[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
好嘢
唔使寫Ashley篇
樓豬德政
寫啦
想睇
打風出多幾篇啦
咁之後等得仲辛苦
加速
好想睇Ashley🥺
覺得佢背後個故事一定好難受

緊係要寫啦

咁鬼陰毒
寫佢比男主拋棄
俾人輪大米
輪到頂唔順
仲好過啦
寫個時會用第一身視角
寫到自己都唔開心埋
咁似Ashley嘅喂
咁佢有冇得逞?
(111)

包包眼望地下,嗰種黯然已經係嬲到唔知點好。上次珮柔嗰時已經令佢好失望,今次Ashley會唔會搞到佢絕望㗎?唔好喇,係我衰,畀我用一世嘅時間補償好唔好?

「我都明你好難原諒我。我可以點補救?點我都得㗎!一係咁,你打到你滿意為止,我都唔會還手。你唔好嬲喇,好唔好?」我搖住身體僵硬嘅包包,希望佢畀啲反應我。我唔想我哋嘅關係就咁就完!

「咔噠」一聲,我打開依個鋁質嘅銀色箱,入面放咗眼罩、手扣、頸圈、羽毛、口球同皮鞭。都係入門級嘅用具。我諗連主張買嘅阿鋒同William都諗唔到我會係依個情形下使用⋯⋯使用者仲要係平時睇落靚女搞怪嘅包包,真係好違和。

如果用落Ashley身上,可能佢會勁開心。但依加用落我度,我就開心唔到了。點都好喇,禍係自己闖出嚟,唔想失去包包,負荊請罪係必然嘅。

萬事俱備,只欠包包首肯。

包包冇話應唔應承,只係見佢揀咗眼罩,放咗喺枱面。咁即係示意我戴?好喇。

蒙咗雙眼之後,手部旋即掂到冰涼嘅觸感,隻手畀人扣埋,中間係鐵鏈,而手腕嘅位都有軟墊,唔係唔舒服,總覺得怪怪地。

依家我喺罪人,自然係要跪低。個膝頭冇咩肉,都痛。好彩有地氈隔一隔。

原來頸圈都係同樣嘅設計,仲可以較鬆緊度,唔好問被人蒙住眼嘅我點解會知。包包都仲預留返空位畀我條頸。戴咗頸圈就冇之前咁自由,總覺得有少少頂住條頸,未去到難受,但唔習慣。

「包包,你出吓聲喇。就算係鬧我都好⋯⋯」哇屌,好撚痕,條羽毛抓緊我腳板底。睇唔到包包,預計唔到佢下一步,連抓都覺得比平時痕咁。羽毛輕輕撩到腳板嘅每一寸肌膚,撩嗰一陣好似撩咗成年咁,真係好令人忐忑不安。一洗頭先沉重嘅氣氛⋯⋯好咁少少喇。

搔癢感由腳板蔓延開去,腳趾、腳背都慢慢受到蟻爬嘅效果,癢到好想踢人。「包包你褪開啲,我驚會踢到你。」怕覆蓋皮膚範圍太多,痕癢嘅觸感唔夠明顯,包包已經除咗我條褲落嚟,仲要停留喺腳腕處,增加羞恥感。

羽毛落到巨龍附近,避開重點位置,繼續打圈,再由肚臍位行返上lin頭度。好似唔知乜嘢奇怪嘅感覺喺心裏面萌芽。應該唔係想扯啩?

呢個時候,皮製嘅鞭毫無預兆咁發落去個pat度。痛就唔太痛,反而個聲就好響。個觸感唔似皮帶嗰種鞭,個尾係散開好似流蘇咁。可能就係因為咁可以分散啲力。不過咁樣打一打, 幾精神嘅巨龍都嚇到瞓番低,仲要喺佢附近,幾驚佢傷及無辜。包包咁享受同我做,唔會咁對我嘅。

個膝頭哥開始赤赤痛,有啲後悔頭先懶型揀咗跪。無理由依加先轉㗎?

包包嘅氣息好接近咁,終於摸我嘅係包包溫暖嘅手,而唔係冰冷嘅羽毛或者鞭。「如果冇咗佢,你係咪就會乖乖地?」點樣嚇我都好,可唔可以唔好邊將隻手放喺巨龍上面,邊講啲咁恐怖嘅嘢。

《續。220》
睇到好撚驚
M 男調教mode
好想睇點樣唔崩人設既情況下寫完依段
唔驚 唔會有血腥嘅
拭目以待
梗係冇
睇唔出你咁大壓力
好彩唔係鞭珮柔
咁你叻過男主
(112)

包包咁放隻手上巨龍度講啲咁嘅野,我寧願佢係講緊笑都唔好係認真⋯⋯已經足以嚇撚死我。「包包你唔係都鍾意我碌鳩咩,你唔會咁對我嘅⋯⋯」平時狀態點同發緊嬲嘅狀態比,頭先個句有啲似係安慰緊我自己咁。

倏然又有啲金屬冰感掂住大髀,佢並冇回答我,而係自說自話:「其實要分手,無問題。一而再再而三咁出軌就真係好大問題。」語氣強硬嘅佢又換返隻手摸鳩住,邊講邊輕拍巨龍。

一冷一熱不斷交替,唔知下一秒又會經歷啲咩。可能平時熟悉嘅事物,當蒙住眼感受又會變返陌生,可能有人會歸類為新鮮感,而不斷追逐它。

到依加依一刻,從來都唔知自己係咁渴求平穩。我只係想望住包包,都唔想要咩新鮮感。「我唔想分手,畀次機會我喇。」知佢聽唔入耳,但都必須時刻表達我最真誠嘅諗法,精誠所至啊。

面對未知同恐懼,巨龍嘅反應竟然係又有抬頭嘅趨勢。係因為我相信包包,定係我有啲隱性M呢?我確信係前者。我先唔係Ashley嗰啲好鍾意畀人打嘅抖M囉。

包包一邊用金屬棒撩動巨龍,暖暖嘅手就留返觸摸大髀內側。喺唔使手嘅幫助下,包包僅用金屬棒就除咗我條底橫。可能係氣氛凝結,又可能係較大咗冷氣,巍巍又發緊熱嘅巨龍就暴露喺空氣之中,一齊等待緊包包嘅救贖。

「包包⋯⋯主人⋯⋯我⋯⋯」差啲唔記起我係以罪人身份接受緊懲罰,又點可以自己嘅性慾行先!應該要服侍包包而唔係只顧自己快活囉。

我同包包就好似有心靈感應咁,「你幫我奶。」包包將手扣解開,我開心咗唔夠一秒,又放我手喺身後扣反埋。即係依加被反手扣住,個姿勢仲衰過之前,仲要唔可以用手撐住,只可以用口幫瞓喺梳化上嘅包包奶勻全身?

有得掂包包,就一定係優差!我迫不及待咁輕吻朱唇,點知包包擰咗頭,話:「我仲未嬲完,唔錫得。」嬲嘅包包講野都冇尾音,聽落有啲惡。好想快啲哄返佢變返做平時窒頭窒勢嘅小魔怪。我只好輕移陣地,去錫額頭。之後落到頸,頸一向都係佢個致命位。

「唔⋯⋯」就好似鬥氣咁,包包死忍住平時亢奮嘅音調。傻包包嚟,盞谷壞自己啊。「叫出嚟舒服好多喎。」我忍唔住加把口,包包倔強咁答:「你再嘈就奶都唔比奶。」得得得,即刻收聲。

好想再用條脷去感受多啲包包對包包嘅彈性,可惜依加冇雙手支持,聚力點去哂隻腳度,條脷喺空氣中暴露太耐,有啲乾乾地,要水源幫手補給先得。

唔可以用手,我用頭撞下包包隻腳,希望佢可以醒水,可以自己遞起腳。但包包就好似當時我玩鳩Ashley咁,仲係不為所動。

好彩包包係著裙,情況都唔算太差。咬起咗佢條裙,大概都記得包包個鮑會喺咩位置,話哂都玩咗咁多次。幻想中嘅包包應該開始有少少濕嘅,咬住底底,慢慢扯落嚟。原來都比想像中吃力。

《續。222》
其實某程度覺得Ashley都幾可憐,自己知道唔夠包包佢地爭,之前送上門都係改變唔到事實最終就只能用呢個方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞