(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區80

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
依家係你無啦啦挑起事端 喺度提起唔記得幾多日前已經討論完嘅「PPL係咪近期流行」嘅話題 都算 連我叫人強身健體都可以俾你抽秤
依家到真係奉陪你就叫我唔好講無謂嘢 不如幫你推po乜乜柒柒 似係你想借機曬吓自己投放咗幾多功勞多啲
仲話放錢落我袋 心諗洗你教?
無撚有錯啊 Cite paper唔代表佢唔係食三手飯
但同樣都唔會令你得出佢確實係食三手飯嘅結論

但奇就奇在點解你可以咁肯定地話條片食三手飯?
啱啊 學扑叔話齋 咪撚水鳩人強身健體啦!
諗諗下 反正我打算快d燒晒d堂走人(e家一星期至少一堂) . 不如我半價比晒d堂想學健身(健美)既巴打, 反正好似好多人問。 因為e家個教練其實份人係好, 教既野都冇問題, 新玩既跟佢一定學到好多野。 一家便宜兩家著
林鄭:屌 送中條例都冇左啦 你地仲上街

真係討論完你就唔會依家仲覺得PPL係近期流行啦,廢事講因為老實講拗呢樣野真係極冇意思,流行唔流行唔影響自己操野,PPL大都知咩黎啦,有冇效啱唔啱自己試過咪知。
不過你係都要堅持係近期流行所以顯得好滑稽組。。。

6月30號叫人去強身健體唔抽秤得你呀?有操開野手足都開始休息啦。修復唔洗時間呀?我唔知你冇操過野定冇落過場囉。兩樣都冇都唔緊要既,嘗試謙卑可以識多好多野。

叫你唔好講無謂野因為你反駁手段低到我都覺得心酸,明明我都講錯野大把位比你入都唔識入。

唔係話我投放左幾多,你見到既都只係冰山一角。咁事實就係你係健身po叫人強身健體掹車邊都算係一種黑色幽默。似想表態多過想做啲有意義既野。

你洗唔洗我教就有目共賭啦,一個覺得PPL係近期流行既人可以識幾多。
扑叔果種民不與富鬥,富不與國鬥係順民思維

我叫你唔好6月30號叫人開始操野以免比酸痛影響左你短期內既身體能力,係鐵一般現實既考慮

如果你咁都唔明仲以為將我同扑叔可以類比,我對你既邏輯好失望。
其實我講咗但你好似睇唔到
我再講多次

假設佢淨係直接睇 research paper 睇raw experimental data 唔係執人口水尾(因為好多人己經講過哂佢啲內容)咁佢個反應時間都太慢

建議你直接睇biolayne , 速度快好多 。 如果你見到有啲咩最新科研同我地認知出入好大可以試下pm佢叫佢整條片回應下tim .

己經答哂你啲野
大場90%伏
睇教練識唔識做big3 起碼有一定重量
搵有私家場既教練
好多kofgym出現過既教練都唔錯
巴打我真係對你冇惡意
其實我唔想教精啲人真係一粒字都唔會講
好似呢度咁我都叫你唔好買
我想水你有幾難,一齊講好抵好抵
自尊心係妨礙自己變得更好既敵人

https://www.facebook.com/102502754689432/posts/158256242447416/
我對佢係strength battle hk 評論人big three 都唔係完全認同 不過可能當做show 啦 我唔知
操你就操啦姿勢6-7成岩就操得大

操多2-4個月,儲下問題先再搵教練啦
平可以鳩 貴都可以鳩
搵啲有口碑 有料到 睇下佢ig 岩唔岩自己
再試埋堂 覺得ok就買
大手好似$4000十堂?
我有堂半價出讓 私人gym 房, under400一堂 可以你私人名義試堂先。(唔知轉唔轉到比你 但有興趣可以留contact 先
想睇自貼多啲
覺得基因影響好大

利申我都覺得自己係垃圾基因
我都搵緊PT
之前其實有跟過大場嗰D 但係感覺無乜點學到野
而家自己操平均每個禮拜 4 日
但係望住張INBODY MUSCLE 無上過咁濟想搵人幫我睇下有咩問題
出名嗰D又覺得我呢個LV 好似未需要搵佢地咁。
唔好咁諗
佢地教新手都教得好好架
最主要係你覺得教練值幾錢姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞