[少甜多奶]2

988 回覆
243 Like 6 Dislike
唔係 只係覺得如果可以更加運用每個角色嘅性格同特點會更加好睇 例如包包嘅小惡魔 佩柔嘅賢淑
個故係好正, 不過你個標題起成咁, 跟本無人知係一個故事
更唔好話係甜故
即係好似開間公司叫天下太平有限公司
無人知你做咩生意的
其實好好睇喎不過好似其他巴打咁,個標題真係呃咗我入黎,我以為J圖
不過問心個故真係好睇既我覺得巴打可以繼續寫落去,將個故變成長遠既生活故事
其實仲有好多可以講喎一定要圍住甜故去寫
除左日常生活亦都可以講下三個女人
例如包包同佢老豆?蜜桃臀既往事?柔柔慢慢對於男主既反叛/反感?

其實可以有好多方向令個故行落去而我覺得咗多位巴打亦喎會抗拒
唔怕老實講,睇屌西已經睇到悶,冇追幾日了
P牌仔 第一次覆 其實你故仔好好睇 你可以寫多d 佢地之間嘅愛情 點解Ashley成日搵男主扑 日常愛情咁 咁樣我覺得會多d人睇
鑒於呢幾日嘅反應都唔係咁理想
樓主想改到三日一更

睇吓花多啲時間寫/改下之前流落黎嘅存貨
會唔會寫得好啲

敬希垂注
其實好好睇喎不過好似其他巴打咁,個標題真係呃咗我入黎,我以為J圖
不過問心個故真係好睇既我覺得巴打可以繼續寫落去,將個故變成長遠既生活故事
其實仲有好多可以講一定要圍住甜故去寫
除左日常生活亦都可以講下三個女人
例如包包同佢老豆?蜜桃臀既往事?柔柔慢慢對於男主既反叛/反感?

其實可以有好多方向令個故行落去而我覺得咗多位巴打亦會抗拒

打錯字自膠
已經有去唔同地方玩啊
定係你意思五篇左右轉場景?(不過佢哋都有啊

人來講應該冇五篇咁多
有同珮柔整過甜品啊
定係同包包就另計
多謝你啊
動作方面嘅描寫其實好岀色,可能環境氣氛同女角嘅外表可以詳細啲,例如玩下cosplay都應該唔錯
加油啊樓豬
可能要佢哋一齊經歷多啲嘢
先可以更加深入寫
因為普通咁敘述其實平時都有做到
LM
寂寞到夜深
黑警冚家剷
我都覺得個名好有問題
可能可以叫:
女朋友三揀一[重甜]

但係而家咁快去開三好似有啲奇怪
我有兩個好多奶嘅女朋友
佩柔>包包
個人感覺
呢個掂wo
如果想保留番個名 我覺得可以改"我有兩個少甜多奶嘅女朋友"
Ashley嘅往事其實都有輕輕提過
其實都有啲伏筆

發火嘅柔柔唔知會點呢

其實都可以寫到好長
不過就要好多篇幅

Btw多謝讚個故好睇
我就係見果次Ashley扮醉咗去扑野果次帶過下企仲等緊佢講
唔單只係屌西㗎 字裏行間仲有愛
有文未。。
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞