(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區80

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
其實我唔知你有心定無意啦,一定避開左我既中心論點
「你係連登健身PO叫人健身,係無用。好似入見工場地叫人搵份工唔好游手好閒一樣。
就算你句野有用影響到人,果個人一定冇操開野。佢地唔識預算訓練量同訓練後既酸痛影響短期(起碼2日)既運動表現。」
你可以正面黎反駁我突顯出我邏輯上既荒謬而唔係一直顧左右而言他。
你係為左笑我唔識野 係新手所以以為50% OFF好抵 多過想提我
我5年前操果陣冇信用卡 冇錢跟本就冇考慮過上網買shipping送黎香港
只係去local store睇邊款抵屌就買邊隻
myprotein有聽過 記得labdoor rating唔錯 但冇留意過discount

點解到左香港咁多日都仲未送過嚟 打去佢公司又冇人聽
中國人最鍾意諸心論
其實我覆果時根本冇睇名唔知係你
新手亦唔應該比人笑,或者因為係新手就覺得人地會笑自己
人生第一次練腳個DOMS勁到第日落唔到樓梯都係極常見既MEMES素材
咁請問又係唔係取笑緊新手?

其實呢樣野係自嘲黎,邊個冇新手過?人人都經過呢啲階段架
冇自信心既人先會不斷將人地既善意都當左係惡意
同埋要死撐

我呢一刻係同你有啲意見衝突,但一開始我講錯野我就即刻道歉同修正
我係講錯過野又點,最緊要睇返發覺自己唔岩識改姐
你講左兩樣野 幫你break down返
1. 6月30號叫人操會害到人 周身痛第日乜都做唔到
on9 logic, rebutted, 不贅
其實我唔知你有心定無意啦,一定避開左我既中心論點你可以正面黎反駁我突顯出我邏輯上既荒謬而唔係一直顧左右而言他。

2. 係健身post叫人強身健體 係無用之功
認同架 我係度叫人操野確實係發洩多過真係想叫人操野
要胡師傅幫手提升
師兄姓甘?
8餅
Ching係larry wheels?
踏入健身房第二個月,做一日要抖三日⋯係咪正常?
上面位巴打操一日要抖三日
咁係咪代表6月29日同6月28日都唔應該叫人強身健體
喂好嘢wor
6月23號嘅 reply
仲要同呢頁隔咗成37頁
仲要咁啱係我出嘅
仲要無端端貼張自製 meme出黎話得新手先以為5折好抵

咁樣都叫做好心提我 好有大愛啊真係
打咁多字做乜鳩
自貼完咪知邊個岩
懂不懂規矩
加入戰團
一星期計劃定休息都唔過份
好似準備一個健力比賽咁
要用最好既身體去應付
真 邊個大隻邊個啱
我撳返追故模式先發現你黎
一開始以為係第個新手點知又係你
係啊 如果唔係就係害鳩人
我認輸。
插多塊餅入去再拉起。

BTW 八餅
講返正經嘢
大家沖粉係
先水後粉 定 先粉後水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞