[少甜多奶]2

988 回覆
243 Like 6 Dislike
點解唔平就要鍾意佢?
平唔平同有冇feel應該冇關係㗎
只係樓主偏好啫
邊有咁容易
佢自己識得多做運動同健康飲食㗎啦
應該唔會永續

我諗可能最多都係去到一百零幾
每日嘅夜晚十二點至凌晨三點都有㗎
你哋啲like同留言有冇得打孖上先
然而仲未4p到
梗係有啦
如果真係到嗰刻應該差唔多大結局喇
(82)

蟬叫聲鳴叫不止,可能就係野外特別嘅音響。如果帳篷係望到個天嘅話,應該都係滿天星星。係呢種環境下瞓覺,可能都會幾寫意嘅。可惜如今嘅我仲未有機會可以瞓。

灰暗嘅環境下都隱約見到帳篷外嘅篝火,帳篷內都幾暗,但係Ashley嘅氣息就確確實實在在咁傳來,唔係花香,亦都唔係果香。我哋嘅身體又喺機緣巧合之下,暫時連埋左一齊。

睇唔到佢咩表情,但係緊緻且濕滑嘅小穴話俾我聽面對住嘅人有幾咁雀躍,同埋有幾渴望被插。

我哋兩個都向同一個方向,我隻手穿過佢胳肋底,並Ashley耳邊吹氣:「都話細聲啲囉。」太靠近佢嘅耳仔,啲氣聲整到佢好痕。原本就已經痕嘅閪部就更痕。係星空下交頭接耳,佢個背脊貼住我嘅胸肌,係平時少有嘅攬住佢,好似都幾浪漫,可惜對象唔係包包同珮柔。

瞓低屌有幾難啫?我手扶住佢一邊腰,試用個pat畀力,加埋條腰咁郁,都屌得幾順暢啊?基本上就係蝶式乾水版。瞓喺度都幾慳力啊,仲要啲「啪啪」聲都細聲啲,完全係為喺帳篷啲咁應聲嘅地方扑嘢而設計嘅。

不過好似太過溫和,Ashley根本完全唔夠,佢貪婪嘅手指早已撩動緊自己粒豆,都唔使我幫拖,我用空閒嘅雙手摸下捏下佢對冇乜得剩嘅乒乓波,順手借下力,都唔係咩壞事嚟嘅。

Ashley又發表驚人嘅言論:「唔畀人聽到就唔叫野戰啦。」嫌咁嘅姿勢好難全速前進,佢都係從我身上挪開,擰返轉,面向我咁側躺,手指再係活力充沛嘅巨龍上點咗兩下,「你再咁多嘢講我就開埋燈。」依加個主導權好似應該係喺我度喎,

我輕力拍下佢塊臉,捏埋佢個彈手pat一下,並講:「你再咁多嘢講,我就唔屌你。」搞清楚邊個先係大佬好喎。就算搣到你瘀晒都係你嘅榮幸。

佢不慍不火咁,拎起一邊腳,放到我背脊後,再加多句:「碌鳩都硬成咁,你走得甩咩?」然後,捉住條野插入佢身體入面。

本大爺好心情先同你玩一陣,你而家咁以下犯上,我寧願谷住都唔射畀你,吹咩?不過當我想褪後嗰時,佢隻強而有力嘅腳鉗住咗我,唔畀我走,真係呢⋯⋯又多個理由做gym。

人又走唔到,碌野又扯到行,都係要屌。隻腳都唔係鉗到實哂,仲有啲空間畀我鋤落去。緊就緊咗嘅,但就冇平時咁入咁,鬼叫Ashley咁衰,慢慢郁引死你個淫閪。果然不出所料,Ashley即刻就投訴:「屌你,咁撚慢。」幫手咗郁仲嘈嘈閉,我即刻就停止律動。

一於兩敗俱傷囉。我悻悻然咁講:「唔郁喇,自己嚟。」見我唔受激將法,就即刻轉應對方法,手指終於撩上我lin頭,擰擰捏捏,咁嗲我:「嚟喇,大大力屌我,好想旭旭屌到我叫唔好。」

《續。》
今晚記住返嚟睇啦
呃人嘅
琴晚出完文都冇人留言啦
還我珮柔
你冇打孖出呀嘛
女女緊
個幾條狗公係咪偷拍緊包包同佩柔搞膠豬搵條樹枝篤入去佢地條jer仔度
好想樓豬轉做包包視角寫前傳解釋點解去左男豬屋企
放心
未大膽到偷拍嘅

咁條樹枝係咪要好幼?
吾粗插黎做咩
可能番外篇會寫
出文未呀呢次等埋你先瞓
(83)

聽聽話話咁咪好囉。不過Ashley冇咩羞恥心,講咩都唔會有羞恥感,就唔好玩。但服軟就點都好過口硬。如果係令口硬嘅包包都講到要我大大力鋤,又或者怕羞嘅珮柔都忍唔住講自己想要肉棒,就真係成功感大增,虎虎生威,碌撚都激動唔少。你地兩個乖呀,搞掂佢就黎探你哋。

我將Ashley 放咗喺睡袋上邊,雖然原本就有地氈,但係都不及睡袋舒服。仲以為經常引誘人哋嚟屌嘅佢,應該會喺場景佈置下得更加貼近扑嘢嘅需求添。

喺平地上緩緩拉起佢雙腳向前推,好似引誘佢咁,慢慢隊入去。佢突然間彈咗一句:「我地第一次用依個pose。」係咩?不過都唔出奇啊。

大佬,我哋有幾多次係喺張床上面做嘅啫?係一次都冇呀。每次都冇平面,點樣可以貼住個地做先得㗎?我都不禁問:「其實正正經經喺屋企張床度做唔好咩?」

Ashley見我個節奏不似佢預期,自己個屄都再向上啲,方便我入。佢再講:「你肯跟我返屋企,或者帶我返屋企咩?」我哋普通朋友嚟喳,頂多叫fwb,但其實平時都冇約過出嚟。總之依個關係之下,去人哋屋企都好奇怪啦。

佢個語氣古古怪怪咁。又未去到想喊,但係就有啲慘咁。有啲後悔開展呢個話題。唉,扑扑下野傾咩計呢⋯⋯

扑野都係尋開心啫,都唔知點收科。唯有加句:「你肯招仔嘅話,啲追求者排到去天水圍啦。」應該可以圓到場啦掛?唯有屌多幾下表示歉意。應該係佢最想收到嘅嘢。

佢仲喺度嘴招招:「我怕你之後求我畀你屌喳。」講咩撚。我兩條女都咁撚正,使靠你?我馬上反駁說:「諗多咗喇。」

佢仲有閑情逸致講嘢,咁即係仲未進入狀態啦?睇嚟係譴責我唔夠出力啫?睇來我唔出絕招都唔得。

一直以嚟都係佢主導,都未試過我出手。我唔再放緩,而係開始發力。畀人屌完無數次嘅小穴都仲咁緊,真係好神奇。

唔再理咩九淺一深,到喉唔到肺。佢咁鍾意刺激,下下都大大力鋤先啱㗎嘛。佢個身漸漸繃直,仲捉緊我條腰咁講:「隊到好入,鍾意⋯⋯」佢講笑咋嘛?鍾意我條撚啫, 唔係鍾意我個人掛?佢係咪講真話我唔知,佢講真話我亦唔信。只不過係SP,理得佢。

我都差唔多了⋯⋯再加速多一陣就⋯⋯

可能feel到我嘅衝刺位,Ashley都適時用身體嚟表達同樣嘅目標:「好硬啊⋯⋯我都就快⋯⋯」又係一如既往咁樣箍實我條腰,唔俾走。件衫同個睡袋磨擦嘅聲音嘶嘶作響,就好似作為沙鎚嘅打氣聲。

鉗都咁實,都係得一個目的。「得喇⋯⋯知你要哂喇。」我一滴不留咁射撚哂入去,入面都仲好似挽留我咁縮縮下,應該個量都唔少。

我等咗等,確保射哂就抽返出嚟,仲有啲射滴滴下都用埋佢個屄揩走,陣揸間抹都抹少啲。餘下嘅再用紙巾印下,好勞累嘅巨龍好似已經奄奄一息。啋!瞓咗啫,未死。眼瞓到亂諗野。

見Ashley就咁著返褲就準備瞓。咁都得?我不禁問:「噏住瞓好咩?」Ashley又再次擘大個屄,對住我話:「咁你幫我抹囉。」佢啲要求真係越嚟越過分。你係我邊個先?

無視佢嘅話語,都係講埋:「早抖。」就冚好被,早啲瞓。聽朝早就見兩個寶貝。

《續。》
屌屌下傾偈
除咗呢樣
好似咩都玩過晒咁
再寫就可能重複啦
bdsm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞