[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
終於追到live
但前面個窿咁細
太粗點插入去?
剪大個洞再入
好多嘢未寫㗎喎
SM, 道具,野外, 女女,旅行,etc

當然,只係建議
樓豬想點就點寫啦
因為平時唔會同佢傾偈
呢個時候都唔傾就冇機會講到佢背景
文呢
(84)

五時許嘅清晨,總係覺得有啲凍。身體雖然攰,但都唔放得落心。披返件晨褸,都係出去行下。唔知包包同珮柔過成點,去望一眼會唔會好易畀人發現呢?咁嘅環境下好似都幾難瞓得好,都係費事嘈醒佢哋。自己行下算。

行上個山仔,好似話有個位幾適合睇日出。

一片嘅淡青色被火紅色慢慢渲染變紅,一洗鬱結之境,冉冉上升嘅太陽將矇朧景色變得澄明開朗起來。打瀉咗嘅顏料為大地添上絢爛,為一日之始畫上完美嘅引旨。一切都好完美,係差咁個人啫。

咁啱有個短頭髮嘅女仔好大膽咁坐咗喺山邊昂首仰望天空,唔係用相機,而係用雙眼觀賞緊同樣嘅朝霞。麻色嘅頭髮同天上漸亮嘅天色相映成趣。

咁早起身,又會識嚟呢度嘅?「包包,咁早嘅?」包包冇換睡衣,仲著住條橙色短褲仔咁,棟起隻白滑長腿,褲腳入哂風,又吹起哂咁,想凍病咩?

聽到我把聲,佢好似一啲都唔意外。面向着山嘅包包擰轉面,扁哂嘴咁講:「溫柔鄉唔舒服咩?乜咁早起身啊。」琴晚見佢唔出聲,都估到佢唔會冇亂諗野。包包咁冧我,佢邊捨得我同人瞓,仲要係大眾眼中都幾正嘅女喎。不過又咁講,我同第二條女瞓,如果佢冇反應,我仲驚。

我喺佢隔離坐低,啲石頭都幾鞋,佢到底係點樣坐㗎?

望住包包眺望遠方嘅側臉,最重要嘅嘢就係眼前。我除咗自己件褸,畀佢圍住個膊頭仔,再攬住佢個膊頭講:「真係瞓得咁舒服,就唔出嚟啦。」

佢稍微推開我,又翹埋雙手,突哂對包包出嚟講:「琴晚同佢玩攰咗啫。」仲唔係嗲緊我?雖然琴日都有同Ashley玩,但見到包包即刻精神返晒啦。

我哄埋去包包耳仔旁邊:「你檢查吓囉。」包包警戒咁望吓周圍,不過清晨嘅山上又點會有人呢?確認咗真係安全,隻細手就放上我大髀度熱身。我條睡褲到到及膝再高啲,所以佢好輕易就可以摸上我條飛毛腿度。啲人話多毛就性慾強,都唔係無道理嘅。凍冰冰嘅手仔撫上我大髀,隻手大面積且無章法咁撫摸,完全係似佢本人作風。好似觸電咁嘅觸感刺激着身體嘅神經,特別係通往賓周嗰條。真係好勁⋯⋯⋯

小手誘惑性咁捉住我手,仔細咁摸每一寸,畀佢攬到好撚痕。摸摸下仲變鬼咗摸佢條腰,由肚臍位摸落恥骨,又揩返上近波邊嘅位。一意識到同對脹卜卜咁近,就有啲扯扯地。張驍旭,你真係好唔爭氣。

咁啱今日係著孖煙囪,條鬆到爆嘅睡褲將我而家嘅狀態表露無遺。咁多虛位,條棍好順利咁豎起咗。隔住鬆泡泡嘅褲都見到咁清晰,你話死唔死?仲要仲未掂到重點位都咁嘅狀態⋯⋯包包嘴角開始有笑意,但都好似未收貨咁。

包包褪高我條短睡褲嘅褲腳,碌野就好猙獰咁喺褲管彈出,呼吸新鮮空氣⋯⋯終於明白啲人玩露出係咩感覺。著住褲但又好似無著咁,都幾羞恥,但又有少少興奮。

包包輕輕推條撚,個頭已經變紫,推完巨龍又去返原位,就好似不倒翁咁。睇嚟包包真係對依碌攪到佢欲仙欲死嘅野好有興趣。

指尖掂到透明嘅黏液,輕鬆拉到絲,有冇咁興奮?連身為本人嘅我都質疑,真係精力旺盛定包包太索?

包包好驚嘆咁講:「都未掂波波呢⋯⋯」佢一手玩住巨龍。用另一隻手捉住我隻手,一野捉撚住個波,真係令我虎軀一震。

《續。》
睇完西維爾杯 又有文 正
這個已經在list
但放心唔會太重口味
巴打你都好兇狠下
野外同旅行嘅話
唔知呢幾日嗰啲計唔計
日本浸溫泉啦
(85)

對比起我隻手,包包對波波啱啱好可以俾我吸住。一隻手摸左上去,另一隻手都好想捉住啲軟綿綿嘅嘢填補空虛,真係一不離二。一旦捉住就會唔想放手。

睇見個衰女包一副春心蕩漾嘅樣,好挑逗嘅笑容,應該都唔會反對另一隻手嘅加入。咁可愛嘅表情係咪想引人嘴佢先!偷吻咗下,就好似預期中嘅花香味,好想化身一隻蜜蜂,吸啜佢口裏面嘅花蜜,仲要用支好粗嘅長針篤到佢欲仙欲死。

包包一下子就明白左我嘅意思,都慢慢鬆開口俾我自由發揮,真係好奇怪,點解朝頭早唔刷牙個口都仲可以咁香。耐心地掃過每一隻牙,得出嘅結論都只係得一個,就係想吞咗隻衰女包落肚。點解可以有女咁正!好彩遇到佢嘅係我。

等唔切徵求佢嘅同意,包包一定都好歡迎我玩埋第二邊波波。我放開個口,留返隻眼黎睇對更加可愛嘅嘢。

終於,兩隻手都摸到夢寐以求嘅奶子。一指撳落去對奶度,旋即彈返上嚟,好似跟住我啲手指咁。最正嘅係圓滾滾嘅波波俾我按壓到變形,上推少少啲肉,就去咗近頸嗰位度浪下浪下左右搖又震震下。你明唔明我依刻心情有幾激動!唔出力揸我都唔係人喇。

包包嬌嗔道:「你咁大力,整到個胸紅哂喇。」包包仲要指住我揸紅咗嘅地方,驚死我睇唔到或者唔認數咁。明明你係特登引我擒你㗎喎,好冤枉囉。咁我唯有轉守為攻,又哄返埋佢耳邊講:「隔住件衫睇唔到紅唔紅喎。咁應該要點做啊?」

「 衰人驍⋯⋯」佢一邊臉紅緊咁講,一邊自己揭起件衫,並且用條頸夾着睡衣嘅下擺,個頭仲要向下望,清楚咁見住我點玩佢對波。佢唔想望住自己副身體點畀人搞,怕會太羞恥,但又好奇人地會點玩,所以就望望下又唔望。我知佢㗎,梗係夾住佢擘大眼睇清楚。平時牙斬斬,依加就怕怕醜醜咁期待緊,甚至配合我,仲要係我最愛嘅人,都冇咩好挑剔喇。

我隻拇指放喺兩個胸嘅中間,感受下啲胸肉嘅澎湃同洶湧。就算手指放係中間都掂到晒兩個波,如果質個頭埋去應該好舒服。向乳頭方向撥,bra邊正正就係lin頭所在嘅位置,拇指輕輕撩動,慢慢一邊乳頭就硬晒,粉紅色嘅果實若隱若現,好想稱佢出嚟俾佢睇吓呢個世界。

「剩係你開心,咁我呢?」包包睜返開享受嘅雙眼,映入眼簾嘅係精神奕奕嘅巨龍。其實我都唔知可以點,話就話少人,但隨時都可以youtube見。依家個位係要上少少山,唔係咁易到到,都有啲花花草草遮下。但話超安全,又講唔上。

就算包包肯,我都唔想咁公開。我包包點可以畀人睇蝕,未一齊嗰時喺戲院咁暗都唔捨得,依加做咗我嘅人,更加唔容許依啲情況發生喇。

佢唔拎得對奶出嚟,冇帶套又屌唔到,咁開揚更幫唔到我打飛機。其實我都唔知點解一開始要撩佢,好似燒著自己多啲。

其實就咁等佢謝都ok嘅。

包包諗咗諗,除返件褸出嚟,唔再圍喺頸上,反而⋯⋯圍喺個頭上?包包伸咗條脷仔出嚟,再尷尬咁笑咗下,就烏低個身,個頭哄埋巨龍隔離,唔係啩⋯⋯

見到咁嘅環境,包包個意圖都好明顯喇,依加佢遮咗自己個頭,上youtube嘅就係我喇。咁又咁講,舒服嘅都係我。

本身仲尚餘嘅理智,都被包包咁嘅舉動掃走哂。

《續。》
支持
g持
條J有ashley啲水同精乾咗架喎
恭喜哂
等文等到寂寞至夜深
快啲森林推包包
(86)

包包叫我坐喺舊大石上,自己就踎係我雙腿之間,我件褸啱啱好遮哂細細粒嘅包包。如果唔係佢郁郁個身,都察覺唔到有個人喺度。包包笠住個頭,骨碌碌嘅眼睛望住我,好靈動嘅樣同佢做緊嘅野形成超大對比。

包包個嘴仔一埋到去,只係錫咗個頭一下。手仔摸下個柱身,又用手圈住,就係唔撚含。一邊觀察住我反應,一邊揩揩下個龜頭頂,都係冇進一步嘅動作。

我忍唔住開聲:「包包⋯⋯」其實你個位都set好哂,仲等緊咩呢?再唔含就有人圍觀喇。終於等到我開口,佢一講嘅就係:「你求我啊。」

就好似為頭先我要佢揭起件衫報仇咁。我地咁嘅關係都仲計㗎咩?要練習下唔可以咁樣對男朋友先得喎。我從佢個領度由上而下咁格硬伸隻手入去穿過個bra度揸波波,止住痕先。

「嗯⋯⋯啊⋯⋯」包包忽然被我揸個措手不及,都唔推開,仲發出享受嘅音調添。個身難免會向後褪,但我又點會畀佢走呢?
依個時候,另一隻手就係用嚟撳住佢個背,唔畀佢逃出我手指罅。成個咁玩爽好多。不過,咁嘅做法當然同我個想止痕嘅目的背道而馳。越嚟越硬,點拆好?

「求下聰明可愛又玲瓏浮突嘅包包畀我屌喇。」講嘅同時,對波都仲畀我揉搓緊,從來都冇諗住要放過佢對彈彈波喎。

「咁好喇⋯⋯咩啊!唔係要你求依樣。衰仔,玩嘢?」包包個得戚樣一下就轉為羞紅嘅神色。我知佢喇,情就大家都發緊,奈何冇套冇地方。

包包作狀要走,企返喺身。我將佢一擁入懷。條撚仲光脫脫,包包個鮑鮑同巨龍就只有一條短褲條之隔,咁樣擦槍法,走火都唔好怪我喎。我感覺到碌嘢掂到啲軟淋淋嘅嘢,仲要知道係包包嘅鮑鮑,反應唔激烈都好難。好想撥佢條褲仔埋一邊,一嘢就插入去,唔理會唔會有小包包。一邊聞住包包髮間沁人心脾嘅花香,一邊屌到佢成個人拋拋下。等佢仲會唔會咁口硬。

包包知道自己處境好危險,而家又冇路可逃,最安全嘅做法都係踎返低用口幫我出精。於是,又變返頭先嘅姿勢。唔同嘅係而家巨龍已經迅速地比包包溫暖嘅口腔包圍着。溫軟嘅舌頭包住龜頭頂,再奶到向住佢嗰邊嘅冠狀溝,下下針住我最敏感嘅位,想搏收工啊屌。「喂,包包⋯⋯」佢臉上個沾沾樣,真係令人又愛又恨。唔使講,聽到我嘅求救聲佢係唔會有停落嚟嘅意思。

相反,佢只會轉過第二個pose嚟刺激我。包包醒目啊,與其深喉,頂住個喉嚨頂咁辛苦,倒不如只含頭嗰二分一,其餘就用手十隻手指扣住嘅手指包住,左右咁輕擰,全方位咁刺激原本都已經瀕臨射邊緣嘅可憐賓周。源源不絕嘅口水令口交得好順利,而我相信,此時此刻包包嘅下面一樣都係濕得一塌糊塗。

包包個口終於捨得離開佈滿左口水嘅巨龍,而且講:「好想入我啊?」我梗係起勢咁點頭。

點知佢竟然有個好爆嘅提議:「你追到我嘅話,畀你入camp屌我又點話?」但珮柔喺正你隔離,個營又細⋯⋯但佢咁講,即係佢又有帶condom?使唔使咁了解我啊。

就算我真係衝破到所有障礙,都即係話而家要咁樣硬住跑返返去?用咩遮住好啊?

《續。》
臨瞓前有文,正。不過睇到硬晒點瞓。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞