[少甜多奶]2

1001 回覆
263 Like 6 Dislike
樓豬加油
佢地係衰
但我覺得未去到嚴重影響大家睇故
你都唔洗咁快咁勞氣姐

唔係話攞衰嘅嚟比
不過唔洗激氣到見到quote文狗咁
始終出到post2都唔少人睇
人一多就總有啲麒麟怪怪嘅人
但其實真實情況下咁樣磨lin法應該都幾痛
應該玩唔到好耐
希望完果陣千其唔好係 我突然醒來 原來全都是夢
係越寫越慢就真
(75)

放工後回到家嘅某日,天色漸昏暗了。忽然間收到個電話:「喂,好耐冇見喇喎。」依把低沉聲咪係⋯⋯

「William?我以為我聽錯。」上次浚仔搬屋嗰次保護完珮柔條底褲之後,就面阻阻到依加。如今竟然拉下面子打嚟,想必又係為咗⋯⋯「兄弟嘅嘢,邊有隔夜仇㗎。今星期日一齊出嚟玩喇。」真係俾我估中。搵女遠遠重要過面子。如果佢啲毅力用喺其他地方度,一定可以有一番作為。

佢下一句一定話⋯⋯「上次咪撞到你同個短頭髮好省鏡嘅女仔食cake嘅⋯⋯叫埋佢喇。」果然無事不登三寶殿,今次仲要睇中咗我包包?連大纜都扯唔埋嗰啲都𥄫實唔放,真係求女急切。

雖然唔想去,但唔可以咁直接拒絕嘅:「我哋三個去好怪嘅⋯⋯又唔知去邊。」雖然包包識保護自己,但明知William係咩人,接觸嘅嘢都係可免則免。無謂受不必要嘅傷害喇。

「唔怪!叫埋其他人㗎嘛。上次搬屋原班人馬,叫埋Ashley同珮柔就唔怕佢冇女仔陪喇。」哇屌,又燒埋珮柔嗰疊。一個已經難湊,仲要打孖嚟?咁玩我啊。

William又繼續講:「我哋可以去camp喎,自己生火嗰啲呢,一大班人先好玩㗎。」佢滔滔不絕咁講咗一大堆。

喺旁邊嘅包包一聽到「玩」字,就即刻豎起隻耳仔。係啊,佢又嚟咗我度瞓。上次佢搞到我細佬咁,我都咁寬宏大量俾佢入門,真係愛。

「咩啊咩啊?」包包用口型問我。咁我當然唔理佢㗎啦,俾William知道仲得了嘅。畀包包知道都唔得掂呢⋯⋯

包包見我冇反應,自然唔會咁易收手。纖長嘅手指喺褲面遊遊下,搵到我都冇心機聽電話。「吓⋯⋯咁啊?⋯⋯唔!」一邊咁搞法,一邊攪賓周,仲點專心聽電話?

個心就咁諗姐,但係個身體就將隻腳擘開啲方便佢摸。Willam完全聽唔出我有異樣,繼續講:「真係千載難逢㗎!第時忙啲就唔可以咁約出嚟㗎啦⋯⋯」包包隻手指不輕不重咁捏下逐漸覺醒就巨龍,個形狀慢慢浮現。佢仲要只係用兩隻手指行事,到喉唔到肺咁,好似從來都唔係為咗幫我紓解而做呢一系列嘅動作。有陣時就刮下前面嗰個凹槽,嗰陣時就摸吓袋袋,真係兩隻手指都可以玩到如痴如醉。

真係舒服到我都唔知自己發出左咩音,「哦⋯⋯咁⋯⋯好。」咦,死啦我係咪講錯野?我包包冇喇⋯⋯

「嗱,你應承咗㗎!到時見拜拜。」喂喂喂,唔係啊。William 一聽到佢想要嘅答案就即刻收線,完全唔俾我有思考嘅餘地。

一見到我收線,包包即刻收返埋隻手,真係好現實。「都係包包你啦,依加應承咗啦。」

包包好雀躍咁講:「去露營幾好玩咁呀,我咁大個女都未試過!」就好似啱啱嘅挑逗行為係為咗我應承俾佢去咁。

但係比佢哋知道真係唔得掂㗎⋯⋯「但係我哋到時去到就唔可以咁親暱㗎啦,要暫時委屈住你地下情先。」

佢就起咗眉頭,但係扮到好輕鬆咁講:「你講到淨係我咁嘅,明明你同珮柔嘅關係都唔可以曝光。」佢真係心水清,我真係衰人嚟㗎拖住兩個女仔,但係我真係未做到決定住⋯⋯

見到我一言不發,包包就話:「唔緊要啦,可能我去到識到你其他朋友仔,會有鍾意嘅嘅人呢。」係喎,浚仔都喺度⋯⋯

我諗翻起上次,然後講:「你唔會嘅, 你咁愛我。上次你嬲到爆炸都有嚟搵我,你唔捨得我嘅。」

慢慢攬住面紅嘅包包,佢辯解說:「邊個⋯⋯唔捨得你啫,唔好攬住我⋯⋯要去廁所。」包包想掙脫我嘅懷抱,唔會咁容易俾佢得逞嘅。

「唔得㗎,我哋去廁所都可以一齊㗎,你屙落我度囉。」再唔係我插住你個屄,抱住你去廁所,你一邊屙又得啫。

「咦,你咁污糟㗎。唔睬你啊。」最後都係推開我跑走咗。隻包包真係好口硬。

《續。》
如果包包或者佩柔畀人NTR或者唔同男主一齊即刻棄故加寄刀片
我會祝佢枝牙籤仔變到軟綿綿咁成世唔洗硬
支持男主同包包扑到天昏地暗之後放飛機冇去camp
一定唔係呢種結局
放心
多謝樓主
NTR嘅話 我立即棄故
屌你老母
包包俾人摸一下都屌撚死樓豬你個仆街仔
有文
呢篇劇情進展緩慢,唔計。今晚再出多篇要有甜嘅。
會罰男主但唔劇透點罰
(其實係未寫到
(76)

包包同珮柔興致勃勃咁執嘢去露營,我就知道點講都冇用,佢哋都係一意孤行咁,決定要去露營⋯⋯我屋企就得兩個一人營,點分先?兩隻妹豬都唔算肥,格硬都可以瞓到兩個人嘅。

但我都係不厭其煩咁再游說吓佢哋,睇下有冇轉機:「唔好去喇⋯⋯」包包唔理我都意料中事,但連珮柔都唔理我就真係⋯⋯近得包包多,變壞咗?

我唯有將尚餘嘅希望放喺珮柔度,用最深情嘅目光打動佢:「珮柔,得兩個營點瞓啫?又要我揀同你定同包包瞓⋯⋯不如都係算啦。」然後再輕輕咁攪下佢個柔軟無比嘅波波,情迷意亂之下應該容易嘅說服嘅。

兩手都把玩緊肥美波波,提起再放低,周而復始咁重溫依兩團美好,好似玩唔厭咁。而珮柔被人玩咗咁多次都仲會臉紅耳赤,反應仲好強烈。手上嘅動作自然停低咗落嚟,都算係計劃成功咗大半。

包包都捏咗吓珮柔對奶子,然後繼續執野,並講:「你講咩呀,梗係我同珮柔一個camp喇。」

都預咗包包嗰邊冇咩成效,就算屌緊都咁口硬,都係放棄佢罷喇。「由得我獨守空幃,真係好咩⋯⋯珮柔啊⋯⋯」再係珮柔對波上下落苦功,揭起上衣,再逗對奶出嚟,真係可以用傾巢而出嚟形容,好壯觀。

輕捏住嗰兩粒可愛嘅紅豆,又喺餅餅上打轉,但都係迎嚟珮柔嘅依個答案:「BB乖喇⋯⋯要保守秘密⋯⋯就要咁喇,我哋都係為咗你好咋。」連珮柔都咁堅決,睇來我講咩都冇用,只能夠真係踏上旅途。

佢哋執到個背囊好似佢哋對波咁脹卜卜,見到都覺重,好彩冇要我幫手拎埋。

嗰日朝早,我哋三個好早就到咗營地,我呢個壯男,梗係要幫珮柔拎啲食材上嚟啦,唔係夜晚邊有嘢食。好彩當時喺營地嘅人唔太多,唔係都裝唔哂我哋咁大棚人。

包包嘅山系造型好別出心裁,寬鬆嘅綠色上衣睇落去好柔軟,加埋泥黃色嘅長裙 ,同大自然融為一體咁滯。佢話咁樣先唔容易曬傷。

細心嘅珮柔就冇包包咁係造型上花功夫,只係追求功能性為主,佢著咗短袖棉質T恤同帆布工人褲,方便又舒適。寛鬆嘅工人褲當然都係唔會遮掩到佢驕人嘅雙峰喇。陣間我伸隻手入去揸佢波波都特別容易。再加埋漁夫帽。睇嚟女仔都好怕曬親。

然後浚仔伉儷、阿鋒、William、阿安、阿聰同Ashley都相繼到場。

Cheryl都已為人妻(咁濟),佢肯,浚仔都唔畀佢sexy畀人睇。所以都係着正正常常運動T恤加長褲。

Ashley就唔使講,都係白色sport bra出邊披件淺黃色波點衫,再加條緊緊地嘅灰色瑜珈褲,好似喺度引誘人屌佢咁,真係每日都咁搏。

「今次,我William特別邀請嘅包包,同大家打招呼啦。」William唔知幾時竄左去包包後面,好彩冇嚇親我包包。佢扮到好似佢代言人咁,算點先?

包包又腰果眼咁,睇見都開心。「我係好鐘意食包嘅包包啊。」扮港姐咁揮手,笑得又燦爛,個人又搞怪可愛,真係令人無法抗拒。珮柔都係側邊拍手,睇嚟佢都幾鍾意呢個姐姐。Ashley都有高傲咁畀吓面拍手嘅。

阿鋒細細聲嗰句「我下面都好大包,你使唔使試吓?」以為自己好風趣幽默啊?成班都豺狼嚟㗎。淨係得我可以守護佢哋兩個,孤軍作戰真係好艱巨⋯⋯

《續。》
出現任何ntr情節不論程度一律棄故處理
珮柔同包包俾其他人掂樓主就死硬
珮柔同包包俾其他人掂樓主就死硬
3條女同其他男仔有挑逗即刻棄故同彈到你軟綿綿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞