[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
係咪會搞到好似某一邊係重要啲咁?
係呀
所以我拖到咁遲先講呢個
珮柔自願㗎
雖然我係鍾情於包包但都唔可以咁對珮柔
係罰男主啫
珮柔自己冇乜所謂
諗咗喇
叫《[重甜]我同兩個少甜多奶女朋友嘅生活》3

會唔會長左啲?
(97)

珮柔咁純,邊應對到嗰兩條鹹濕仔啊?真係送羊入虎口㗎喳。「快啲戴返個bra先講,唔可以畀人睇蝕。」我遞埋個士多啤梨bra畀佢。

包包話:「戴完bra咪由得佢試下,有咩事都有我地,唔使擔心。」包包就係可靠嘅代名詞。既然佢都咁相信珮柔,或者我都應該試吓唔好再當佢係個細路女。

珮柔著好件衫後,領口太大嘅關係,條bra帶都唔小心露咗出嚟。我都未趕得切幫佢整返好,佢就衝咗出去。

為安全計,都係拉開少少個營嘅拉鍊。方便視察佢地個情況。

「唔好意思,我咁遲先出嚟。」珮柔跑向佢地,對波一定燉燉下,講唔好意思嗰下仲要鞠埋躬,都唔知會唔會畀人見到北半球。咪叫咗唔好色誘囉!陣間返嚟要好好話下佢。

「包包呢?」佢地問。「佢⋯⋯仲整緊少少野。」珮柔支支吾吾咁答,真係唔擅長講大話。

阿鋒似乎係等咗呢刻好耐,即刻就話:「咁你地行先,我等佢喇。」。我屌你,真係想一人mark一個。

阿鋒真係唔捨得走,拎個電話出嚟。「叮」一聲嘅訊息通知音唔係我由電話發出㗎嘛?
佢顯然都聽到,仲要落咗個正確嘅結論:「可能阿旭係附近。」其實佢就算聽到,應該都唔會打開。話哂包包喺度,點都有少少顧忌。

「可能係包包個電話發出嘅呢?」珮柔嘗試幫我兜。

「佢電話冇提示聲㗎。」你又知得咁清楚嘅,唔講仲以為你地有路添。我望住包包,指下阿鋒再指下包包,佢搖搖頭。

珮柔好緊張好緊張,唔知點應對。佢撩起咗條睡裙到大髀一半以上嘅位置抓痕。平時密密實實嘅珮柔今日show長腿喎,兩條鹹濕仔梗係睇到眼都唔眨。為咗幫自己唔太靈活嘅腦袋爭取運轉嘅時間,都唔使出到咁盡㗎⋯⋯

個傻妹又⋯⋯真係冇眼睇。

「欸⋯⋯佢琴晚較嘅,驚唔知醒嘛⋯⋯」對於珮柔嘅言論,阿鋒都冇質疑,終於都塞住佢把口了。「可能喇⋯⋯」

一直都零存在感嘅阿安同珮柔講咗第一句野:「一係我地去Toilet嗰邊搵下喇⋯⋯」

聽到佢地漸行漸遠,我就推倒咗包包。「佢地走咗喇!」磨拳擦掌,嚟返個慶祝Q先。

今次我哄埋去,包包冇推開我了,但言語上敦促我:「快啲返去喇!珮柔付出咗好多,先彌補到你迷戀溫柔鄉嘅後果。」

錫完額頭,錫鼻,落到嘴,最後掂住鼻尖咁講:「唔得,錫多幾啖先!」之後又落到頸⋯⋯

佢捧佢我塊臉,迫使我望住佢:「夠喇,返你屋企先繼續喇。」包包仲緊張過我咁。

「你話㗎。今晚去我度瞓!好嘢!」得包包者得天下!見我笑得咁燦爛,包包都忍唔住講咗句:「傻佬。」

我拎埋對鞋,掂手掂墊腳咁走返去Ashley個營度。入返個睡袋扮瞓,萬事俱備,只欠佢地返嚟。

之後包包就帶隊去個營度搵我,再加狡辯幾句,就圓滿解決咗成件事。

《續。173》
睇蝕曬珮柔
所以喺依度相遇到都係緣份啊
勁多人睇㗎,只係少啲留名啫。支持樓主繼續加甜。
多謝你一直以來嘅支持
巴打加油
加油樓主 最近少咗上嚟,依家補推
一推再推,好故值得更多人關注
推呀
冇事嘅
唔使擔心佢
樓主呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞