(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
我錯,講慣左
3p
!!! Good luck!
你又好似有d道理
但女人嘅直覺話俾我聽,佢都係鍾意Irene
Btw不如間中加返小小深田淫得黎又幾正
可能girls talk係夾埋嚟整鳩男主
有絲打睇,深田就真係等番外啦,唔想佢都浩然再有過度交集。
我估男主角講愛芷晴多啲既時候 佢已經原諒佢 芷晴可能想男主留係佢到多啲 會獻多啲身 引誘男主最後3P
唔介意拖長啲個故
加速
又諗到一個好正題材既新故啦,但依個之後仲有一個未作呀。
仲可以high five 添, 三個都接受到不知幾撚爽
事情曝光篇4

佢哋大家都好平心靜氣咁講野,無我諗既打架出現。

我就不停咁望住佢哋既一舉一動,Irene要面對住芷晴講野,所以就背對住我,同時就搞到我淨係睇到芷晴既表情。

佢由一開始既沉重,去到面色凝重咁攬住咗Irene,又係度喊,眼紅紅咁。之後又再點一點頭。

再講左陣芷晴就走左,我一見佢走左,我就追上去。

點知中途Irene就行左過黎攔住咗我「唔使追啦,俾佢冷靜下算啦。」

我就停低左無再追講「傾成點呀」

Irene就貼近左係我耳仔邊到講「唔話你知喎」然後就調皮咁笑一笑,真係呀。

我就繼續講「我見你地又攬埋一舊,又喊哂囗咁,無野呀嘛。」

Irene:「無野呀,唔係喎,你條粉腸呀,偷睇我地」然後就打左我幾下手臂。

我:「屌你,咪打啦,痛呀」我就扮到真係好痛既表情。

Irene就停低左手,好關心咁望我個身講「點呀,無事呀嘛」

見到佢咁關心我,真係開心呀「無事呀,你呢,頭先芷晴打得你痛唔痛呀。」我摸一摸佢塊面。

Irene就有啲怕羞咁推開我隻手講「無事啦,都夜啦,我返屋企先啦」

我:「好呀,我送你啦」

我就拖住佢隻手,慢慢咁行去巴士站。

真係唔知佢哋傾成點,是好是壞,我都唔知,真係好疑惑,好迷惘,好驚失去。擁有既野愈多,你失去既野就會愈多。只能希望唔係今日跌落神枱。

我去到巴士站,十點鐘既黃大仙已經變成人煙稀少,成個巴士站已經得返我同Irene係到等。

我:「係喎,上次我同芷晴去下白泥呢,又撞到對夫婦喎。」

Irene:「又會咁啱得咁橋既,咁點呀又踢爆左呀。」

我:「係呀,但係當時我都未同你一齊,咪諗住可以暪天過海囉,點知都係咁,不過依啲野都係無得呃架啦。」

Irene忽然望住天空講「呃得一陣就得,唔通呃到一世咩,有車啦唔講啦。拜拜。」

我:「拜拜Irenebb」第一次叫佢bb呀。

佢就係架車上面淺淺一笑,狂咁揮手同我講拜拜。

係喎,我未食飯喎,芷晴其實都可能未食飯,我一直係佢門口,點會唔知佢食左飯未呀,不過都係算啦,Irene話俾佢休息下咁就休息下啦。

我就自己一個返到屋企食杯麵算,一個人真係懶得煮飯。

食完之後,就沉沉咁瞓左落張床到,今日真係好攰呀。
唔通傾掂咗3p
兩條女 睇住一條仔
無架啦
Push
氹氹芷晴篇1

第二日起身,無任何既電話搵我,搞到我都唔知返唔返工好。

唉算啦,都係返下啦,橫掂又無野做。

我去到間舖到,就見到芷晴同Irene都係哂到呀。

我就好開心咁行左過去問「芷晴,點解你係到既。」

芷晴:「點呀,我唔可以係度呀,係咪阻到你偷食呀。」芷晴語氣仲係串貢貢咁。

我:「唔係呀,見到你好開心姐。」

另外,就見到可嵐都係度,不過計番日子,今日既係冷漠既可嵐,都係唔好搞佢好啲。

間舖多左芷晴之後,人手充足左好多,應付人流真係綽綽有餘。

不過又係嗰樣野啦,啲客見有新店員,就又狂咁搞佢,芷晴仲要專登同啲客傾得好開心,又好似俾埋IG咁,真係嬲豬呢。

我完左午市之後,我就拉左芷晴過黎講「你咁樣俾IG人唔得架」

芷晴:「關你咩事姐」然後就坐開左同Irene坐,無理到我,真係慘呀我。

之後,我地就食中午飯。真係哭撚左,成枱就各有各傾,最後就淨係得返我同可嵐係度唔知做咩好。

我唯有亂咁同佢講下野啦,「係呢,可嵐你讀邊間u架」

可嵐:「中大」

我:「嘩,暴大喎,你有無份打呀」

可嵐:「無」

佢一句無又收左我皮啦,唯有扮哂野咁講「係呢,我睇你咁多日,其實你係咪有雙重人格架。」

可嵐既面色一變,好似講中左佢咁。之後就無再理我。

屌,無人理我,就唯有安靜食飯啦。

晚市既時候,老細見出面夠人,就拉左我入廚房,做佢副手。

我地一路煮就又一路傾計。

老細:「點呀仔,又搞成點呀。」

我就又講下尋日發生既事。

老細:「光明正大一拖二啦,你多謝下可嵐添呀。」

我:「吓,認真咩,芷晴依家仲係好嬲咁喎。」

老細:「真係話你on9驚你嬲呀,都唔知你憑咩可以溝到兩條女架,女人,你偷食就梗係唔可以咁容易原諒你啦,你要有方法令佢下左啖氣佢,唔係話你尋日嗰三言兩語就得架。」

我:「咁係咩方法呀」

老細:「天機不可洩漏」屌你呀,又扮燈神。

咁我究竟可以做咩,或者買咩黎氹佢呢
偷食都咁有料 快啲出啦
你激動還激動
咪L quote文喇
push
如果有虐芷晴情節即棄故
最好主角最後孤獨終老
痴撚線直接問人係咪雙重人格, 同問個殺人犯係咪殺咗好多人一樣咁危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞