(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
芷晴孭芷晴
下白泥篇4

唔知佢今日係熱情定冷漠呢,如果係好似尋日咁樣搞我,芷晴又要呷醋啦

可嵐就過左黎,芷晴都鬆開左我隻手,上前佢哋就互相擁抱。「可嵐姐姐」「芷晴」

隔左一段時間之後,佢哋就鬆開左隻手,芷晴就講「bb,同你介紹番,佢係我以前既補習老師可嵐姐姐。」

可嵐就好似發現左啲野咁望住我,但係又係嗰個陰暗冷淡既眼神。

我就講「其實我地識得架,佢係我同事呀。」

芷晴就講「哦,原來,可嵐姐姐你唔做補習啦?」

可嵐:「做完你就無做啦」

然後佢哋就講左一大輪,雖然可嵐對芷晴既語氣都係好冷淡,但係就好多野講,都傾左頗耐下。

芷晴:「好啦,下次再講啦,拜拜」

可嵐:「拜拜」

大家逐漸遠去之後,我地都返屋企,我見芷晴同可嵐好似識左幾耐下,所以我就問芷晴「係呢,你地識左咁耐,你覺唔覺佢好似有時冷淡有時熱情咁呀。」

芷晴聽到之後,好似有難言之隱咁,想講又講唔出「er...,我唔知點同你講喎。」

我就撒嬌咁同佢講「點解唔講得呀」

芷晴:「同你講少少都得既,但係你唔好俾可嵐姐姐知呀」我就用力咁點一點頭。

芷晴:「可嵐姐姐係雙重人格,佢哋可能定立左規矩,逢雙數日就可嵐姐姐,單數日就Yeri,Yeri係一個十七歲既妹妹,永遠就係十七歲,充當住姐姐既活潑開朗,其他你就自己問佢啦。」

嘩真係大開眼界,腦洞大開呀,估唔到可嵐竟然係雙重人格。

我之前睇比利既時候就已經覺得人格分裂好勁又好似好正,淨係個突如其來既英國囗音就好似好正咁,又睇慾罷不能既時候,話英國囗音好似30cm龍寶寶咁,好似拉太遠添。

我:「哦,原來係咁,我對人格分裂好有研究呀,咁你係咪俾我約佢呀。」然後我對芷晴奸奸咁笑一笑。

芷晴就打左我一下講「想錯你個心呀,有我仲唔夠咩。」

我就盈盈一握她的纖纖細腰,靠近佢講「我愛你」本來想講有你就夠,但係講唔出囗。

芷晴即刻面紅耳赤咁低下頭。

望着她這些表情,真係好誘惑我,漸漸勾起我既性慾。

我發覺人都係唔可以過太耐沒有性的愛情生活,柏拉圖都係唔太適合我,柏拉圖對不起,我要破戒啦。

我拉住芷晴入左屋企,推左佢係門上,緩緩除低佢身上既衣物,親吻住她身體上每寸嘅肌膚。
屌,我太急啦又,對唔住,我錯,打自己嘴中。
我以為係雙胞胎添 原來係雙重人格
艾鏈
成日都打錯irene
好sad
本來想講有你就夠,但係講唔出囗
sorry呀
好膠咩
DID都出埋
師傅我睇你點收科
你講到好似周秀娜你今次仲唔死咁既,我又on9既,可以獨立再寫個故既野又寫左出黎,唯有寫長啲姐。
越長越好
遲下會唔會有埋穿越
唔會呀,我無咁奇怪架,下個故就有
下白泥篇5

芷晴身上既衣物被我一件又一件咁除左落黎,全身呈裸露既狀態,身材婀娜多姿,嗰兩對乳頭就好似成熟既蘋果咁十分吸引我。

我將芷晴公主抱起,緩緩咁放係梳化上面,我衝上去一張囗,就將芷晴既右乳吸吮在囗中,係乳頭上面不停咁用舌尖打圈,芷晴不禁發出嗯哼既呻吟聲。乳頭都逐漸高企。

芷晴仲興奮到抱住我個頭,唔願意放手。

我一隻手就玩弄住芷晴既左乳,另一隻手就放係芷晴既陰道到不停聳動,手指同陰道不停咁撞擊,應該係觸摸到佢g點,慢慢咁陰道開始出現水流聲,搞到我成隻手都濕哂,仲形成左啲好濕潤既啪啪聲。

芷晴反推倒我,係我耳邊講「bb,你想唔想腳交呀」

知我心中者若芷晴「好呀」

我揮動住自己既龍寶寶,令佢逐漸進化,我坐係地下上面。

芷晴就好似女王咁緩緩伸出雙腳,包裹住我既陰莖。嗰種冰涼既感覺,真係咩都未做已經好爽。

然後,佢用佢靈活既腳趾翻動住我既包皮「點呀,可唔可以呀bb」再用雙腳既腳底套弄住我既巨龍先生。

雖則無用手既包裹力咁強,但其實嗰種居高臨下既感覺都好正「可以呀」,然後芷晴既雙腳慢慢咁加速,不停咁磨擦我既巨龍,略有射意。

但係芷晴既腳部應該缺乏訓練,所以慢慢就慢左落黎,開始無咩快感。

我就叫芷晴「芷晴可唔可以幫我囗一下呀」

芷晴就好乖巧咁落黎地下,我就成個大少爺咁大字型瞓左係度。

芷晴跪係我胯下前,半蹲着用手慢慢扶起巨龍先生,將我既大肉棒吸進囗中。

吸吮着我既前半部分,然後又用舌尖不停係我龜頭上打圈,我輕輕咁按住芷晴既頭,真係有啲爽到透 唔順條氣呀。佢仲要望上黎,對住我眨咗眨隻眼。真係被佢電撚死。

芷晴不停咁將我既龜頭吸入中,形成一啲強大既吸吮聲,又將佢輕輕吐出,但又唔吐出全部,嘴唇去到龜頭最頂端位置又緩緩落下。

然後芷晴又吸吮我好多毛既春袋,一邊用囗吸住我既左邊睾丸,一邊又用右手幫我套弄,慢慢我已經爽到狂咁喘氣啦。「加速呀芷晴,舔下右邊啦。」

芷晴就不停配合我既要求,吸到「雪雪」聲,最後芷晴就不停咁加速,龜頭已經紅到不得了,巨龍先生都猙獰到青筋都出哂黎。「芷晴我唔得啦」

然後,白色既沙律醬緩緩咁係馬眼中噴出,而芷晴就張開左個囗,諗住接住全部,但唔少都飛左落芷晴既面同頭髮上面。「傻豬黎既」我摸一摸佢個頭。

之後我地就起身清理身上既野,我就問芷晴「bb,你叻左咁多既」

芷晴就怕怕羞羞咁講「我專登睇av學架,不過估唔到實戰難咁多。」

我勁開心,女朋友為自己學skill,真係好有愛呀「唔係呀,你做得好好啦,多謝bb」過左去錫左佢一啖。

佢沖完又到我沖,我就順便睇下電話,見到老闆娘話聽日我同Irene都唔使返,佢仲係私信到同我講「浩然,我專登俾時間你同Irene拍下拖架,聽日玩得開心啲。」

老闆娘真係好人,咁聽日點算呢。聽日先算啦都係。
真心盡左力,好似寫左個半鐘啦。
仲有冇貨
行完山唔沖涼就含撚
好撚污糟
樓主寫甜有進步
首先一見芷晴有兩“對”乳頭已經嚇傻。
跟住劇情同家姐故撞橋行完山玩腳交。又係唔沖涼又用腳又用口勁唔衛生
不嬲腳膠,無睇另一個家姐故好耐。

紙言改下沖涼先,sor尻。
肯聽意見抵讚既
不過樓豬真係要認真做好教對先出文
嗰兩對乳頭就好似成熟既蘋果咁十分吸引我

笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞