[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
要均衡飲食同多做運動
包包係小魔怪
Ashley係淫魔
都相當唔同
我覺得以男豬一日三四劑嘅需求量

應該可以發展做道具流選手
(67)

強勁嘅音樂,嘈雜嘅人聲,迷幻嘅燈光⋯⋯我都唔知原來六點幾就已經有人落club㗎添。啲人唔使食飯㗎咩?

見到個女仔短頭髮,耳骨仲有粒釘,睇埋著住摟屌裙個pat,一望就知係Ashley。一手摸住酒杯底,個頭隨著節拍揈,另一隻手捧住個頭。酣紅嘅雙頰就好似胭脂咁,當然本來個妝都唔會輕手喇。鎖骨上嘅白金頸鏈閃閃生輝,好似同個場卻幾夾喎。旁邊仲有啲人圍住,仲以為佢冇哂吸引力添。

「唔該借借。」我好辛苦咁穿越咗人羣,「Ashley,你點啊?頭先打電話俾我嗰個人呢?」問佢又唔答,我諗冇事掛。我嚟到佢又唔大聲叫喇喎,玩鳩我咩。睇佢今日一身黑色摟屌裙,裙短顯得條腿特別長,仲未計對三吋高踭鞋,睇嚟真係作戰狀態。

「旭旭嚟啊?再飲!」佢成個人都挨哂落嚟,仲搭埋我膊。平時佢清醒嗰時我一定推鳩開佢。見到Ashley 應我,啲人都覺得冇行,就遂漸散去。

「你掃哂人哋個場喇。走喇!」好彩冇整冧人哋啲杯。賠都賠死。

又做個飲勝樣,「你都唔搵我嘅?飲!」做咩又忽然咁清醒?睇嚟醉唔哂。佢成個人用吧枱嘅高腳凳借力擒上我度,當街當巷咁想點。

「我送你返去喇。」千辛萬苦先掙脫到佢熱情嘅懷抱,佢又作嘔,唯有扶佢去女廁嘔。

佢成個人烏上前攬住個馬桶咁濟,睇嚟都嘔得幾勁。我能夠做嘅就係喺後面拍住佢背同拎住包紙巾睇下佢有冇需要抹口啫。向前烏,條裙就縮到就快見底底,本身摟屌裙就 以盡顯女性線條而見稱,唔使問佢啲腰臀比正到仆晒街,佢仲要咁樣烏向前玩若隱若現,比著其他男人見到應該都開咗餐了。咁所以我嚟接佢,會唔會打爛咗佢個如意算盤呢?會唔會燒我春袋㗎⋯⋯

一向自信滿滿嘅佢,依加竟然低住頭咁講:「你話我身材唔好,我咪練囉;你話我技巧唔好,我咪試囉,甚至你話想睇我同其他人⋯⋯點解⋯⋯到最後我哋都係要分開?點解啊!」Ashley哽咽著,真係好少見佢咁崩潰,唔知今日遭受咗咩刺激。

「喂你講野小心啲好喎,啲人會以為你講緊我囉。」你唔要面姐,我都仲要㗎。
「我只係想要個擁抱啫。」嘔到咁仲攬,講笑咩。「抹下個嘴先。」

「我依家好清醒。」仲有心情講野,即係唔想嘔喇,「返去先講喇。」唔好再喺度嘈喧巴閉。「唔啊⋯⋯我要。」又要嘔?

見佢好似隻樹熊咁攬到我勁實,死都要攬上嚟。粗暴嘅手已經解開緊我恤衫上粒鈕,點啊大佬⋯⋯咁我梗係掹住自己件衫,佢又猛扯,忽然有人推開門,見到我哋都衣衫不整。條友講咗:「唔⋯⋯唔好意思⋯⋯」就急急腳閂返埋度門,唔係應該stop我哋嘅咩?依度啲都係咩人嚟⋯⋯

「嚟喇⋯⋯冇人會阻止我哋㗎喎,想屌咪屌我囉。」我本人就不感興趣,不過巨龍就⋯⋯

Ashley擺出個魅惑嘅微笑,keep住將裙拉起至腰間。今鋪又唔著底底,一嚟就見返佢滑淨無毛嘅下體,雙腳稍微分開,好似見到又見唔到小穴咁,識玩啊。咁耐以嚟都係一嚟就用個屄同巨龍接觸,我根本都未認真望過。係有少少似鬱金香嘅,大陰唇未係完全覆蓋着小陰唇,但係冇突出嚟,就好似含苞待放嘅花蕾。我諗應該係天生就係呢個形狀,同佢同幾多個人做過無關。

佢直勾勾咁望住我,雙手由拉起裙嘅手慢慢往上漫遊。我眼定定咁望住佢嘅手,就好似嗰隻係我嘅手咁,慢慢摸勻佢全身。「ex教你㗎?」我忍唔住講咗句唔係好啱氣氛嘅嘢。

佢清醒嘅時候,好少花咁多時間用眼神誘惑我。估唔到,醉咗又係另一個佢。

「仲要唔止對佢咁添⋯⋯」Ashley真係一樣爆過一樣。唔通佢ex係綠奴?我就肯定唔係啦,其他人掂一掂包包珮柔,我都即刻想打鳩死佢哋。

《續。》
薯脷
飲得太多奶嚟啲筋肉人解下膩
好似可以加多個女角色 而家佩柔同包包一對 Ashley就差個人 好想睇女人們綁住男主之後睇佢地係到玩
珮柔應該會頂唔住
佢一次就已經攰到死
咁所以最後佢應該好難可以享齊人之福
係咪會比人影低之後放左上網比包包個d睇到?
咁好呀
最緊要大家開心
唔好呀,比佢屌哂咪算囉🤣
會唔會補番柔柔同包包係屋企做咩野
但玩完大把手尾跟呢
梗係等主角食乾淨先畀佢啲豬朋狗友玩啦
咁男主都有同情心嘅
直程可以做埋AV男優
真啊
間住食開心啲
文呢?
快啲諗下男豬可以用咩道具啦
文?
今晚冇文?
文呢
無文睇嘅
冇文既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞