[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
Ashley比主角以外嘅人屌記得帶套
包包同珮柔同其他仔有身體接觸就棄故
包包同珮柔俾人抽水就棄故
大家民意都好清晰 樓豬你識做嫁啦可
筋肉人你點搞都得 包包柔柔比其他仔掂下都棄故
Ashley比人點玩點屌都得 但包包同珮柔比其他男人摸一下就棄故
包包同珮柔其他男人模 即棄故
點解會覺得有ntr成份
我地個故冇㗎

Btw要睇ntr 嘅話
成人台有個ntr 故好正
係邊個?
嗰個真人真事到我頂唔順
有少少太變態
真。軟綿綿
成日喺屋企玩都悶㗎嘛
(77)

成日流流長,淨係紮營都要一段時間。大家都係圍住一個大圈咁樣紮,中間可能係煮嘢食嘅區域?咁當然係搭咗公共區域先啦。放好咗個爐就可以煲定煲水,陣間搭完就可以即刻煮嘢食,方便快捷。

搵個背着風嘅方位,先落30cm嘅營釘,之後再拉繩,會有效率過掉轉嗰次序。為咗安全,唔拉繩唔得,重要程度就好似同大波妹扑野,唔可以唔玩下對波咁。又譬如扑野點都要戴套咁⋯⋯真係好重要㗎,真係唔好貪個一時之快。

以為我紮左自己嗰個先?梗係幫咗包包佢哋先喇,佢兩個傻豬豬笨手笨腳,有埋說明書都唔識睇,都係要我出馬㗎啦。不過可能係佢哋唔想自己落手,包包就笑到勁甜咁話:「幫我紮喇,人地唔識啊。」都唔使show波又身體接觸,只係咁嗲下我都好受落㗎喇。

我同包包佢哋個帳篷都係一人帳篷,佢哋瞓兩個人應該就係啱啱好,加埋個充氣床墊,希望佢哋瞓得好啦。已經特登讓左個大小小嘅帳篷比佢哋,出邊仲有塊布遮一遮太陽。喺出邊都可以唔使日曬雨淋咁坐。我自己就係睡袋。我都唔係玩過好多次,所以冇好多露營用品。男仔最緊要都係方便。

之後就到我自己今晚嘅落腳點。好似得我同Ashley一人瞓一個營,其他都係二人,分別係浚仔伉儷、William同阿聰、阿安同阿鋒, 當然唔少得我心愛嘅包包同珮柔喇。

我紮完又返去睇吓佢哋點,包包佢哋佈置嘅感覺感覺幾唔錯,估唔到除咗個帳篷之外佢哋仲買咗好多林林嬸嬸嘅嘢,全部都係襯返我個營嘅色系, 例如有圖騰地氈同門帘。佢仲帶咗啲綠色嘅枱布,加埋細嘅花布係中間點綴,真係好清新嘅感覺。見到佢哋為咗佈置來回奔走,都忍唔住問佢哋一句:「掛住嘅香包想有氣氛啲?」

「香啲幾好啊。」珮柔講。包包一野勾住我條頸,哄到勁埋咁講:「你個營咁大浸噏味,唔薰下佢今晚點瞓?」珮柔已經掹住包包個衫尾,示意佢唔好講落去,不過邊有人制止到啊?

「依加我過啲啲體香過你地,就香噴噴喇。」乘機攬住佢兩個,同時聞到花香同果香,簡直沁人心脾,仲洗咩用香包姐?

「走喇,阻住我哋整野。」包包推開我。利用完我嘅勞動力,就冇晒價值喇咩⋯⋯今晚再探下佢地。

睇吓其他人搞成點先。其他人都係四角錐體嗰種帳篷,都放到充氣床褥,搞到我得睡袋好似好Hea咁。

尤其是Ashley個營都真係幾靚㗎,睇嚟佢都經驗豐富。個營同佢個人一樣都係有咁搶眼得咁搶眼嘅民族風,仲有啲杯墊、杯套、織帶,連捕夢網都有,睇嚟為咗影張靚相真係無所不用其極。

正當我係Ashley個營出邊裝裝下嘅時候,突然間伸個頭出嚟,微微烏低身都唔能夠從寬闊嘅領口度窺探波波嘅蹤影,真係慘。佢要人手拉低先見到啲啲,然後講:「今晚你陪我瞓啦。」真係傻咗咩?隨時都有人經過,就算係傳緋聞都唔係想同佢。我即刻反駁佢:「傻咗咩,我有營點解要去你度瞓?」

佢嘅嘴角微微勾起,講咗句意味深長嘅說話:「唔緊要,陣間你都會嚟㗎啦。」

睬佢都嘥氣,同佢保持距離好過。

《續。》
呢篇又無甜唔計,再出多篇。直接去半夜,其他人瞓晒就............
Ashley「唔緊要,陣間你都會嚟㗎啦。」
突然有種不安感
濃濃ntr 味喎
樓主係咪真係想變真.軟綿綿
咁你唔會有呢個機會
見到性(器官)都叫甜喇?
唔係下下都要插入嘅
連自己都吸引唔到
點吸引人哋睇啊
身體接觸都唔俾㗎
朋友間搭下膊頭都會啦
係咪包包同珮柔睇住豬角比筋肉人女女女
唔係同男主以外嘅人發生關係先係ntr咩?

唔知點解你地個個都咁講
點解會有呢個錯覺呢
唔會有呢啲事發生嘅
唔使激動到send兩次
(78)

雖然露營方面珮柔唔係專家,但係佢煮嘢食有返一手,簡單咁教咗佢點樣用啲煮食用具之後就由珮柔主理我哋嘅午餐。佢都係第一次用柴煮野食,表現到好成個好奇寶寶咁可愛。反而浚仔伉儷就企喺珮柔隔離,一齊有講有笑,煮嘢食都冇咁悶啦。

阿峰見到包包就撲左埋去,我幾驚珮柔要同條鹹濕仔一齊煮。包包起碼都叫做見慣世面又醒目啲,可以招架得住咁猛烈嘅攻擊。

而其他人就坐住露營凳圍埋傾偈咁。唔知係咪我錯覺,總係覺得條Ashley好想坐近我咁,唔單只係將近想搬近啲,而且個身都偏向挨住我嗰邊,仲要有意無意夾下⋯⋯放棄啦好冇。本身我都想捉住包包同佢做啲深層次交流,但係佢又逃離左阿鋒走咗去同Cheryl佢地傾偈,佢咁活潑開朗真係去到邊都識到好多朋友。

「好似唔係幾夠柴啦喎。」William行近左珮柔,好似由佢個胸望落去個煮食爐度咁, 扮晒不經意。唔係呀嘛?上次咁屌柒你都仲未放棄?睇佢咁講都唔係幾想去劈,想留喺度陪珮柔。點得㗎!

Ashley半舉起咗隻手,並率先發表意見:「我同阿旭去啦。」真係殺我一個措手不及,我即刻反駁:「梗係搵個大隻仔去幫手啦。我呢啲弱質書生,都係留返來做啦啦隊。」

「哥哥又成日話有四舊腹肌嘅?」屌喇,珮柔咁唔醒水㗎,竟然想助攻我哋兩個去?如果佢知道我哋執執下柴,最後Ashley會係迫我去執返一劑,佢就唔會應承得咁順攤。

「佢俾晒位你入呀,仲喺度諗啲乜嘢?」阿鋒喺我耳邊講。唔係啊?你自己就Mark住個大波索正嘅珮柔, 留返呢條波平如鏡俾我,算點?之前得佢一條女嘅時候,明明都餓狼上身差啲3P,依家就咁樣你推我讓,真係好現實。

不過其實都可能唔係留俾我,只係為咗可以駛走我,同珮柔培養感情。上次明明見到我咁着緊佢,都仲搞啲咁嘅嘢?當然唔可以俾阿鋒得逞啦。

「唔得⋯⋯我有啲肚痛啊⋯⋯阿安你去啦,我後join。」第一個睇中Ashley嘅阿安,我唔好話我唔益你做兄弟嘅,已經俾晒全力。我俾咗個「嗱,你搞得掂佢,佢以後就搵你榨精」嘅眼神阿安,我唔知佢收到幾多。但力已盡。

Ashley嗤笑左一聲,估唔到我連咁嘅藉口都搬埋出嚟,都唯有話:「咁我同阿安去啦。」目睹佢哋兩個遠去嘅背影,睇怕我之後都甩難啦掛。過去搭下包包嗲先。

「點啊,包包?」佢仲坐緊喺度同Cheryl浚仔高談闊論,「我都想去睇極光⋯⋯阿驍? 你唔係去同Ashley撿柴咩?」連包包都咁講野嘅? 唔通我嘅心意你唔知㗎咩?

我唯有用行動證明我嘅心意,我悄悄咁將手伸入寬鬆嘅上衣入面。後面得個營,佢哋又掛住傾偈,應該留意唔到嘅。只係撩下個背包包就已經震震地。「咁喺玻璃屋入面睇都不失為一個好選擇,一抬頭就會見到滿天星星。」順便搭下訕,令佢哋冇咁容易發現我做緊乜嘢。

見到佢哋傾得咁開心,睇嚟Cheryl都唔知包包同浚仔嗰段往事。

「不過木屋嘅話私隱度就高啲又溫馨,真係各有千秋。」Cheryl答道,睇嚟佢冇發現到啲端倪。咁我就大膽順落條纖腰度,兩側最敏感嘅,指腹似有還無咁慢慢磨挲。

「同⋯⋯朋友去咪玻璃屋⋯⋯同男朋友就木屋喇。」包包咁都仲對答如流,忍耐力完全係高珮柔幾皮。不過冇㗎啦,點都唔會贏我。手指慢慢向上發展,差少少就掂到對豐滿可人嘅雞球大包。

「咦,阿旭你個營係咪爛咗?」斬完柴嘅阿安忽然出現。吓?乜咁大整蠱?

《續。》
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞