[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
(90)

呢下野,點拆好呢?

包包以迅雷不及掩耳嘅速度,拉返件原本喺頸嘅衫落返個肚度,條撚仲係佢體內,根本都冇時間抆返出嚟,死得個喎。

好彩頭先冇除佢褲,只係撥埋一邊就開波。原來著住衫做係咁方便,真係緊火都有緊火嘅優點。言歸正傳,驟眼睇我哋嘅姿勢,應該都唔會穿煲嘅?

尤其是珮柔依加半睡半醒,我估都應該搏到大霧嘅。藉口就唔難作,我隨口講:「冇啊,我入嚟睇吓你地咋嘛。」隻衰女包又夾緊個屄屄,一秒緊又一秒鬆咁玩緊收音肌,

都正路嘅,包包又點會畀我安安靜靜咁講呢。貫徹一貫作風嘅包包唔使下橫手,都對唔住佢小惡魔之名。唔知係想挑逗我定係唔放珮柔在眼內。

佢做初一,我點可以唔做十五呢?我用好慢好慢嘅姿勢向上頂,包包全部嘅重量都令佢更加沒入我碌野之中。「係⋯⋯係囉⋯⋯隻衰人驍又吱我唔畀人瞓。」佢面都紅晒,又唔可以發出聲音,仲要對答其實都幾難。

我摸左摸珮柔嘅頭,講:「你眼瞓就繼續瞓啦,佢地起身會叫埋你㗎啦。」珮柔又打多個喊路,好似瞓極都唔夠咁。

「咁好啦⋯⋯」個「啦」字都未講完,隻眼又合返埋,真係懶瞓豬。多得佢咁眼瞓先順利渡過咗。

不過我都好好奇,如果佢發現咗會有咩反應?

為免再嘈醒珮柔,包包終於都靜靜地喺我耳邊講:「你講大話講得咁自如,你呃我一定好難識穿啦。」就算睇唔到,都估到佢一定又一副扁嘴樣。

「我有咩可以呃你先?」我有啲心虛咁講。我將伸直嘅雙腿變為盤腿,佢可以卸晒啲力俾我,又可以再入啲。再向上搖多兩下分散佢注意力。

佢雙手圍返住我條頸,舔左舔嘴唇,再錫左我塊面一啖,咁講:「例如有第二個咁啦。」唔係呀嗎?女人啲直覺真係準得來,又可以話唔準。因為Ashley一直都唔係我條女,叫我點認喎。

我望吓隔離瞓得好林嘅珮柔,開口:「係呀⋯⋯」特登停咗停,再講:「第二個一早瞓咗你隔離。」

然後心口又俾佢打咗一下,「係囉!周圍拈花惹草⋯⋯不過都係因為咁我先可以親眼見到咁大對波波。」唔好以為後邊嗰句講得細聲我就聽唔到,根本佢自己都睇中左珮柔對大奶,成日借啲意揸人地。

見到珮柔毫無防備個樣,包包又真係落得手揸落去,真係想佢都起埋身玩3P咩?我一路逗起包包個patpat,佢就一路揸,咁得閒不如專心女上先喇。

唔可以比呢件事發生,都係時候要衝刺。唔再盤起隻腳,改為撐住塊地,好發力好多。條腰好似裝咗摩打咁係咁向上隊。越揸就越大力拋佢,隻衰女包點可以咁唔專心,等我屌唔屌到你出晒水吖嗱?

叫咗你唔好搞住珮柔瞓,我唔夠力招呼兩件。快快趣趣屌爆佢,佢就唔會再有心情諗其他嘢。包包把口開始講淫嘢:「啊⋯⋯好中⋯⋯繼續⋯⋯屌⋯⋯舒服。」可能刺激感加乘,今次入邊收得好緊,越插越多水到好似漏出嚟咁。

《續。》
其實拉長咗嚟寫啫
次數冇多到
包包真係完美女朋友
樓豬又打打下瞓咗
罰你今晚出多篇
樓主就係打文打到瞓咗
冇精(力)再出多一次啊
其實呢個故嘅名真係冇甜故feel
所以如果真係有可能或者有下個post嘅話(嗯???

係咪要大大隻字寫住[甜故]先會多人睇?
(91)

包包對眼開始失咗焦距,啲手指好用力咁抓住我個背,陣間一定變花面貓。「就快到⋯⋯」加埋我手指助興,手指由溫柔咁撩動豆,到快速咁捽到包包呻吟不斷,包包嘅舒服程度可見一斑。

估到包包實會嗌到聲嘶力竭, 好彩我夠醒,一野封住佢個咀。唔嘈醒珮柔,又唔嗌傷喉嚨,一舉兩得。包包隻腳抽搐到震,我都唔撚忍,隊左咁耐都係時候射。

一齊抽搐,一齊到頂峰。用力咁抱住佢,射到去最入最入,雖然隔住個套,但係都已經好爽。如果唔隔,想像唔到會噴成點,真係好令人期待。唔知我同包包有冇呢一日呢?

直到射完嗰刻,喺聖人模式下先感覺到原來隻腳係幾咁酸軟。頭先有快感加持,完全感覺唔到攰,出完力再發,一啲難度都冇。難怪啲人話做愛可以減肥。

包包啲水多到好似瀨尿咁,搞到我成個春袋都濕撚哂。唔係聞落去冇尿味,都唔敢相信。哎呀仲有啲畀地氈食咗。呢鋪真係可以拎返去回味。

好彩佢背囊有紙巾,我邊抹邊對住包包笑住講:「有人瀨尿喎。」

「冇啊。」口硬包包當然唔肯承認,我摸吓佢個屄,再俾佢睇吓啲水,「呢啲咩嚟㗎?」

「冇啊!你快啲幫手抹!」包包啊,就算死口唔認,都改變唔到呢個事實㗎。你求吓我嘅話,可能我都會肯幫你試吓味,話你聽係咪尿嘅。不過呢句好似有啲變態,驚嚇親佢,所以喺心度講就算。

見到佢個臉紅樣,調戲成功就收手㗎啦,唔一係嬲豬,下次就冇得玩。

佢顧著抹周圍,偏偏忽略自己仲滴緊水嘅地方。我就幫下佢啦,乘機再揩下高潮完好敏感嘅豆豆。「嗯⋯⋯喂啊⋯⋯」把口咁講,但係又唔會縮開。以佢平時嘅性格,一唔鍾意一定會即刻講。咁即係話,大食包包好似隨時可以嚟多獲。

不過佢漏咗咁多水一定好攰,都係引吓佢就算。最緊要係掹返佢件衫落嚟,遮返住對雞球大包先,陣間有人衝入嚟都解釋少樣嘛。

抹好咗之後,就墊高啲衫當枕頭,再攬住佢。可以嘅話,我都想喺佢隔離溫存下,但奈何唔係太夠位,大家都側身嘅話,勉強都可以嘅。

我瞓喺包包同珮柔中間,包包面向我。我眼中只有佢,佢都係一樣。

用力un到個頭都亂哂,真係好投入呢。「下次唔好再放手指入口喇,攪到作嘔咁係咪好唔舒服啊?」我邊講邊幫佢翹返好啲頭髮。

回想起個場面真係嚇死我,包包郁起個嘴講:「咁人地太High嘛。」諗住扮可愛就過到骨?

我冇佢咁好氣咁:「High都唔可以瀨尿㗎。」第時老咗失禁,咪要賴落我度?

佢猛咁搖頭,「都話冇囉⋯⋯都係因為太舒服先咁喳⋯⋯」又大大力車埋嚟,諗住可以用錫錫轉移視線,但係我經驗豐富,唔會咁容易俾佢帶到風向嘅。

輕輕推開佢,我點都要攞返個尾彩咁講: 「下次帶尿片畀你先。」仲要拍下佢蘿柚,個臉珠仔又谷到紅哂,真係好鬼可愛。

包包又點會示弱先得㗎?衝擊性嘅言論都係喺耳邊講就好:「咁你就食屎片畀我睇。」咁重口?我哋咁快開始要玩屎玩尿啦?

珮柔適時咁晾咗佢隻腳上我條腰度,仲要從後熊抱著我,瞓咗覺嘅佢好似比平時大力,掹唔開佢攬喺我條膊頭上嘅手指添。唔通當咗我係攬枕?

《續。》
今次冇瞓著
要加 [重甜] 隔離教琴已經千幾正皮
人地寫得好都好有關係嘅
你又有睇?
樓主自己都好感動
早d得唔得
所以而家已經已成定局
反正都冇分別
幾多點都唔緊要啦
可能佢會成日整蠱你㗎喎
呢個應該都會有嘅
燒乳豬
唔通捆綁包包珮柔咩 佢兩個都咁乖
(92)

眼看都就快七點,珮柔都仲係攬得我咁實。再唔走嘅話,真係可能陣間就要喺眾目睽睽之下行出個營,到時佢兩個仲點見人呢⋯⋯

無論我點大力,都扳唔開珮柔啲手指,佢隻腳又鉗得咁緊⋯⋯從來都唔知原來隻妹豬係咁鬼大力。不過都有可能係我出咗兩次精,所以冇咩力⋯⋯縱慾過度,果然傷身。所以話呢兩個真係夠晒數,三個就應付唔到。不過我係想要包包同珮柔,唔撚係想要Ashley囉!點先可以擺脫佢?

唔可以畀眼前嘅包包知道我連珮柔都搞唔掂,又畀佢笑一排,更加唔想擾珮柔清夢。真係兩難嘅局面。

我努力掹開緊佢隻腳嘅途中,聽到背後嘅珮柔傳來:「哥哥,嘻嘻⋯⋯好好聞。」唔知個傻妹發緊乜嘢夢,竟然仲叫我。好聞嘅明明係你喎。我而家瞓喺包包同佢中間就係沐浴喺果香同埋花香之間,簡直就係我嘅夢想。後面有咁柔軟嘅珮柔牌枕頭挨,前面又有包包攬住,真係夫復何求!

但係珮柔啊,而家唔係攬住我嘅時候呢。唔可以咁留戀珮柔嘅懷抱,要快啲走先得!

我而家仲能夠郁嘅,就只係得冇俾佢壓住嘅右手。我靜靜雞伸隻手去後邊,諗住篤吓佢個肚腩仔,佢就會醒喇。點解珮柔豬仍然不為所動。

再推下佢,都係唔得。從來女仔嘅弱點都係得兩大個嘅啫。嗱,我依家唔係想意淫佢啊,只係需要叫醒佢,但係苦無他法,先至出此下策。

鬼鼠嘅手移上少少,目標係兩大隻奶。呢兩個目標咁大,相信我隻手嘅柔軟度唔使好高都做到。佢而家對奶係貼住我個背脊,我要俾少少力先可以從背脊同佢對奶嘅罅縫之間攝入去,當然感受到團軟綿綿係額外嘅收穫。

都係輕輕篤下試驗下,咁近嘅話大力篤應該好痛。原來個妹豬瞓覺係唔戴bra,萬一夜晚俾人搞咁點算呢,出邊成班豺狼對佢虎視眈眈㗎嘛,真係冇啲危機意識嘅。重申一次,我唔係講緊我自己啊吓,我只係為咗叫醒佢。

珮柔對波都係一如以往咁軟荏荏,真係點掂都唔會厭⋯⋯一篤又彈返上嚟,第二下又係彈返上嚟, 好似追逐緊我隻手指咁。無論係個人同埋對奶都咁鍾意黐住我嘅。嗱嗱嗱,爭啲又偏離軌道,真係好危險。

認真返啲先,篤唔醒就不如試下揸?佢對波就最敏感㗎啦,呢次一定掂啦。今次再遞高少少,就可以單手掌握成隻奶子了。輕輕咁捏下,都好似柔軟到可以揸出水,叫人點忍心用力呢?諗返起上次包包咁粗魯,真係好想鬧佢。

一定要摳埋珮柔最柔弱嘅乳尖,每次一掂嗰度佢都會叫嬌喘連連,下面就濕到一個點,佢覺得好痕好奇怪,但係又唔知可以點解決,就會用可憐嘅目光望住我,希望可以拯救佢。

傳來只有珮柔淺淺嘅呼吸聲。

出到呢招都唔醒?睇嚟要進一步行動先得。依家就係要去攻擊第三個弱點,亦都係最脆弱嘅點。睇吓佢有冇真係好似我講咁,化成一片汪洋⋯⋯啊唔係,係要叫醒佢至真。

今次隻手落返少少,我又要將隻手攝入去佢大髀同我背脊之間。由於佢一早已經遞起左隻腳,所以非常容易搵到我心心念念嘅位置。珮柔成個身都軟綿綿,估唔到連陰部都唔例外。

《續。》
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞