(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
Ok
live加速加速
甜唔甜唔重要 最緊要有文出
多謝你地呀
我要文啊
溫多陣,打多篇,不過今日其實已經三篇左啦。
辛苦樓豬了,加油
最緊要重甜
樓主本身諗住happy end 定sad end

可唔可以happy end呀
不如我俾個甜故你地,你地唔好煩我加甜呀。叫淫浪妹妹北上同住,哥哥遭誘抵擋不住。
其實拍下拖都幾甜
但係可唔可以唔好出軌
返工篇1

我再瞓左一覺,養足精神,就準備今日第一日既返工日子啦。

啲人教話第一日返工唔可以遲到,所以我就早左半個鐘到。

行過去途中,就有人拍一拍左我膊頭。「喂,浩然,你咁早既。」

原來係Irene,我就答佢「你咪又係咁早,入去啦。」

老闆娘見到我地就話「嘩,你地咁早既。」

我就答佢「係呀,第一日驚遲到呀嘛。」

跟住老闆娘就帶左我入去廚房見老細,而Irene就因為靚女所以係出面做侍應,老闆娘就教下Irene記菜名,而我就負責做下打雜,切下菜咁。

老闆見我切菜切得幾好就問我「你學過廚架?」

我就答佢「無呀,平時自己係屋企煮下咋。」

老闆俾我既感覺好cool,唔係太講野,不過就教左我都幾多野。

準備完啲野,都已經就黎十二點啦。老闆就叫我出去幫手。

真係突然之間,間鋪就湧入一批又一批既客人,好快就坐滿哂成間鋪。

我地真係忙唔過黎,真係唔知得老闆佢哋兩個係點做呀。但係我知道Irene應該好快變成間店既生招牌,因為啲男既狂咁望住佢,有啲後生既仲狂咁話要水,叫Irene黎。

幾經辛苦終於完左午市,真係依加先知返工辛苦呀,三點幾先可以食中午飯,老闆佢哋仲要依加都未有得休息。

我問Irene辛唔辛苦,佢竟然仲答我「辛苦,但幾好玩呀。」

我地都唔敢怠慢,快快手手食完飯就去幫下佢哋手,等佢哋都休息下。

好快咁完結埋晚市之後,我地就結束左今日既工作啦,老闆娘都十分讚賞我地今日既表現。最後,老闆再教左我幾個菜色,同埋食埋晚飯之後就收工。

然後,我就送Irene去搭車。突然先諗起Irene隻腳既傷,「係喎,Irene你隻腳既傷點呀」

Irene講「ok左好耐啦,你睇下我依加行得走得就知啦」然後,就跳左幾下。」

我講「咁就好啦。」

巴士等左無幾耐就到左啦,「巴士到左啦上車啦。」

但係佢就無上車,就望住我同我講「浩然呀....,可唔可以...問你一個問題....呀?」

我就答佢「可以呀,你問啦。」

然後,佢又慢慢面紅起黎,遲遲都吐不出說話「浩...然..呀......,你鐘...意咩類型既女仔呀。」

我仲以為佢要講咩添,就答佢「哦,靚,心地善良就得啦。」見佢依架好似仲有野未講既樣,我就硬係覺得佢原本唔係講依樣。但係都係算啦,唔針究啦。

然後Irene就講話「哦,係呀,咁我走先啦。」

我講「拜拜」
時間線上好似後日就係party day 唔知嗰日Irene會點呢
有哂plan,聽日既返工日照寫,不過大家記得睇清楚啲detail位,有啲伏筆。

同埋我發覺我個plan寫3p會好怪呀,我到時再諗下。
唔開心->接受->同芷晴攤牌->3p
3p
3p有咩問題
樓主寫自己文可唔可以唔好劇透紙房子呀?
樓上可唔可以唔好quote文呀 屌!
接放工2

送走左Irene之後,我今日都上左巴士,實在太攰啦。係巴士上面我就係度回味頭先Irene講既野。不過都係諗唔明白。

芷睛都應該放工啦,等我去接一接佢先。我係門口等左一陣,佢就出左黎啦,不過隔離就有個男仔。

我見到咁個心不禁泛起刺刺痛楚,原來真係好難受。我一氣之下,就衝左過去,同個男仔講「你好呀我係芷晴男朋友呀」然後一手抱住芷晴,一手就伸出手同佢握手。

佢就好似有啲尷尬咁,握完手之後就話有啲事走左。

佢走左之後,我就問芷晴「bb,依個邊個黎架」

芷晴就答「餐廳同事囉,我煩就煩依樣囉」

我就繼續問「佢想追你?」

芷晴就答「係呀」

聽到之後,我就變左個鼓氣包咁,嬲嬲呀。

芷晴見到我咁就問我「做咩呀,呷醋呀?」然後鏈一鏈我個鼻。

死啦,被佢講中左「無呀,邊有呀。」

芷晴就繼續講「一睇你個樣就知你呷醋啦,知道我感受未呀。」

我就答佢「知道啦」然後將手掌握得更緊「所以我唔會放開你啦」

芷晴就甜甜咁講左句「死傻佬」

然後,我地就去到左屋企。今日太夜所以我都費事入佢屋企啦。

我除低大家既囗罩打算黎個goodbye kiss,然後慢慢咁靠近佢既嘴唇,嘴唇十分既軟糯,可能因為帶左囗罩,仲帶來一絲既濕滑。種感覺真係好容易令人上隱。

我再次打算攻佔芷晴囗腔入面,然後就笨拙咁探出舌頭。今日芷晴終於肯放低約束,放寬牙齒既大門,任意咁被我攻略。

但係佢可能太怕羞,所以得返我係度單龍戲珠,有啲無癮,不過都係好爽。然後就慢慢離開嘴唇。望住囗水絲既藕斷絲連,佢即刻怕羞到掩住塊臉。

我就抱一抱佢,講左句「拜拜bb」,就走左返屋企。
真係好慢,實時一樣。我過一日個故又係過一日
我要上堂溫書嘛。等我星期一完左就一日十更啦可能。
Ching 等你
重甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞