[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
唔係講緊奶水喎
咪係囉
當包包同珮柔死㗎
刷留言交返比我地

保證刷到你係咁出新post不要不要咁
多甜多奶plz
Eason Chan?
睇到都腳仔軟
男主準備好乾塘既滋味
點解有呢個感覺呢?
雖然包包同Ashley都係淫,但包包口硬多啲同有愛啲咁
同埋專一啲
好似氣質型同運動型嘅分別?
當年高登個甜故個主角
咁都係呢個人最合理嘅暫時
但講明先
唔一定寫㗎
(66)

「有幾激動啊?睇過。」包包down都唔down聲就隊隻白滑腳埋嚟。珮柔配合包包查看巨龍嘅意圖,擘大腳褪後。「唔⋯⋯」珮柔忍唔住叫咗聲,因為包包隻腳掂到我雙腳之間嘅硬硬地嘅同時,又揩到珮柔粒嬌嫩。有冇咁巧合啊?想順便調戲下珮柔姐。

唔會畀佢咁得逞嘅,我要反客為主先得,頭先摸緊珮柔個肚仔隻手,依加就摸上包包隻滑脫脫嘅腳,慢慢越摸越上,終於都摸到粉粉嘅小穴。我用條脷掃過自己嘅上唇,包包手即刻就畀我大到,收返埋隻腳,仲向我扮左個鬼臉。

「做咩喎⋯⋯玩吓啫」包包嬌嗔咗吓。佢都係貪玩啫,點會真係意猶未盡。定係呷醋喳?一手攬埋包包,一邊一個唔偏心啊。仲錫多咗啖,包包好似冇咁大反應了。

我繼續返話題,「我哋傾緊珮柔叫我咩好。」珮柔上次叫嘅BB係腦內一閃而過,其他人都在場嘅話點解釋好呢,只好作罷。

包包諗咗一諗,喺我身上起返身,「唔準叫阿驍啊,我mark咗㗎喇。」冇諗到你咁執着個喎。

「都唔好聽,無人會同你爭。」見我哋開始口角,仲坐緊喺我大髀上嘅珮柔又有啲無奈。

「你個名嚟㗎,又點樣唔好聽呀!」佢講到好似係我個名,就一定好聽咁。

「仲有你啊,下次唔好咁大力揸珮柔,人哋波都紅哂。」真係心都痛埋,我自己都唔捨得咁大力。

「咁佢波大吖嘛,想揸多幾下都好正常啫。」包包又鼓起雙頰,塊面成個包咁,名副其實。咁我就當然伸出隻手去滅佢啦。

「咁緊要喇,我諗包包都唔係有心嘅。快啲過嚟食咗早餐先,我興返熱佢。」珮柔離開我嘅懷抱,快步走向廚房,完全冇擺件事喺心上,完美展示咩叫有容奶大。

我刮刮包包個鼻尖,「唔嬲喇咩?」
「咁我又唔係真係咁討厭佢嘅。」包包滿足咁笑咗下。

我諗起包包鍥而不捨咁玩珮柔波波個樣,差啲唔記得咗一開始佢係嬲到爆炸,話唔想珮柔都一齊加入。「見到你玩咗佢對奶子咁耐,應該都唔止係唔討厭喇啩。」

「你唔鍾意嘅?」包包激動咁反問,就好似覺得呢啲係人之常情。

「你抓到人哋紅撚哂喎。我就出名溫柔嘅,唔信你問下珮柔。平時我揸你都唔會紅哂咁喇。」我解釋道。

「咁下次我控制下喇⋯⋯」包包有啲唔情願咁講。咪住先!仲有下次?

望望廚房入面忙緊嘅小天使同埋旁邊個衰女包,就覺得自己好幸福。

如果可以維持咁嘅生活就好。

剛食完個早餐,電話鈴聲突然間響起。啲人都係齊到啦喎,仲有邊個打嚟?「喂?請問係唔係旭旭?」哇,依個稱呼⋯⋯但係嗰個人把聲聽落好似唔識個喎。「我係,咩事?」

「依位小姐醉咗,佢手機聯絡人排第一名係你,又不停叫住你個名,希望你可以接走佢。」依加啲人唔執屍嘅咩,好人到呢。不過咁樣叫得我嘅,都係得Ashley一個啫⋯⋯真係好帶挈。

「張驍旭啊⋯⋯你夠膽唔嚟吖嗱⋯⋯哈哈⋯⋯再飲過!」

搵親都冇好野㗎喇,仲要日光日白飲醉酒係想點。揀埋晒啲咁齊人嘅時間,本身諗住可以同佢地度過難忘嘅週末㗎嘛。

不過一個女仔醉咗,又好似好危險咁。唔救佢又好似講唔通。 救佢又唔係,唔救佢又唔係。

諗咗幾秒,「包包、珮柔,我有啲事要出一出去,今晚⋯⋯等我返嚟啊。」我諗今晚應該都返得切嚟嘅。

「班朋友搵你啊?」包包坐咗喺餐枱嗰度,一邊摸杯邊一邊問。 幫我諗埋藉口真係好,唔係我都唔知點應對。

「哦⋯⋯係呀。」唯有支吾其詞。

「今晚煮你最鍾意嘅牛仔骨。」珮柔煮咩都咁好食,真係聽到都流晒口水。

佢哋兩個依家咁friend,我諗放佢哋係屋企都唔會打交嘅,應該都安全。

不如擔心自己陣間會唔會俾人溶咗好過。

又要去拆彈。

《續。》
有文
莫非珮柔同包包由日頭玩到夜晚等男主角
3P --> 4P
Ashley
垃圾男主有得同包包珮柔3p仲要搵ashley
妹控強烈要求柔柔唔好改稱呼
搵wilson咪得
由ashley自生自滅啦
兩對波波又真係幾正嘅
3人世界咪算 由鳩件ashley比人執屍又好點都好啦
咁唔係成日見嘅話
唔知都唔出奇嘅
唔會講老人家嘅感情線
你又刷我又刷
波波就不嬲都多嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞