(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區80

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
做咩咁多人覺得我鬧人
可能啱啱訓醒頭腦唔清醒用字有啲錯
食早餐冷靜下先sooor
冇點樣
不過係健身po入面叫人強身健體都幾幽默
照你咁既邏輯 咁到依家都仲未把握時間嘅人坐定定喺晒度
乜都唔洗做囉
仲有條 YouTube片係直接睇 research paper 睇raw experimental data 邊忽三手飯啊傻仔?
Lunch 定早餐
條友冇改錯名 唔健腦
啱啱訓醒,當早餐
喂 答我啦 係咪睇 research paper呢啲第一手資料都叫食三手飯啊
一人少句啦
讓火燒得更旺吧
想睇paper
喂唔好拉我入戰場,只係笑佢遲起身姐
sq跌 dl pr
日日返工都係睇paper
間中都會search下啲sport research睇下扮工

假設佢淨係直接睇 research paper 睇raw experimental data 唔係執人口水尾(因為好多人己經講過哂佢啲內容)咁佢個反應時間都太慢

建議你直接睇biolayne , 速度快好多 。 如果你見到有啲咩最新科研同我地認知出入好大可以試下pm佢叫佢整條片回應下tim .

依家都未把握時間坐定定既人當然最好就立即改變啦,但你想反駁我應該係屌柒我:我係度叫人強身健體唔代表我冇係其他地方同時間叫人健身!而唔係講埋啲無謂野。

比個有效率啲既方法你,起我底然後將我教人係屋企健身個po 同youtuber send 比你認為有需要既人。入面都有講過下ppl
啱啱真係食緊早餐。。。
回咗啦
袋埋錢入你袋,見你雖然幾可愛但都叫半個同路人份上,益下你都無妨
拉你落水
大家飲開咩whey protein?
我最近幾罐飲開scitec zero sugar/zero fat iso great
諗緊轉唔轉下好
求教學

比個有效率少少既方法你

幫我推po 同 試下 share 個po / youtube 出去
點都好過你係健身po叫人把握時間強身健體

我最嬲係之前用咗半日時間寫字加畫圖比 畫文宣既人講解肌力訓練既益處同 能量系統訓練既區別,佢地話太多資訊太難畫。 之後又日日有食環清連儂牆就冇再跟進件事

但其實如果我早三個月開結搵人畫既話,果時啲連儂牆可以生還成星期,真係有得搞。好多野都有時限
佢應該覺得美國人都唔健腦,我地食早餐佢地就食晚餐
健腦巴一輪猛攻
睇黎想快速ko對手
唔知對手點應對呢
健身post 都要嗌交
嘈交先好睇
我回應完啦,不過我唔會叫你「喂 答我啦」
因為我明白成年人好多野忙,唔係下下都可以專注係連登上面既討論
你得閒又諗到點覆果時再慢慢覆吧 唔急唔急
突發
甘志良開健力班
終於等到鳥
仲要超抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞