(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
點解要消費死者
今日謝婉雯醫生死忌,我都係咁講下姐,無利潤可圖,咁都消費咩。
Irene行山篇1

伊幾日,不停都有同芷晴傾計,其餘時間都係同正常生活一樣,打機食飯,持續左四五日之後。

終於到左同Irene出街既日子啦,因為佢都好鐘意行山,所以我都係決定行山。

不過今次就近近地行個飛鵝山,Irene話飛鵝山得日出同日落好睇,如果正常上去行石屎路好悶

所以最後就決定3:30彩雲等。

而我都好準時咁3點半到左。離遠就已經見到Irene,佢亦向我揮手,我就即刻尻衝過去。

佢即刻打左我一下手臂,話「密你咁耐架。」

我就話「睇黎有人好心急喎。」

佢講「梗係啦,我上過好多次啦,次次都大霧或者遲左,所以今次咪早啲囉。」

我地今次經札山道上去,不停有車係後衝上黎,次次都勁驚。身為男仔我都有盡下本份,我行外面,佢行入面,唔知有無加分呢

沿途中真係好悶,所以我地就一人搵左一個飛鵝山鬼故黎講,兩個人一齊行山,就真係無咩好驚。

話咁快就到左停車場,即係中上段位置,我就打算問一問Irene使唔使抖下氣。

點知,旁邊啲車傳黎一啲呻吟既聲,同埋一啲車上下上下既聲,我先知原來飛鵝山野戰傳說係真架。

然後,我就緩緩靠近,透過車窗同簾既空隙,睇到佢哋仲做緊前戲,條女幫條仔舔緊條小龍,睇睇下太入神,不知不覺已經睇左成五六分鐘。

我望一望Irene,見到佢都係另一邊到睇緊。我即刻輕輕咁拍落佢個頭到,話「睇夠未呀,未夠18歲唔俾睇呀。」

佢見到俾人發現左之後即刻臉都紅哂,講「你都有睇啦」

我無再同佢糾纏,就話「不如差輸左既敲佢車窗呀

佢就話「好呀」

結果我輸左,然後我就勁大力咁拍落個車窗到,仲要扮啲狗講「熄匙車牌身份證」。

佢都回應講「對唔住阿sir,等一陣。」其後我就急急腳走左。

條仔真係好乖咁著返條褲打開車門俾身份證,真係笑死我啦,佢望住我既背影,都應該知咩事,然後就傳來大叫「阻人扑嘢燒春袋呀,屌你。」

Irene即刻話「好賤呀你
F5 F5 F5
頸椎有啲痛,今日應該係咁多先,明天應該上午5點左右再更
LM
Irene行山篇2

不知不覺就到左飛鵝山山頂,啱啱好仲係5:30,仲可以體驗一下夜景。

Irene講「好靚呀,見到哂成個九龍既夜景呀」

我講「係呀,真係好靚,我地坐係涼亭等一陣啦。」

Irene講「好呀」

我地係涼亭到相鄰而坐,慢慢等著天光既到來,可能真係太早既關係,尋晚大家都無咩點瞓過,但係我就無可能瞓啦,我瞓埋邊個叫睇日出呀。

所以我講「Irene,你係眼瞓,就瞓陣先啦,我一陣再叫醒你啦」

佢無絲毫猶豫講「好啦」

我本來以為佢會靠落我到瞓,點知佢靠落條柱到瞓。不過睇住佢既睡姿真係好可愛,緩緩張開既嘴巴,有少許滴落既囗水,就好似水潤成熟既蘋果,真係好想一啖咬落去。

除左隻腳短左啲之外,真係無任何缺陷,真係好想佢做我女朋友呀。

望住佢既時光真係過得特別快,天空漸漸變白起來,所以我就叫醒左佢。

佢逐漸矇矇矓矓咁起身,我便趕快拉住佢到瞭望台前。夕陽緩緩升起,沒有任何迷霧,形成左一個美麗既日出。

佢興奮得好似個小孩一樣,狂咁用電話打卡影相,同叫我幫佢影相。

因為疫情既關係,山頂十分少人,旁邊只有一對夫婦,有住專業既攝影器材。

突然,佢地同我地搭話講「你地係咪拍緊拖呀,我幫你地影番幅相呀?」

Irene突然玩性大發講「係呀,唔該你地呀」然後對我淺淺一笑,深有寓意。

然後,佢緩緩勾着我既手臂,連拍了好幾張,我地都好滿意,也交換了電話。之後夫婦就同我地講啲人生大道理,同埋一啲香港現況,並講「三十年後香港都唔知仲係咪咁樣囉。」

我都深有體會,依架既我地就好似一家人咁,真係好溫暖呀。

因為佢哋想留多陣,我地想走,所以就無車我地,最後我地都要自己行返落去。

離開左夫婦後,我就問佢「點解答我地係情侶既

佢就有啲怕羞咁講「我想同你影張相呀嘛,又驚叔叔姨姨知我地唔係會走,所以咪。。。」

突然,佢「哎呀」地叫著。
輕輕一推
下篇文幾時出
上埋堂先應該,中午到
LM
Lm,真事?文筆唔錯!
有個技術問題問下大家,我睇我自己係熱門第一,大家睇係咪架,小怕羞。
終於有人問啦,小真,等你地估下邊啲係真
你有行開山個 part 係真
Push
可唔可以出快啲
現實係咁就好囉屌你
Irene行山篇3

我回頭一睇,發現Irene已經跌低左,手按着腳踝。

我立即衝過去幫佢睇「你鬆開隻手俾我睇下。」隨後見到一片瘀青,緩緩紅腫起來。

我講「你拗柴呀,咁唔小心架你。」

Irene講「下,咁點算呀?」

我講「落到去先算啦,上黎啦我孭你」

二話不說佢就上左黎,立刻就感受到佢胸前既波濤洶湧。手放係佢既大髀上,雖則短但仍夠白滑。

然後,佢問「係咪好重呀,點解仲唔行既」

又太入迷啦「唔係呀,我調整一下姐」

最後就經飛鵝山道緩緩下來,雖則係落斜同佢好輕,但都係有少許辛苦。一到有的士既地方就截左架同佢一齊番佢屋企附近既鐵打鋪。

我都有小小內疚無睇實佢,所以幫佢俾左鐵打錢。

然後就送左佢番屋企,原來佢住觀月·樺峯,有錢女呢

我問「你屋企有無人呀」

佢答「有呀,媽咪同阿哥都應該係屋企」

估唔到,識唔夠一個星期,咁快就要見家長啦,第一次見仲要整傷佢個女,小緊張呀

開門後,迎來既係Irene媽咪慈祥既臉,我即刻沙冧講「Irene媽咪唔好意思呀,我無睇實佢,搞到佢整親,唔好意思呀。」

好采佢媽咪好好人,講「你太客氣啦,你肯帶佢番黎,就已經證明你好仔啦,我唔該哂你就真,入唔入黎坐下呀」

第一次留番個好印象就算啦,費事講錯野「唔啦伯母,我仲有野做。」

I媽講「咁好啦,唔該你byebye」

我講「byebye,Irene,伯母」
如果我話得深田淫我係假呢
咁你執到啦清繼續追post
+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞