[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
要成個post嘅like多30個先係夠數啊

都係差一個正皮姐
到114嗰篇(最新)為止有222個like
依加有227個
加咗5個
大家想加更就要再努力啲喇
幫手推
前幾日開始睇,今日終於睇到live,幾好睇,努力!

P.S. 男主怕佢地食藥有副作用,不如自己結扎啦,哈哈
珮柔又冇錯 又唔反抗
綁佢好似好慘咁
咁耐都無文, 好似玩緊slow sex 咁睇得唔過癮
(115)

等咗咁耐,終於都可以一親包包芳澤。包包嘅唇同佢對波一樣咁彈,不過更想嘅係同佢條脷糾纏,互相追逐到口腔嘅天涯海角。

我將眼放喺包包嘅額頭上,利用佢個額頭整起個眼罩,眼前既一片漆黑一下子注返光,令我有啲唔習慣。不過更加意外嘅係, 包包竟然拎住我部電話?

「你做咩拎住我部電話?」仲要向撚住我。我咁樣嘅造型,再加埋包包咁樣嘅動作,真係好難唔令人懷疑。

隻衰女包究竟係想影底我畀佢罰嗰樣留底,定想send畀人以儆效尤?玩到咁大?

但就算知道咗佢真正目的都好,雙手被綑嘅我根本都唔可以再作出啲咩反抗。

咁嚇一嚇,都好難唔軟返。咁我都係從包包體內抽返巨龍出嚟先。咁我至少都仲可以跑走嚟保障返自己。

突然冇嘢填滿佢屄屄,包包有啲空虛,就發難說:「你有嘢唔可以俾人睇啫?身有屎啊?」包包連珠炮發好似道理喺佢嗰邊咁。我就唔驚嘅,你咪睇囉,部電話乜都冇。最多嘅都係⋯⋯

「張!驍!旭!」聽到佢憤怒嘅尖叫聲,就知道佢發現咗相簿入邊嘅秘密⋯⋯「幾好睇呀。又唔係床照有咩所謂姐。」根本係連性感相都稱唔上。

「乜嘢唔係啊,偷影我瞓覺擘大個口咁都唔係床照啊?」咁唔係次次都係張床到瞓㗎嘛。入邊最多都係平時同佢出去玩,佢搭車瞓着咗個樣, 最冇防備又流晒口水,真係幾可愛。

可能有人會問:點解唔係留低啲好可愛、影得好靚嘅女神照?嗰啲樣個個人都可以睇到,但係而家咁樣嘅包包只係我先見到。依啲係我加班OT嘅動力嚟㗎,無傷大雅又可愛點解唔可以影喎?

但係包包睇落去好嬲咁,眼睛轉左一圈又唔知諗到啲咩壞主意。嘴角掀住蠱惑嘅笑容,不停陰陰嘴喺度笑。然後繼續鏡頭向着我,依家報復咁話啦喎?我影呢啲相好明顯就大鑊好多。點都估唔到佢鍾意呢味野。「仲影?你仲影喎?」我無奈咁講。隻手又喺後邊,能夠做嘅只係耷低頭,希望個樣唔好上鏡呀小姐。

「你唔望鏡頭,我嬲㗎。」呢個負荊請罪之旅真係比想像中艱巨。咁我唯有死死地氣繼續望返住包包。

個鏡頭對住我又唔知擺咩表情好,早知係咁就唔除眼罩啦,而家咁樣睇到全個樣反而更衰,仲要唔知係裸照定sm照?傳咗出去真係唔使見人。

一諗到就即刻想匿埋,快啲令佢自動收埋部手機先。玩咩影相呀,我哋都係重拾返停頓咗五分鐘嘅抽插仲好喇。

身為胸奴嘅我,最直接起機嘅方法就係哄個頭埋去兩座山峰之間,左右搖自己個頭都總到胸肉墊住,寫意得很。我左邊面挨住佢右邊波波,然後吸住雪白嘅肌膚。脷尖慢慢攀上山頂,由乳暈舔到已經再次挺立嘅橡皮糖。包包不甘心就咁就畀我收咗佢檔,努力抑制自己嘅呻吟聲,捉穩部電話。

電話就喺我頭頂,唔知閃咗幾多張,包包終於都影夠喇,肯收埋部電話。

包包有意定無意推一推我個身,變成咗跪爬嘅姿勢。仲唔係全天下間最一目了然嘅暗示?

《續。232》
文呢
今集無人留言
包包
影比ashley睇?
幾時中出到 幾時有3p
尋晚樓豬又瞓左?
(116)

包包裙擺被我剛才咬起到腰間,衫又拉至胸嘅上面,一對包包仲躺緊喺胸圍度未出到嚟。包包跪趴住,patpat向住我,小穴一覽無遺,仲隱若見到滴緊水咁。最攞命嘅係包包擰轉臉向我,用誘惑嘅眼神同抿緊嘅嘴唇表達緊對情慾嘅渴求。

萬事俱備,只欠我一插。

雖然我都好想隊硬哂呔嘅陽具入去,但冇隻手扶住,鮑鮑又咁滑,都好難做到。「屌你就屌,咁多花神⋯⋯」包包邊講邊用手扶住巨龍,身體同時向後靠。

「啊⋯⋯」都屌咗咁多次,都如若初見咁。

包包似乎喺誤會咗,我路過小穴而不入係故意為之。佢諗得我太勁喇。我連一直恪守嘅唔做環保人士,今日都破哂戒。就係因為我心愛嘅包包。佢再咁唔安全,我就真心考慮結紮㗎喇。話就咁話,賓周都不遺餘力咁衝緊,冇咗兩手扶,硬係差咁啲野咁。

依個省力又深入嘅位置真係無人不愛。最大嘅遺憾係:包包背住我,冇得一邊入邊觀察包包嘅每個微反應。

須知道做愛同自瀆嘅最大分別係對手,一時配合,一時使壞,一時激昂,一時征服⋯⋯每一個反應都係為對方而生。

我終於明點解雖然Ashley技高一籌,但同包包扑嗰時巨龍會興奮咁多了。唔知依加先明,會唔會太遲?

啪啪聲不絕於耳,冇返啲肉地,都只係骨撞骨,包包真係要食多啲野。個位有啲太入,好想射。「包⋯⋯」

「啊⋯⋯啊⋯⋯嗯?」仲嗯,細心嘅包包會唔知我臨射嗰時會叫佢個名咩?又吊我癮。

就快擦槍走火⋯⋯快啲臨崖勒馬。我一則以喜 一則以懼,暗暗希望依次唔係分手Q。神啊,齊天大聖咩都好喇,我以後真係會生性,堅決拒絕Ashley。

巨龍嘅反應咁熱烈,我諗都就快到極限了。「驍⋯⋯快啲⋯⋯撞嗰度。」收到,主人點話點好。只係小的,唯一要求⋯⋯

不斷嘅衝撞令我就快要繳械,我強忍住,靜靜等巨龍到達臨界點,重要時刻抽得到出嚟,我真係叻。巨龍上嘅青筋乍現,口吐白沫。包包白滑嘅patpat上有比佢顏色更白更稠嘅做點綴,顯得更艷麗。

龜頭仲剩少量精激湧出,依加冇紙巾,都只能用個身揈,落埋包包個pat度,陣間一氣過抹。

包包感覺到巨龍嘅拍打,即刻叫:「你個衰人,當我係紙巾啊?」邊講邊擰轉身吸啜龜頭嘅子孫,一滴不留咁舔哂吞埋。條脷仔都仲要繼續奶,龜頭敏感到仆街,麻麻酸酸嘅感覺直衝腦門。

唯有盡我能力退後,「包包⋯⋯對唔住啊,唔會再有下次。可唔可以俾機會我對你好呀?」扑完嚟個情深款款嘅告白,應該會入耳啲。

「咁⋯⋯你以後要聽曬我話。」咁啫?我不嬲都做緊嫁啦。

「仲要畀好多驚喜我。」得得得,見到包包彎起腰果咁樣嘅眼睛,咩都抵返哂。

我只係想問:「咁可以解開我未?」

《續。235》
你真了解樓豬
多謝支持
支持男主紮鬼咗佢
衰鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞