(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
坪洲篇5

我就過左去問佢「你都瞓唔着呀」

佢望一望我,停留左一陣之後就答我「係呀,瞓唔慣。」

然後,我地就一齊係到望住個海景,微微既海風吹上黎,都幾清涼,幾舒服。

Irene突然就攬住我,講「浩然,你知唔知我今日好辛苦呀,我望住你同芷晴,我真係忍唔住。」

我慢慢咁掃佢既肩膀,講「我都係呀,但我依架都係你隔離陪你啦。」

Irene就繼續講「你今日又錫佢又抱佢,咁我呢」

我就慢慢咁抱住佢既腰間,慢慢咁貼近佢個嘴,雙唇漸漸貼近,我用舌頭將佢既嘴唇徐徐咁打開,舌頭開始攻擊佢囗腔,囗水同時係過程中交互,我感覺到囗腔頓時變得甜甜既,好似食珍寶珠咁。

同芷晴既感覺好唔同,因為Irene真係主動同配合好多,搞到我成面都囗水。

我諗一諗,佢哋有人一起身,就可能見到,所以就慢慢離開左個濕潤嘅噴水池。

雖然Irene好主動,但係一見到我望住佢,就面紅耳赤咁,真係好得意呀,就搣人搣佢塊面。

我費時有人見到就講「不如行下啦,條俓都仲有幾長。」「好呀」

離島既星星唔知點解,感覺上係特別光同多。明明自己唔係好大,但依幾年好似失去好多野咁,就好似啲星星咁,短短幾年,係市區已經係無跡可尋。

依個星空真係好靚,我就問Irene「你鐘唔鐘意星星架」

Irene就講「鐘意呀,佢就好似我既生命咁,之前明明發光發熱,但近幾年就因為迷惘而消失,今日又見到佢,咁啱你又係我隔離,係咪有啲寓意呢。」

我就同佢講「依啲都係你自己諗架姐,不過啲星星真係靚。」然後我地就係度講啲星座,星體既野。

不得不說,係個咁寧靜既晚上,真係咩風吹草動都聽得一清二楚。

忽然,後面就傳出左啲行草聲,我即刻擰轉頭,又傳出左啲匿埋喺草叢入面嘅聲音。

屌,搞到我勁驚,Irene都驚到勁實咁拖住我隻手,我就即刻又攞返嗰二百蚊出黎,有啲驚咁講「邊個...個呀,出黎呀」然後慢慢咁貼近。
Live
一定係芷晴
深田
入咗坪洲之後好好睇
深田?
btw
呀芷晴出番黎之後塊面就紅紅地…
唔通
事嘅
坪洲篇6

走到去草叢,之前就見到個人踎咗喺度。佢見我發現左佢就擰轉個頭過黎。「阿傑?」

阿傑就緩緩起身再講「咁啱既浩然」

我就有啲疑惑咁問佢「你跟蹤我呀?」

佢就有啲遲疑咁講「無呀」然後我再望一望佢,佢就講「可能有少少啦,頭先見到你同Irene行左過黎,咪過黎睇下囉。」

我就問佢「咁你有無睇到啲咩呀?」

阿傑突然就有底氣講「你估下我睇到啲咩」然後就笑左一笑。「我睇到有條仆街有女仲要搞其他女,一腳踏兩船囉。」然後輕輕力打左下我心囗。

佢本來一開始講我都好驚,但後尾見到佢笑笑囗就知無野啦。

我循例都問下「你唔會講架可,我同Irene行下架咋。」

然後,阿傑就拉左我埋一邊好認真咁同我講「我唔會講,但係你咁做真係好咩,你知唔知你咁樣係害左兩個女仔呀。一場兄弟先咁咋,如果唔係我打柒你呀,芷晴咁好,你咁對佢。」

我就講「我都唔知呀,兩個都好鐘意,唔識揀就要哂啦,我都唔知點做好。」

阿傑就嘆左聲氣,「我都唔知呀,你自己諗啦,我返去先啦。」然後佢就沿路行返返去。

今次撞到阿傑,真係令我知道紙係包唔住火架,如果仲係咁落去,終有一日都會被芷晴發現。咁我係咪應該同芷晴攤牌呢,話唔定可以光明正大一拖二呢。

但係唔得既話,可能真係會無左芷晴架

然後,我就過去拖返住Irene。Irene就問我「點呀浩然,你無野呀嘛」

我就答「無野呀,我地返去啦。」

我地係營外就黎左個淺吻。之後,我地就各自入返營到,見到芷晴瞓到成隻豬咁,我就放心啦。望住芷晴咁可愛咁睡相,你叫我點舍得放你走呀。

偷情係一件好刺激既事,但係後果總要承擔。

玩完一輪之後,都攰左好多,睡意都多左,一瞓落去就已經沉沉咁入睡左。
點解唔係阿傑掛住係營地攪深田,阿豪唔想阻住晒自己行去散步,無意中見到浩然同 Irene 親熱,就過去質問浩然做乜有芷晴仲要溝埋我女神
認真係營地搞野咩,咁刺激
做乜唔野外露出
唔好同我講冇預呢d情節
單純想問下,質量 產量
應該唔同意思掛…
質素 產量
你係咪中文好差?
豪應該知道了 等緊
巴打 認同你蝗語個part 但係質量同產量應該係兩樣野黎
有兩米社交距離唔會聽到
咁就要睇你本身質量係指緊啲咩喇
我上面都係做個例子
出咁多仲以為深田係草入面幫阿傑含緊 搞到草聲 男主應該sad ending
笑左,我諗唔到依啲咁多,淨係諗緊究竟係深田定阿傑黎,深田就會打Irene一巴,不過憐香惜玉,所以無寫。
話唔定深田同irene講 你都做到自己咁cheap 有食唔食 罪大惡極! 拉埋男主入草叢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞