(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
有3p呀
加速
釣吓嘢咁。例如魚,蝦,墨魚之類
Push
樓主係時候出定個新post喇
一齊返工篇2

話咁快就要開工啦,無左可嵐我地樓面啲工作效率都係差咁啲,不過都算係咁啦。

完左午市之後,我地就坐低食飯,老細佢哋就因為仲有幾個客要搞,所以遲啲先食。

我就同佢哋講:「老細話得閑俾多啲假我地去玩呀。」

Irene:「真係架」

我:「係呀,有咩地方想去就同我講啦」

Irene:「哦,好呀」

但係芷晴都好似都係神不守舍咁。「哦」

我:「唔...,我食完啦,我返去做野先啦」

我就返返入廚房,等老細佢哋休息下。

返工其實真係一樣好悶既事,每日都要做住一式一樣既事。

老細休息左下就入返黎,開始我地既晚市階段,老細就都係講下自己啲風流史同佢朋友點一拖五咁。

講到話,中學既時候,全校既靚女佢朋友都屌過哂咁,講到似層層咁,聽到我都只有羨慕的份上。

都為我煩悶既工作上,加上一點樂趣。

完埋晚市之後,我就都係學左下啲燒肉技巧咁,老細就放左我走。

我地食埋晚飯之後,我就拖住芷晴同Irene隻手,真係人生第一次一拖二。

佢哋大家都望一望向我,種感覺真係好正。

Irene就打一打我個頭「你就爽囉」

我就傻傻咁笑一笑。

途人行過都係眼甘甘度望住我地,真係好有成就感同滿足感呀。

到左巴士站之後,我就特登同Irene講「我愛你bb,黎個goodbye kiss」

我就錫左落Irene既嘴唇上「mua」

芷晴就望一望我,眼球上下移動左下。但就無理我。

Irene就除除咁低下左頭,「拜拜啦芷晴,浩然」
「拜拜」

我同芷晴送別完Irene之後,就行番返去黃大仙,但係芷晴都係粒聲都唔出咁,係唔係玩大左呢。

我:「bb,我玩下咋,你唔好唔開心啦。」

芷晴:「無呀,我無唔開心呀。」

我就伸手摸摸佢塊面,再用啲好鬼異既囗吻講「你個心情都寫哂係你塊面到啦。」

芷晴就被我逗笑左「嘿嘿,無呀,真係有野諗緊咋。」

我:「咁你諗緊啲咩呀」

芷晴:「我諗緊....Irene生日囉,你知唔知佢過幾日生日呀。」

我:「吓,唔知喎」估唔到Irene生日同我咁近喎。

芷晴:「咁你要準備下啦。」

我:「好呀,咁你唔好再諗啦,笑返啦。」我再輕輕一吻係佢嘴唇上。

芷晴:「好啦」佢淺淺一笑。

到到芷晴屋企之後,我就講「我唔入去啦,拜拜bb」「拜拜」

返到屋企之後,我就問阿傑「阿傑,你可唔可以借個營俾我呀。」

阿傑就覆我講「做咩呀,你同邊條女去野外露出呀。」

我:「兩條呀,一王兩后呀。」

阿傑:「嘩,屌你浩然哥咁威呀,真係一拖二都得既,阿豪知道左一定sad爆。」

佢講到咁我就尷啦「咁你借唔借呀。」

阿傑:「借呀,得閑你自己黎攞啦。」

忽然,門鈴就傳出左「叮噹」既響聲。咁夜唔知邊個呢。「等陣」
係喎,多謝提醒。
今次依更最後寫到好開心,因為諗到話阿豪知道左浩然同Irene之後,攞菜刀斬死浩然,諗好爽。

利申:一陣唔係咁呀
係都好喎
push
係就好啦
加速呀,支持
係成皇志呀
人格問題篇1

我一開門,步入眼簾既就係可嵐,我就有啲疑惑咁問「可嵐?」

可嵐見到我之後,就眼發淚光咁攬實我,係度喊。

我有啲不知所措,雙手都唔知放係邊到好,我就拍拍佢背脊安慰佢。「唔好喊啦」

我諗住用手解開佢,點知佢就抱得更加實。

我發覺解唔開之後,我就稍移玉步行去梳化到,佢就同樣地箍住我一齊行去梳化到。

其實成個畫面都幾奇怪。

佢去到梳化到,就都繼續趴係我膊頭到喊,喊多左陣之後,慢慢哭泣聲就細左落黎,情緒都應該平復啦。

我拍拍佢肩膀講「發生咩事呀」

可嵐就哭哭啼啼咁答我「可嵐佢想消滅我呀」

我:「你係yeri?」

可嵐:「係呀」

我:「點解會係你既,尋日先見完你咋喎」

可嵐:「今日可嵐佢去搵心理醫生,其實係想整合人格呀,人格整合要將我召喚出黎談判,所以我就出左黎。

但可嵐事先係完全無同我講過,我身處係個醫生房到真係好驚呀,真係好驚。我要被可嵐消滅啦。

真係估唔到,我同佢經歷左咁多野,佢竟然咁樣對我。

所以我就扮可嵐走左出黎。」

我:「吓,可嵐竟然咁對你,咁整合左你係咪就完全消失啦。」

可嵐:「我唔知呀」慢慢又哽咽起黎。

我:「咁你想我點幫你呀」

可嵐:「我都唔知呀,我都想可嵐好,但係點解佢講都唔同我講下呀,我真係接受唔到。」

我就諗起比利,就講「你地唔係有個房間可以講野架咩,你同佢溝通下。」

可嵐:「唔呀,我唔會同佢講野架」之後就瞓左係梳化到。

我都只能夠好無奈咁起身刷牙瞓覺,整合我明既,但係點解唔傾下呢。
有陰毛
唔使咁留得呀,推下啦
重甜4p......

其實你寫番自己想寫既野 就得 支持你
推 4p重甜
新po直接出啦,多謝大家。

(可能甜)行山遇到三條女(2)
https://lih.kg/2056647
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞