[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
都係好似淨係一個過場咁
由三日更變咗兩日更
之後會多返啲㗎喇
唔係琴晚有文咩
(100)

「嚟嚟嚟,我地去食嘢喇。」我都坐埋喺梳化上,幫手搓埋包包個肚一份,就好似搓完會冇咁餓咁。

「但係我好攰,冇哂力。」講到啱啱抬完驢仔咁,我都未出聲,你換個衫喳喎。

佢一個跨坐,就騎咗喺我上面,簡直迅雷不及掩耳。「又話冇力?」但又坐到喺我上面?

「我想要嘅嘢,唔使你出力。」包包眨啊眨,隻眼bling bling到好似寶石咁。靈動嘅雙眼目不轉睛咁盯住我,我同佢之間嘅距離慢慢收窄緊。

「噗通、噗通⋯⋯」嘅心跳聲大到就快要跳出嚟咁。我地明明扑咗咁多次,但依種悸動嘅感覺比同任何人一齊都要明顯。

手指由撫上我條頸到兩頰嘅時間,就好似已經流轉咗千萬年咁,慢慢摸到下巴,終於都碰到期待已久嘅唇。篤咗吓,四片嘴唇就互相交疊糾纏。雙手一邊摸緊我條頸,一邊喺我口腔內吸啜,就好似食緊咩珍饈百味咁。

唔可以畀佢攞哂主導權嘅,我正想隻手摸落少少感受下豐滿嘅山丘嗰時,包包反而係摸上我胸口,推開咗我。

離開我個口之後,包包滿足咁笑,仲用手腕抹乾嘴邊嘅口水。臉紅紅咁真係秀色可餐,做咩推開我啫。

「我差完電喇,行得喇!」唔止你,我條撚都差滿埋添,仲要一副多謝款待樣,都唔知係好嬲定好笑咁。

我再用力咁攬多佢一下,將充滿彈性嘅包包撲個滿懷。「行喇。」將所有嘅慾望都暫時壓低先,包包唔可以餓親。

「抽我水!」講到咁不滿,個樣咁開心嘅?然後都係乖乖地拖住我隻手出街。

「食咩好呢?」不過咁樣,其實依家都幾兩難。應該要把握機會同包包食餐好,定係快啲食完返屋企照顧珮柔好呢? 兩邊都咁重要,兩邊都唔想得失。正係我一籌莫展之際,包包主動開聲話:「我哋食個快啲嘅餐啦,咁就可以快啲返去陪佢。」

「你會唔會唔開心?覺得好似好頹咁呀?」女仔都係鍾意俾人錫嘅。

「傻啦,等珮柔病好咗先慢慢食好嘢啦, 唔急嘅。」估唔到小惡魔會咁懂事。就係咁樣,我地就快食咗餐飯就去買野,因為唔想珮柔等太耐。

正當我食完飯諗住返珮柔屋企之際,突然間閃過嘅念頭同包包講出嚟嘅嘢竟然係一樣:「係喎,今晚珮柔食咩好呢?」都好似冇咩頭緒,就去超級市場遊蕩下先。

包包又唔驚蚊咬,第二日露營嘅裝束揀咗寬鬆嘅上衣同埋短褲,可能因為太熱啦。咁所以,包包一向前烏低,喺佢身後嘅我就見到一雙筆直嘅腿,細看之下又白又滑,不過為咗唔好畀人誤會我係痴漢,都係唔好哄咁埋睇好。

目光一直停留喺滑嫩嘅腳度,前幾次包包用腳玩巨龍嘅畫面仲歷歷在目,再係咁,就好想即場回味多次。背向我嘅包包終於擰返轉面,見到呆若木雞嘅我對住佢對腳發呆,我已經用百分之一秒醒返個人,但係都係俾包包捉到。

《續。201》
都啱啊
下篇會有多啲肉容
包包會唔會太完美 又體貼又有嗰種活潑佻皮
唔一定要肉容內容緊要啲
好似將99同100夾埋一篇就岩岩好
多謝你嘅讚賞呀
樓主都搞到好亂
唔好怪佢好唔好

漏咗提返佢就會出返了
咁就要加更啦
邊度嘅毒先
好想知最後Ashley 會點
加更係預支快樂喳
遲下都係缺貨
今晚係唔係有文?
推下先
樓豬唔好又唔記得出文呀
(101)

包包偷笑咗下,向住我烏低身落架購物車度,寬鬆啲T恤入面嘅奶介乎睇到同睇唔到之間,遐想其實比實體更吸引。再烏低多啲,就倒到更多嘅奶出嚟。包包用挑機嘅眼神望住我,好似同我講話:「怕咩啊冇膽鬼,快啲嚟掂我喇。」咁。

我深呼吸一下,珮柔!仲有珮柔嘅餸未買,做咗正經事先。然後繼續物色買邊種豆腐好。

見我不為所動,包包就採取進一步嘅攻勢。隔硬要向前烏住咁攞購物車入面嘅野,又放低又拎起。傻嘅都知道佢玩緊咩。寬大啲領口倒哂啲奶出嚟,對波同隻腳一樣咁白滑,可能有豆腐咁滑,不過似魚蛋咁彈。

唔去會一會佢,我都唔撚係男人喇。

我睄下個cctv先,ok!係背住我嘅。一手稱起佢,將佢面向個貨架。包包沒有任何驚訝之意,仲露出勝利嘅笑容,好似一早就估到我會出手。手按住佢後背唔比走,另一隻手就狂篤對波。「好彈手喎。」我喺佢耳邊講。

「成個揸先有feel㗎嘛。」包包臉紅住咁講,似係鼓勵我更進一步。包包就係咁坦率,又體貼,永遠都知我想點。

我都樂於遵從包包嘅命令。手掌攤開,放到波波上,啱啱好包住圓滾滾,充分享受彈力嘅手感。稍微大嘅力度令佢想褪後,但又動彈不得,就係依種被需要嘅感覺,最令人沉溺。

既然都玩到咁,都唔爭在逗佢對奶出嚟。件衫鬆,就算有咩事都應該遮到。拉高件T恤嘅後領,咁就可以騰出更多嘅空間比前領,露對奶。

粉嫩嘅蓓蕾暴露係空氣之中,我同佢嘅呼吸都粗重起來。輕輕搣下,以彌補剛剛搞到巨龍扯行又被困之苦。

「喂啊⋯⋯」所有似是而非嘅抗拒,其實都只係欲拒還迎。我再品嘗埋頭先未享用完嘅唇,「阿旭?」背後傳來熟悉嘅聲音,個心都寒一寒。唔係咁巧合啊嘛⋯⋯唔理咁多護咗佢心口先。

所以僵硬咁轉身之後,見到佢都係意料中事。「行開依頭都唔嚟探下媽子?作死啊衰仔。」好彩收埋佢對波收得快,而家俾人扭耳仔都未咁樣衰。

「呢個係咪上次嚟過屋企食飯嘅⋯⋯包包?你地⋯⋯」媽子咁都算好記性,放緊喺佢條腰嘅手仲未落返嚟。而家呢個情況,睇來都要從實招來。

「佢係我女朋友,包包。」估唔到竟然要係咁嘅情況下介紹佢。我都知道,就算係對珮柔唔住都好,咁樣長期地下情落去對包包都係唔公平。

包包垂落嚟嘅手輕輕咁搣咗我大髀一下,似乎係對我嘅言論有啲驚訝。不過我諗冇女仔唔鍾意同人公開佢嘅戀情嘅⋯⋯

「都估到㗎喇,都好少見你帶女仔返嚟食飯嘅。晨咁早就拍拖啊?」唔通我話係為咗我嘅第二條女——珮柔先出嚟玩煮飯仔咩?呢個時候都只可以答係。「係囉⋯⋯總之遲下會返嚟食飯㗎啦,拜拜。」盡快結束尷尬嘅場面。

送走咗媽子之後,我哋嘅熱情一下子被淋熄,反而有啲面面相覷。收緊咗隻手,攬得佢條腰更加緊,終於打破沉默:「包包,我同珮柔講喇。」咁多件事都因我而起,今次仲要畀

平時都有啲好勝嘅包包,如今都語窒咗:「佢仲病緊⋯⋯」畢竟一個咁可愛嘅女仔,其實邊個都唔捨得傷害。

「行喇,快啲返去照顧佢,佢依加好需要我地啊。」其他嘅事,都係之後再算。

《續。205》
仲諗住向描寫文邁進
又畀你估中咗
其實都可以但唔好隔太耐出會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞