[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
唔好再hurt 包包啦男主
有文未
論執野嘅重要性
依啲係咪叫馬上風
集氣! 1001!
樓豬下個post 記得改靚名
重甜勁多奶
支持
睇嚟巴打生活有好大壓力
唔想爸爸唔好唔要我
標題好似無字數限
暫時想
[重甜]我嘅兩個多甜多奶女朋友
Sor Ashley唔係男主條女
叫埋珮柔
文呢
唔係以為就1001就可以唔出文呀
no 文
(117)

畀包包點咗幾日,買下野又服待下,總算下咗佢啖氣。不過珮柔嗰邊,我都仲未講。我知佢無慾無求,只係要我。上次名份單嘢先令佢失望完,依鋪仲嚟多個Ashley。

就算唔會失去珮柔,都想做返啲咩去氹佢。
我親手炒咗個飯先表達我嘅歉意。未去到包包嘅災難級,但有少少燶都在所難免。

「叮咚。」咁耐都唔開門嘅?珮柔好少咁㗎喎。

點知開門嘅係⋯⋯「你終於都嚟喇?」九一分界嘅包包著住入膊背心同洗水牛仔裙,見到白滑膊頭仔同一雙長腿。都秋涼都著到咁清涼,真係引死人,不過佢點會喺度嘅?

佢見到我嘅到訪,一啲驚訝嘅感覺都冇。詫異嘅反而係我,包包究竟做緊咩?

然後映入眼簾嘅,係身穿一身白色中袖紗裙嘅珮柔,飄逸嘅裙擺令人諗起秋天嘅詩情畫意。佢喺度轉緊身。

珮柔轉到忘哂形,終於係眼角瞅到我嘅身影。「咦?哥哥?你點解嚟嘅?今日都冇約你。睇下!包包送咗條裙畀我,好靚㗎。」佢咁嘅反應,好難估佢知道咗Ashley件事未。

「珮柔餓唔餓啊?我帶咗啲炒飯嚟。包包,你有冇興趣啊?」我邊講,佢地都自動埋位了。我諗邊食邊道歉會比較有誠意。

「你帶啲咩嚟啊?有蛋殼嘅喂?」包包食咗啖飯,竟然係得出如此評價。佢點會估唔到係我炒,只係特登㗎啫。

「唔係啊,幾好食啊。」珮柔又擺個甜絲絲樣出嚟,睇嚟佢都get到。只係唔說破,仲要死都讚我,珮柔真係太抵錫。

「淡咗啲都算,啲粒粒有啲大有啲細係想點?除咗有心,仲有咩優點啫?」

「哥哥係咪有咩事想講?」珮柔一下就睇得出我今日嘅異常,都唔再轉彎抹角,個身向前烏,對波被放咗上枱。咁係想人講野嘅表現咩?

我忍住唔望對沉甸甸嘅波,同包包面面相覷。要來嘅終歸都係會嚟嘅。「哥哥?」珮柔側住頭,一臉不解咁望住我。

我捉住珮柔隻手講:「我喺非自願嘅情況下同Ashley扑過⋯⋯」細心留意珮柔嘅一舉一動,希望佢唔好屈住屈住又唔話我聽。

珮柔情深款款咁望住我講:「咁哥哥唔自願,你都係受害者,點解要驚我嬲呢?」雖然言辭上係冇錯,但道德上係難接受啲。對方仲要係女仔。珮柔大愛到咁,我真係無以為報。

「珮柔啊⋯⋯」我忍唔住行埋去軟綿綿嘅珮柔度攬住佢。浸果香又沁人心脾,真係真係好唔想放手。

「哥哥⋯⋯」珮柔又回以一個有力嘅懷抱,我哋四眼相對,個嘴都越靠越近⋯⋯

「你咁易原諒佢點得㗎?」包包隻手倏然出現並阻住我哋兩個嘅嘴中間,驚訝到我一唔小心鬆開咗少少手,珮柔就被成個搶走。

人哋都話原諒咯,包包做咩仲從中作梗?

懷內仍有珮柔嘅餘溫,但珮柔早已被包包掹走咗。「咁哥哥非自願嘛。」珮柔一臉懊惱,包包就細細聲咁教唆珮柔,以為我聽唔到咁:「但我地唔可以咁輕易放過阿驍㗎。」

珮柔仲係成個煩悶樣:「咁⋯⋯我又嬲唔落哥哥。」

「我嬲得落喎。」喂上次咪畀你sm 完發洩哂,點解仲嬲㗎?

「你都唔好嬲佢喇好無?如果可以令你唔嬲,我做咩都得㗎。」珮柔又鍥而不捨咁為我求情。做錯嘅又唔係你,點解要做到依個地步呢?

「咩都得?」睇包包個樣,同上次我負荊請罪個樣完全唔同,冇咗種絕望,更多嘅係佻皮。珮柔自然係睇唔出,仲洗耳恭聽緊。 仲重重地點咗幾下頭,睇得出珮柔係真心想幫手。佢真係太傻喇⋯⋯

包包飛快咁錫咗下珮柔塊臉。「依種都得?」珮柔完全係疑惑咁望住我同包包,將佢嘅疑問宣之於口:「我哋都成日三個一齊做㗎喇?有咩咁特別?咁做完就唔嬲?」

《續。237》
磨豆腐
現實有無好似珮柔咁大愛嘅女人
之後男豬得個望,無得扑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞