[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
做咗你條女
你就有好日子過咩
可能仲煩
已經let go 左,
冇再聯絡
希望佢冇Ashley咁痴線
嗰時第一次見,
我未帶套佢就想騎上黎
嚇死我
樓豬比Ashley 禁室賠欲,仲未出文
(109)

Ashley面向返我,先見到原來佢件背心心口位係有啲野睇。唔好旨意會見到乳溝,只係兩團肉之間嘅陰影,若隱若現,好似烏前少少會見到心口咁喎。明知入面冇咩肉,但都滿足到視覺效果嘅。Ashley肯撚定係著嚟引鳩我擒佢。算佢做足功課喇,係值得欣賞嘅。

之後個動作,又真係向前烏身,手放我個肚上,都係仲係跪住咁騎。頭先幻想嘅兩團肉都好肉唔太見到,我屹高個人再𥄫下先。

佢望住我屹咗半個身,但都係唔望我隻眼,繼續默默耕耘。我望入佢心口同背心嘅走光位,仍然都一無所獲。喺入邊搵啲唔根本唔存在嘅野,好似真係有啲搞笑,都係算罷喇。「你同佢好似啊。」難得露出一絲笑意,好似又令佢諗返已經被遺忘嘅過往,有少少遺憾咁。

人地嘅過去都係算啦,都係專注返眼前嘅核心。

「屌你,軟咗?咩事啊喂,我仲未夠喉囉。」Ashley一邊抱怨,一邊又好賣力咁用個閪郁,另一隻手向後伸,摸住我袋底,有啲皺褶嘅袋又變返光滑充血嘅狀態。「喂⋯⋯」猝不及防嘅觸碰令我叫咗出嚟。

如此落力,扯得返起係正常嘅。好彩無套屌,唔係又要換套,更加無mood。不過又咁講,同屌包包珮柔又點會軟呢?

Ashley嘅pat肉同賓周嘅猛烈撞擊使啲「啪啪」聲令整個環境異常淫靡。見佢毫不費力咁不停上下移動,就知女仔練好核心、pat pat同大髀係幾咁重要。

佢向前烏,又撳返低我,佢用手輕撫我臉龐,用深情嘅眼神講:「你記住依個位⋯⋯下次咁屌返我。」我忙不迭反駁說:「都話冇下次囉⋯⋯」點解要咁固執先?

佢瞇起眼,「凡事唔好講得咁實,好多野話唔埋嘅。」咁講得出,我背脊一涼。不過佢咁撩我應該都唔會係討厭我嘅?而為咗可以玩應該唔會爆出街嘅。我唯有咁安慰自己,因為佢要爆我都冇辦法。

講到依度,Ashley就真係要坐爆我咁款,原本都快嘅速度都仲加到速,我以為會鑽出真火。「屌啊,入啲,再深啲,全部都射哂畀我⋯⋯」佢個閪咁縮縮下,緊箍住巨龍。巨龍都唔忍,快趣吐出嚟解決成件事。「唔⋯⋯」但就忍唔到低沉嘅嗓音。真係全數射哂入去,停下出下咁,應該個量都唔少。

「喺我面前,爽係正常㗎喎。唔使忍喇。」佢魅惑咁笑咗下,都仲未肯放開條巨龍。係都要我打佢個pat兩下先得嘅,咁搏打嘅咩?

Ashley一起身幾乎係跣咗碌鳩出嚟,啲黏黏地嘅精都順勢喺佢個屄度流出,碌野都仲硬邦邦咁,個馬眼度仲痴住啲白白地色嘅精。又點會比Ashley放過?佢乖順咁面向住我,由柱身奶返啲精,條脷軟軟熱熱,啲精都被佢吸哂。咁奶法實係撩鳩我扑多次。

我先冇咁傻,快趣揄返條褲。「嚟多次喇。」佢繼續趴喺我條褲上面,手又撳住著返衫嘅巨龍,點都唔肯走。不過我去意已決,「都屌咗次喇,仲唔滿足咩?」完全唔理人感受,一開始我都已經話咗攰,仲起到機都好比面喇。佢咁樣根本同強姦冇咩分別,扑得舒服都係強姦囉好唔好。

「嬲咩啫,扑多幾多就慣㗎喇。」又講,拒絕咗十萬次都咁,煩唔煩啊?雖然佢好似有啲慘嘅過去,但咁迫人法⋯⋯真係冇咩都唔好畀佢入屋好啲。

「講過嘅野我唔想重覆,做完唔該過主。」對敵人仁慈唔得㗎。「總有一日,你會求我畀你屌。」忽略佢嘅表情同話語,快手送佢走。

Ashley條友,攪亂哂我啲計劃。稍微清理下頭先大戰嘅痕跡,就倒頭大睡了。

《續。220》
如果無包包珮柔,Ashley 都係一個唔錯嘅選擇。
Ashley想爆大獲?

老襟既果圍可以埋黎同新郎新娘合照啦
扑得舒服都係強姦囉好唔好

有得你扑仲咁多嗲
社會資源分配不均呀
樓主加油
(110)

兩日一夜camp終於都完,加埋全方面照顧病咗嘅珮柔,真係攰死我。都係屋企最舒服。

「張驍旭,你好執野喇吓。你個背囊都攤咗幾日了。」唔止係背囊,我個人都大字型攤咗喺床度。包包都唔明,攤喺度享受時光嘅流轉係一件幾咁寫意嘅事。

包包有咗真正嘅女朋友身份,佢上嚟嘅次數都密咗唔少。大家都有默契咁唔提珮柔,可能依個係最好嘅解決方案。

「咁下次再去就唔使再執喇。」求其講咗個理由,就係唔想執⋯⋯唔好迫我喇。

包包繼續堅持道:「咁啲衫都要拎去洗㗎?」比著係珮柔,已經幫我洗埋晾返乾。係包包先出口指點江山。

「我咁乾淨,唔使洗喇。」我頭挨落佢條頸度,學佢平時咁嗲我法。隻手伸去揸下波波過手癮先。

「唉,你隻污糟貓,真係冇你咁好氣。」我望住包包嬲嬲地鼓埋個包包臉,我又再一次宣告勝利。我都有錫啖佢做酬勞㗎。

只見包包好粗魯咁一野倒晒啲嘢出嚟,當中一套鮮紅色嘅bra連底褲特別搶眼。不過咁,佢兩個都唔會着呢個顏色個喎。唔係咁呀嘛⋯⋯

Ashley咁好帶挈?又想玩咩啊?

我睇到,細心嘅包包當然都睇到。我都未趕得切收埋隻奇怪野,已經俾佢一手搶咗。

佢深知珮柔著唔到依個cup數,就算係十年前都嫌唔夠大,而包包唔會唔認得自己着開啲乜嘢,更加唔好依啲款。所以我基本上點兜都死。

包包深呼吸咗下,掉件bra同底底係我面前。佢好嬲但係又用冷靜嘅語氣,咁先最得人驚。「我畀機會你解釋。」

唔啱size連兜話係送畀佢嘅禮物都唔得,更何況有味嘅。攪到我好似變態佬咁收埋人地啲底褲。估唔到佢送個背囊上嚟,入面有咁大份禮。

「⋯⋯如果我作賊心虛,就唔會畀你掂我個背囊喇。我諗係佢同我開玩笑啫⋯⋯」百詞莫辯。

包包個鼻尖開始變紅,咁講:「哈哈哈,咁如果我將我件bra畀你啲friend,你係咪都仲覺得只係我整蠱緊人?」仲要強顏歡笑,唔好咁喇包包,我都好心痛。

我完全無言以對。的確,咁貼身仲要係著過嘅,仲可以點解釋。

正常人都會諗:除得啲底衫褲畀人哋,點都關係匪淺喇。不過我同Ashley⋯⋯清白又講唔上,但一定唔係自願。「出聲喇,我叫你講啊!」包包聲線唔大,但佢啲眼淚溢滿眼眶,包包努力咁抑壓想流淚嘅衝動。

「點解喎,有我同珮柔都仲唔夠咩?你有冇咁大需求啊!」Feel到佢成個人都好㷫,如果有鞭,可能佢已經打緊我。

咁唔出聲都唔係辦法⋯⋯係咪爽快認咗佢,個下場會冇咁慘烈?

我緩緩開口:「佢迫我㗎喳。後來又畀佢知道咗我有你兩個⋯⋯」我嘗試攬住佢,「包包啊,我對你點你知㗎。」試吓加啲可憐樣,睇下會唔會令佢易啲下咗啖氣。

佢冇回,我繼續講:「你知我胸奴嚟嘅,佢依啲我點會睇得上眼啫⋯⋯」邊講,邊拎出二十歲生日班兄弟送畀我嘅SM套裝。收到嗰時即時都想掉,成班人撚鳩我,估唔到如今有用武之地。

《續。220》
包包
但係睇ashley又真係幾過癮
樓主今次gg啦
Ashley正仆街
本身冇乜好感
而家勁唔鍾意佢
咩事咩事
下集寫Ashley比車撞鳩死咗算啦
一早肯執袋發現得早咪乜事都冇囉
睇錯Ashley推車撞鳩死
咪臭系!
Ashley
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞