(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
老闆叫飛少?
屌你笑死我啦,你講完我先發覺。。
Irene消失篇2

我行到過去間茶餐廳既時候,就已經見到芷晴同上次個男同事係度拉扯。

屌你老母呀,上次已經宣洩主權左,今日仲搞我芷晴。我就衝左上去問佢「你做咩野呀」

佢即刻就嚇到,放左隻手。

我就繼續講「你唔好再搞佢啦吓,如果唔係我打撚死你呀。」

然後,我再舉起個拳頭,扮要衝過去打佢,佢就即刻跑走左。

我就問芷晴「bb,你有無事呀?」

芷晴就答我「無事呀」

我:「都係唔好啦,我都係日日接你放工啦,費事佢一陣又搞你呀。」

芷晴:「多謝bb」

我:「我地返上去啦」

上到芷晴屋企我地照樣都係睇下片咁,但係今日就癲左啲,我就同芷晴睇啲堅野,女性向av,姐係劇情多一啲既。

我就講「bb,我地一齊睇套日本片好無呀」

芷晴:「好呀,你想睇咩呀」

然後,我就撳左開始,個劇情係講兩個女主角都鐘意男主,而男主就好似揀後宮咁,每日寵幸唔同既女,最後男主發現自己鐘意哂兩個,就玩左個3p。

我都唔知點解我會揀依套,不過個女優同劇情都好正。

一開始睇既時候,芷晴仲好專心咁睇緊劇情,慢慢波波池,連埋個閪都露埋出黎,佢都知咩事啦,然後,就眼金金咁凝視住我
濕唒 然後格劍大會
扯火
Irene消失篇3

我就有啲尷咁講「 哎呀bb你唔好望我啦,同埋唔好用色情既眼光睇啦,用藝術既眼光,啲劇情真係好好睇㗎。」

然後,芷晴就「哼」左聲就別過頭。

個女優真係好正,又大波,叫得又淫,搞到我條褲都就黎爛啦。好想打飛機呀。啊,唔係喎,隔離有女,打咩飛機呀

然後,我就係芷晴耳邊講「bb呀,可唔可以幫我含呀。」

芷晴不出我所料係度怒啤我。我都估到架啦,唯有自己黎啦。

係我除左褲嗰下之後,芷晴就伸左隻手過黎摸我巨龍先生,然後仲踎低咗講「我真係服左你呀」。

然後,就慢慢將巨龍先生放係囗裏面,無左尋日既酒勁,芷晴好似好驚咁,喐得好慢,有時候仲要用牙掂到,真係鳩都縮埋。

我就摸一摸芷晴個頭講「bb,你當你舔雪條咁得啦。」

然後,佢慢慢咁東奶下,西奶下,我條雪條都舒服左唔少,之後,我又教左佢奶春袋同深喉。

真係舒服好多,就黎高潮咁祭,不過佢對深喉就幾大抗拒下,去到一半就唔敢再落,不過我都無再迫佢。

然後,我又問佢「bb,你使唔使爽下呀」

佢聽到之後就好怕羞咁含住我條雪條拎轉過頭,面紅紅咁,真係好得意呀,真係好想即刻禁住佢個頭,自己喐爆佢。

但係做人唔可以咁自私架嘛,我就拉番佢上梳化,除左佢條褲「等哥哥睇下」。

古有血流成河,今有芷晴閪水流成河。一打開就已經濕哂,個鮑魚明亮又光澤。

我就唔搞多餘野,直接除褲插入,唔係喎,死啦,無套添,算啦,扮唔知算啦。

插左入去,就又再次感受到芷晴既緊繃,芷晴可能都係未係幾試過,所以都係有少少痛,但係已經無尋日咁誇張啦。

同時,條女性向av都入左做愛環節,我就試下跟足佢動作同時間,睇下自己得唔得,條仔慢慢黎,我又慢慢黎,佢龍舟掛鼓,我又掛鼓,屌到芷晴「啊啊啊」咁叫。

不過,我同av男優真係有啲差距,首先掛鼓真係好撚攰,同時我已經想射啦,「bb,我想射啦」

芷晴就講「啊...唔好呀,你啊...無帶套啊..呀」

係喎,唔講我都唔記得左添,但係掛鼓好難除呀。

最後,我就加速抽插,打出左一個八分音符為一拍,每小節有八拍既啪啪聲高速節奏,仲打左五個小節,屌到芷晴得返「呀呀呀呀呀呀」既小難聽鬼叫聲,面形都扭曲埋。

係射嗰刻,我就保持左理智,咁噠咗芷晴落梳化,同時,白膠漿都緩緩咁往芷晴咁面上同身上塗鴉,形成一道美麗既白色油畫。

舒服了。
眼甘甘,執筆忘字
甜既位置唔太甜

2.5/10
我都唔太想寫,同埋唔識寫,學下囉。
點解會格劍呀
無可能啦下話
下,我唔明喎,浩然蚊嘅出嚟,咁做咩爸爸呀。,你唔係講漏精係入面呀
死啦,咁我依架叫芷晴買避孕藥先。
睇嚟好堅喎個故仔
希望你唔好中出即飛啦
唔好成日氹我啦
恭喜你同浩然一齊做爸爸
一開始行山係真
外射都會有機會中架喎
咁留名等睇浩然做爸爸啦。。後面劇情改成年輕爸媽的生活記。。Irene再見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞