(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區80

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
假嘈交
真推PO唔知今晚會唔會出新PO
留名跟進
仲要兩粒鍾

btw 想問下呢d出名少少既通常收幾錢
一對一800-950/小時
佢都唔係出名小小啦如果香港計?
香港第一黎喎
不過都下面師兄講收個價
所以除開250一個鐘 堅抵
停咗大半年最近操返,跌到好似匯豐咁
新手想問下
其實D健身器材一開始應該點去判定坐姿同高度正唔正確?
學做free weight
做free weight 既過程你會學識掌握自己身體重心,發力既有利角度
建立咗肌肉記憶之後,埋機做覺得唔對路就自然會知
其實個post平時d人問有咩教練推介, 我係佢我會寧願比多少少跟呢D至少比賽拎獎/ 平時會share d有用健身資訊既教練。 至少佢會多d方法幫你提升, 又會多d知識性既野聽先

教得好一星期上多幾堂都抵 學多d野

就係好似上一堂蝕一堂錢我先唔想上
多謝巴打
估唔到係做free weight拎個重心先
因為睇過有條片係教一開始用D軌道式既器械避免左控制重心呢樣野
好似呢d片咁
https://www.youtube.com/watch?v=eeUKhIYh7z4

大佬至少佢教到我點樣蹲深d, 點保護自已多d
你買咗好多轉人
兩樣野好似好有衝突但都有佢理由

如果你一黎就要對肌肉好大刺激,就要用比較大既重量,咁唔識做free weight 又做就影受傷

但由free weight 輕重量學起既優勢就係掌握到同控制到自己身體,當你慢慢掌握到身體做咩機都係舉一反三唔洗再學
係咪又係連鎖嗰啲
算啦 都改變唔到。 當以前個教練收貴左
想像下有人今日開始操
聽日應該係酸痛到訓係張床度成日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞