[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
我覺得應該係再甜少少
同溫柔feel 怕怕醜醜咁
其實三個女仔都係佢幻想出嚟
另一個男仔係邊個好呢
LM
今晚有冇得早啲睇文
如果有多啲人都表示有呢個意願嘅話
都可以考慮啊
早啲啦不如
早啲早啲
有呀
等緊食包包
跟住我嗌

早啲早啲
(65)

珮柔攤咗咁耐回氣,終於都夠力起返身助攻。女仔就最明女仔邊度最舒服喇,珮柔禮尚往來,一手隔住衫揸返包包個肉包,另一隻手就掃下包包嘅豆豆。「我見哥哥成日都咁整我都好舒服㗎,可能包包你都會鍾意。」珮柔真係小天使嚟,相反包包就係不折不扣小惡魔。

仲要已經熟到,完全唔客氣咁樣指點下珮柔,「珮柔⋯⋯上啲⋯⋯好舒服⋯⋯」豆豆竟然仲敏感過小穴入面?咁即係話我辦事不力啦,用盡全力鋤,小穴快速吞吐,仲有波波被人搓緊嘅咁多重夾擊之下,包包應該都幾爽。我都要一齊射⋯⋯

忍咗咁耐,好似射得寧舍多咁。

見包包雙腳蹦直,條腰又扭扭下咁,嘴唇輕啟,用有啲呆滯嘅眼神望住我,就知佢高潮咗喇。我都適時抽出。

包包都係原位攤喺梳化上,隻腳仍舊戙起,合埋雙眼閉目養神。我錫下佢個塊紅卜卜包臉,都由得佢瞓,係怕得佢自己件衫凍得濟搵埋珮柔啲衫再摟住。

軟返少少,除個套落嚟。果然,今次個量都唔少。個套夾雜咗我哋三個嘅體液,真係耐人尋味。唔係包包,可能都促成唔到今次。上次媽子喺度,今次終於都可以放膽。相信佢哋都輕鬆唔少。

「咕⋯⋯」我肚有啲餓到響,「哥哥你餓啊?我煮啲野你食啊?依個係咪要掉?可以畀我喎。」珮柔企喺度,彎低腰指住個condom向我講。件衫畀包包著咗,佢就只得bra,一烏向前,條溝又無所遁形,我又飽覽湖光山色。

「唔等埋佢先食佢會唔開心㗎,都係等埋一齊先。珮柔你都過嚟喇。」condom幾時掉都得,但珮柔唔係時時都攬到。

二人梳化位就得咁多,包包都瞓咗一半位,剩返一人位點坐兩個人呢?就係坐我大髀喇。珮柔腰間條裙都仲喺腰度,我除埋落嚟乾手淨腳。應我要求,珮柔側住身面向包包咁坐喺我大髀上。

肉感嘅珮柔幾時都咁討喜。好似都無咩機會仔細咁望下佢。我慢慢用目光掃射佢每一寸透亮嘅肌膚。手攬緊嘅飽滿臀肉正被少少緊嘅底褲勒住少少,攪到好貼咁。腰間同patpat側面都被勒到有少許凹槽。腰間有啲啲肉但腰線仍然明顯,再加埋對大奶,根本就所向披靡。邊個見到唔想攬實?

「哥哥做咩咁望住我啫?」珮柔又開始想遮住塊臉。諗返起啱啱見返面個時,成撚日都叫我篤佢對波,引鳩我擦槍走火,依加就變返個含羞答答嘅小女孩。仲唔到我主動篤返夠本?

順著感覺走,向珮柔頸間嗅,果香仍然清新,怕吱嘅珮柔又因為有啲痕而縮起個膊。「哥哥,好痕啊。」珮柔仲開始扭腰,扭扭下,啲大髀肉扭醒埋巨龍添。我唔理佢甦唔甦醒,依刻只係想同珮柔依偎住,個頭向前盅,就落入兩個溫軟嘅大枕頭度,好想就咁攬住一世⋯⋯「都屌咗咁多次喇,仲叫我哥哥?好似亂倫咁。」

「都叫咗咁多年哥哥,好難改口嘛。」珮柔細細聲咁講。

包包捽一捽眼,坐返起身,珮柔件鬆身衫就跣咗落地,包包對包包又再次登場。打緊喊露,擘大對眼見到我地又攬埋一舊,我個樣仲咁鬼滿足,包包就忍唔住話:「你地自私扑唔預我?」講到扑野本身就應該要三個人咁。

「唔係啊唔係啊,哥哥只係攬住喳,雖然下面都有少少激動。」靚妹,你知唔知你咁係越描越黑㗎?

《續。》
點解感覺包包有少少Ashley 化
實不相瞞
其實我係想睇女女
男主唔寫 或者企埋一邊打飛機都得
對媽子好執着
覺得佢媽無理由唔知個仔屌哂兩個嘛,話唔到有日阿媽擔住枝煙語重心長咁同主角講,‘仔,我都係過來人’呢😎😂
不外乎都係磨豆同玩具咁
咁會唔會搞到佢老豆嘅另一個其實係包包阿媽
加油
咁咪益晒佢哋
留多啲言先可以多啲人睇到呀
屌, 咪撚 quote 文啦!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞