(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
重甜
我俾左你地啦,睇住先啦
返工篇2

瞓完覺,今日就繼續返工啦。

今日Irene就唔夠我早返到間鋪啦。早早就見到老闆娘,係喎,聽日要去party room,等我請個假先。

我就同老闆娘講「老闆娘,我同Irene聽日想請個假呀。」

老闆娘帶著不懷好意既笑容講「好呀,做咩呀,聽日去拍拖呀?」

我就答老闆娘「唔係呀,Irene我朋友黎咋,聽日我地去party room玩呀。」

老闆娘就接著講「哦,原來係咁,咁你地玩得開心啲啦,但如果你鐘意人就追人啦,唔係到時後悔你就知呀。」

我都費時同老闆娘爭論啦,「好啦,我去準備先啦。」

係我準備既期間,Irene都返左黎,但係睇佢個樣好似好唔開心咁。直覺話俾我知佢今日姨媽到。

老闆娘同我問佢野都沒精打彩咁,去到午市既時候,佢對住啲客都無左尋日嗰種興奮。老闆娘可能都感覺到所以都無講啲咩。

我見到佢咁樣,我就同老闆娘講左講,就出左去屈臣氏。就鼓起勇氣買左啲紅糖、M巾同經痛貼。個售貨員見到我買依啲野都表露左一種讚嘆既眼神。

然後,我就返左去遞左俾Irene。

芷晴就露出有啲驚訝有啲尷尬既表情「唔該你呀浩然,但我唔係今日黎呀。」

佢咁講搞到我都有啲尷尬添「我見你今日咁唔開心,以為你姨媽到添。」

然後,佢就有啲開心咁講「無呀,無野呀,快啲做野啦。」

之後,Irene又變返平時咁,繼續努力工作,又好輕鬆咁應付埋晚市。

之後,我地又繼續食完晚飯走路啦,講真包午晚50蚊個鐘真係好抵。

放工走去巴士站既時候,Irene就好興奮咁跳黎跳去,同朝早既時候真係完全唔一樣,所以話女仔變面真係好快。「做咩事咁開心呀你」

Irene就答「想開心咪開心囉」

我就又問佢「咁你今朝早又成個苦瓜乾咁」

佢遲疑左一下,就講「活在當下,唔記lu」

去到巴士站既時候,佢又問左我一條問題「浩然呀,如果有一日我消失左,你會點呀。」

我就好認真咁諗同答佢,「我呀,應該都幾傷心下,你問黎做咩呀?」

佢就話「幾咋,枉我仲教你旅款,無呀,我無聊問下咋嘛。」然後佢就上左巴士。「拜拜」

我又講「拜拜啦」
Irene要去外國讀書->irene同浩然表白->浩然想Irene 臨走前開心就暗地裹做佢男朋友幾日->比芷晴撞到->攤牌->3p
屌你,估到咁多,好玩咩
中左一樣好睇
唔緊要照追
樓豬真係好鍾意用
G持樓豬
Party篇1

今日芷晴返早,早早已經返左屋企,我就費事帶啲細菌去佢屋企啦,所以我就返番屋企,同佢傾左陣計就瞓左。

第二日,我地就係觀塘到等,離遠已經見到阿豪同阿傑、芷晴。

然後,阿豪同阿傑就衝左過黎攬住我,「仆街,好耐無見啦。」

我就話「屌你,咪gay啦,先幾耐呀」然後就輕輕推開左佢哋。

話說今日深田著住黑色連身裙,繼續都係咁誘人,不過今日佢就無帶眼鏡,顯得更加迷魂淫魄。

佢見到我望住佢之後,就深情咁望住返我,然後電左我一下,真係禍害蒼生,望多下都唔得,真係有啲想暈低。

好快我就轉移目光唔再望佢。然後我地就大家講下近況。過左無幾耐,芷晴同Irene就到左。

然後我地就上去party room,肺炎期間真係正,先每人一舊水,就可以玩成六個鐘,又有咁多野玩,真係正。

然後,我地一開始就打左鋪麻雀,而阿傑同阿豪就去左打ps4。

不過勁搞笑囉,因為芷晴做我上家呀,差唔多鋪鋪都係我勝,屌你,打情章打得咁明顯得唔得架,不過我鐘意,最衰就唔打錢,如果唔係就贏到開行啦。

深田見到咁就好似有啲嬲嬲地,狂咁誅芷晴章,又好大力,好大聲咁碰呀上呀咁。見到佢咁火爆,我即刻俾左個眼神叫佢停。

而Irene見我地咁樣鬆章,就露出左一個疑惑既眼神。

好快阿豪就過左黎話「屌玩其他啦好無呀,係度打機好悶呀。」然後,佢就指住個彩虹圈圈既地毯。

然後,阿傑就偷偷地同我講「喂浩然,幫下手呀。」

原來隻game係令兩個人移到唔同既位置,做啲高難度動作,阿傑就想我幫佢搞呀深田。

我就話「咁樣會唔會唔係太好呀。」

然後,阿傑就扁住嘴咁同我講「唔好咁啦,浩然bb幫下手啦。」

我就講「唉,算啦,服左你呀。」
我識啲女全部都咁講野,咁人地鐘意呀嘛。
第二日,我地就係觀塘到等,離遠已經見到阿豪同阿傑、深田
我想知有無人睇呀,無連登既可唔可以去紙言留下言呀

今日紙言幾多個留言就更幾次,最多兩更
你快啲同我加速
有!一直追緊
然後,我就返左去遞左俾Irene。

芷晴就露出有啲驚訝有啲尷尬既表情「唔該你呀浩然,但我唔係今日黎呀。」

做咩呀?
浩然遞野比Irene但芷晴話自己唔係今日黎
可能我眼花睇錯
我再睇多次篇文先
我發現我真係好鐘意芷晴呀,其實我真係成日打錯,sorry
真係有人係紙言留言,是日趕工兩更
Gogogo
Party 篇2

我地就慢慢稍移玉步去張墊到。

我就做媒講話「er,我地就分批啦,阿傑,你就深田啦,我就同阿豪,芷晴Irene你地就一齊啦。」

我以為深田會好大反應,點知佢話「就咁話啦。」

然後,佢哋就上左擂臺。「喇,輸左有懲罰架,跌低左就輸。」

我就開始落指令「深田藍4呀,阿傑紅3呀........」

慢慢就形成左一個狗仔式既姿勢,阿傑既龍寶寶,我敢肯定一定升左旗,依架咁既姿勢一定緊貼深田既屎忽。

我就繼續扮哂野講「喇,依個位好有可能係勝負既關鍵呀,大家hold耐少少呀。」

不過真係少少驚深田會發脾氣,所以我就行斜少少,睇下佢反應,發現佢係爽到就黎高潮咁樣,面有紅潮。好彩其他人都係背面睇咋。既然深田都唔怕,咁就梗係幫兄弟謀下福利啦。

然後,又轉左阿傑個頭係深田個波底到,佢就正啦,目及到實一實,不時深田體力不支既時候,個波仲貼住佢塊面,佢就正囉。

最後,就幫佢轉左個大約傳教士咁樣既體位。佢條仆街就醒目啦,即刻扮體力不支咁樣,一夜鋤咗落深田下面到度,深田即刻爽到叫左出聲「啊~~~」

我同阿豪梗聽到好爽啦,聽到扯曬旗,真係淫撚到出汁呀。而Irene同芷晴就好尷尬好怕羞咁掩住自己塊面。

慢慢咁,深田同阿傑就好似當無事發生過咁,起番身。

然後,就到我同阿豪,我地好勝心都好強,一直鬥左好耐都分唔到勝負,最後阿豪就一野嘴落去我到,我為左避開佢就輸左。

認真,兩個女既都勁好睇囉,望住Irene個波彈黎彈去,真係幾正。然後,我又set左個磨豆腐既姿勢,即使係著左衫都係好正,不過我條女都要俾人望埋囉,慘

最後bb就唔夠體力噠咗落Irene度。唔知點解我好想bb錫落Irene到,但係最後都無發生到。百合控

而最後懲罰就係飲檸檬汁,係咪好似好容易呀,因為我主持,規矩我定㗎嘛,我話點就點。
Party 篇3

然後,深田就提議玩下真心話大冒險,都好既,好過一個個自己玩呀。

一開始,就阿豪轉,深田就輸左,然後佢就揀左大冒險,阿豪就要佢嘴落阿傑到。深田聽到之後,毫不猶豫就錫左落去,仲要係法式濕吻,阿傑成個人就處於一個被動既狀態,就好似被人強吻。慢慢深田就鬆開左囗。問我地「咁樣得未呀?」

我地個個都睇到o哂嘴。「得啦得啦」

然後,又開始轉啦,到阿傑轉,轉中左Irene,不過Irene就揀左真心話。然後阿傑就問「你有無鐘意既人呀?」

Irene就答佢「有呀」

阿傑聽到之後,就望左望阿豪,然後繼續問咁「係唔係依度呀?」

Irene就有小小不滿咁講「喂,依度兩個問題啦。」

阿傑就自己感到失策,再打一打左自己個頭,應該係覺得自己太蠢。

然後,到深田轉,轉中左我,我真係驚大冒險,所以就揀左真心話。然後,深田就發問「依度三個女仔,你最鐘意邊個?」

佢講完之後,就自己係度陰陰嘴竊笑。同時,芷晴就好深情咁望住我,好似要我依架公開咁。

但另外,我都觀察到Irene都偷偷地望住我。

然後,我就講「我最鐘意既係.......芷晴,其實我同芷晴一齊左就黎一個月啦,唔好意思呀,瞞左大家咁耐。」然後就走左去芷晴旁邊拖起左佢隻手。

然後,芷晴就甜甜咁微笑左好耐。同時阿豪同阿傑就走左過黎,阿豪就箍住我條頸講「你個死仔呀,又同我講無進展。」

阿傑就打左一打我個巨龍先生,講「嘩,A0仔出pool啦喎,唔同我地講唔講,唔夠義氣呀。」

其實我一直都留意住Irene反應,佢聽到之後佢隻眼逐漸泛起淚光,淚水慢慢咁滴落佢既面上,但佢又扮無野咁抹番。佢唔知既係我將一切看在眼內。直至依一刻,我先真正明白Irene既心意。

或者只係我扮唔知,就算我真係知,又可以點做,就算我有一絲既喜歡,我都要埋藏。

我心不在焉咁回應著佢哋。

阿豪就繼續講「唉,成個山系男子得返我一個A0啦。」接著,大家又開始講阿豪A0既問題,玩得好開心。

芷晴係期間就入左廁所,應該係整理左下儀容,出返黎就同大家講「我有啲唔舒服呀,我走先啦。」

阿傑聽到之後就細細聲同阿豪講「去馬啦」

阿豪就即刻衝左去Irene旁邊講左啲野,然後佢哋就慢慢咁一齊走左。我見到個心真係好痛,好想拉著佢隻手,但..係我有資格咩。

阿傑見到之後就發出一啲叫囂聲「有料豪哥」

接著下來,我地都繼續有打下麻雀,玩下switch咁,但我都係神不守舍咁。

搞到芷晴都問我「bb你做咩呀?」

我先回過神黎答佢「無野呀,係有啲攰姐」

芷晴就繼續講「攰呀,咁我地走啦好無呀。」

大家都答好。
Irene係期間就入左廁所,應該係整理左下儀容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞