(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區80

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
夜晚10點半後

btw 星期二11點都咁L,多人
張圖邊到有得睇架
我就係知夜晚好q 多人
所以我平時都係朝早7點去操完番工
google 你間野 下面介紹果到
12-01am仲多人過06-07pm... 果然係24小時!
有包全新myprotein 奶茶味5kg 唔啱味
有無巴打有興趣接收佢 $460
https://t.me/ben11123
咁多位師兄多謝唒你地呀轉左唔係縮肚,感覺好好多,之前長期下背痛可能都係因為咁
都係係康文問d師兄,可能我自己理解錯左
挺胸收腹 係最on9既說話
FOR 擺POST 兇鳩人有用
如果果位師兄淨係係康民操
好大機會佢未做過真係重既深蹲教錯都唔奇
谷core要吸氣落肚 好似成個波咁 呢個應該係共識
但我見以前Tyler教burger都係講挺胸做Squat
唔挺胸又點夾背呀 ?
「邊個話你知深蹲要挺胸」呢句嘢我感覺似係反問句話唔應該挺胸
我自己都諗緊夾背個陣個胸自然會挺 所以想知有咩錯
胸挺到盡胸椎一定唔中立 結構會散
你諗下你臥推個「挺胸」就明
所以通常叫人夾緊個背就夠,胸椎自然挺出
如果叫人挺胸有啲人會以為要挺到好似臥推咁
係極端情況下
如果你教個學生叫佢夾背佢個胸都係收埋左,你可以考慮叫佢挺胸睇下會唔會好啲
始終CUE係百貨應百客
但如果呢個人適合諗住挺胸咁深蹲,而佢又蹲到成績唔錯
然後佢教人深蹲要挺胸
就係典型既識做唔識教

仲有咩唔明不妨睇下水肥呢條翻譯片
https://www.youtube.com/watch?v=ay5zU-TSAuo
屌你老母
開左仲貴過官網
你都幾撚好笑
唔洗等件貨到
即刻有得食仲想點
可能仲有位ching啲動物性蛋白撈埋落去
可以試下碌大隻眼睇下全新兩個字
價唔啱可以傾到啱 只係開個價出嚟再傾
原來咁益各位清
@667 位巴打好似有興趣 你地tg搞掂佢啦
開個價仲貴過原價
點夠你玩呀
上嚟連登搵水魚仲叫人碌大隻眼當人on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞