服啲。」唔可以就咁講依個姿勢會容易啲奶嘅,佢嬲緊邊會聽你講呢?你要講到係為佢設想,佢先會做。咁當然呢個舉動係大家都得益。

但聽聽話話就唔係包包喇。係就係戙高咗隻腳,不過大髀隨即晾住我膊頭,佢隻懶鬼。依加雙腳夾撚住我個頭,唔知仲有氣奶到幾耐。而且我個頭要稍微向下先就到位掂包包塊gap,都真係有啲攰。

奶唔到都要奶,先係用脷尖輕輕咁奶,知道咗大概位置先。女仔好敏感,要舔到佢放鬆哂,先可以直擊紅心。唔係唔舒服不特止,仲會痛,咁仲點分泌多啲黏黏呢?

冇咗雙手撳住,喘息嘅空間又會少咗。肉縫嘅位置有啲太低,唔係好就口。成個鼻腔都係包包嘅味。

包包見我就快窒息死,先自己逗返住隻腳。把握時機,由外到內嘅打圈。「驍啊⋯⋯唔⋯⋯」聽到滿到就快瀉嘅呻吟聲,就知包包愉悅無比,仲唔快速咁用脷尖上下挑逗豆豆!唔好畀佢停同有思考嘅空間,馬上含住已經腫大咗少許嘅豆豆,全方位咁包住,再加埋剛剛嘅上下逗,睇包包點頂。

「喂⋯⋯喂⋯⋯」震震地嘅音,係聽得出嘅享受,包包接受程度果然比珮柔高好多。好快我地已經可以去到吸啜豆豆嘅部份。

「衰人啊⋯⋯快啲⋯⋯入啲⋯⋯」早登「極樂」嘅包包已經將佢嬲緊我嘅事拋諸腦後,只係肉體嘅快樂凌駕喺爭吵之上。

隻包包咁性急,真係好可愛!如果我雙手自由嘅話,我一定會伸出龍抓手,摸吓佢兩粒櫻桃助與。

我屹返個頭,向着包包個頭嘅方向講:「我條脷入極都有個譜啦。」

「你同佢做識戴套㗎吓話?」你咁樣咁直接問我想蒙混過關都唔得,咁就唯有索性唔答。我擰開咗塊面。

佢見我冇俾反應,就乘勝追擊:「佢唔戴套就得,我就唔得點解咁唔公平!」瞇埋眼都諗得到佢個扁嘴樣,一定搞到塊面脹卜卜又紅卜卜,然後有少少想揼地。

講到好似係特權咁樣,「唔戴套,你唔驚大肚?我唔想你為咗我食藥。」好地地食咩藥呢?明明本身嚟M都好準。

「咁你好想同佢生BB咩?」點解會理解成咁㗎?我即刻反駁話:「佢有打避孕針,又會食藥。同埋每次佢都主動坐上嚟,我根本連拒絕嘅空間都冇⋯⋯佢唔係我條女我唔理佢啦, 我淨係關心你,唔想你承受不必要嘅風險。」我諗成日中出Ashley嗰啲,都係唔好講, 盞越講包包越唔抵得。

包包而家已經除咗我條褲,感覺到佢隻手指掂住已經硬哂嘅柱身,然後利用巨龍拉我到佢塊鮑前面。「佢做到嘅嘢,我都一定做到。」鬥氣包包又出場,你哋咁樣爭法,漁人得利嘅只會係我㗎咋。

《續。222》
男豬自爆唔止一次?
講話得一次都冇人信啦

男豬再咁落去會唔會生到成隊足球隊
已經畀人話寫得太詳細
妻s目前犯
故事不設驚嚇情節
大家可放心食用
真啊 只有0次同無限次之分
冇文
(114)

每個人都想自己比其他人優勝,尤其是嗰個係你鍾意嘅人,包包都唔例外。我已經特登唔講我同Ashley冇戴套㗎啦,但係好勝嘅包包仍然一意孤行。依啲野有咩可比性先?

一日未成定局,掙扎都唔會話係冇意義嘅。「唔好啦⋯⋯冇套好危險㗎。」包包罔顧我嘅言論,開始捉住碌鳩喺自己個屄度磨嚟磨去。

龜頭喺包包嘅肉縫上面廝磨緊,真係好引誘,佢入邊一定好濕好滑,我都想入去幫佢救火。你畀我去拎一拎套,都唔會話好嘥時間啫。「包包啊⋯⋯」眼前嘅一片暗令我完全預測唔到包包下一步會點做。一諗,咪盞充血得越嚟越勁⋯⋯

包包繼續好似磨墨咁樣上下郁,我係嗰支腫到變紫色嘅墨,佢就係一塊好淋好濕嘅墨硯。我驚未入到去,都已經出墨汁。佢用好嗲嘅語氣講:「真係唔想要?」

相信都冇乜邊個頂到。頂到嘅一係基,一係性無能。當然我都可以俾藉口自己,話而家得返條腰可以退後,真係有啲難度,所以只可以任佢擺佈。

既然僵持不下,入都係遲早嘅事,咁仲等咩呢?個身終於向前一挺,完全進入緊致嘅部份。包包銷魂嘅叫聲亦都隨之襲來:「啊⋯⋯好硬⋯⋯」唔知係咪冇咗視覺,會令巨龍嘅觸感更強烈,硬度都加倍。

好彩頭先選擇咗沙發,就算冇雙手撳住,都可以幫我固定住包包。每下都可以入得好深。但掂到包包嘅位置,就只有胯下。被綁喺身後嘅手完全係暴斂天物,應該要係用嚟摸包包對彈彈波,唔係俾人綁住。冇咗愛撫,同屌緊有溫度嘅飛機杯有咩分別?

「包包,可唔可以鬆綁?我想摸你對大奶。」被蒙着雙眼嘅我冇咗可憐嘅眼神助攻,啲演技有啲難發揮。

畀人屌緊嘅包包仍然不改口硬嘅作風:「唔得呀⋯⋯罰你!要摸就⋯⋯Ashley啊⋯⋯」唔好玩啦,佢邊有嘢可以摸?

係唔係未夠意亂情迷,點解仲有心思可以拒絕我?我唯一可以掌握嘅就係巨龍嘅節奏,包包兩隻腳俾我屌到揈揈下,好似急需要有啲嘢做佢嘅依靠咁。

包包放喺我身側不知所措嘅腳,慢慢變咗踩住我個心口上。腳趾公有意無意揩到我lin頭,「咁樣玩到射好咩?」我不禁問道。

腳趾就好似一粒粒圓潤嘅提子,仲要可以靈活咁擘大啲腳趾,喺我心口揩嚟揩去,佢到底知唔知男人乳頭都好敏感㗎?

為咗唔好令佢得寸進尺,我輕輕向前挨。佢隻腳就可以伸得更加直,腳趾咁啱去到我口附近嘅位置,仲唔係慢慢將佢哋放入口嘅好時機?包包隻腳咁細,又咁白滑,好似佢個人咁的骰,真係好可愛!

好想睇吓佢而家嘅表情。會唔會有一絲絲電流穿過身體嘅感覺,所以而家慌張咁咬緊手指呢?

我俯首,希望可以用僅餘嘅感官同包包爭取多啲接觸,就算佢唔俾我嘴,錫下塊面都好呀。情動緊嘅包包唔知係無暇理會我,定抑或係心軟,竟然冇推開我。

《續。222》
多謝提醒
加油 支持
留言樓主仲開心
Sorry 我咁遲先睇到你留言
樓豬係咪又打錯字
加更啦補償啦
唔係喎正皮好似又夠數可以加更
加更!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞