(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike

伊個好似好啲
芷情 呢

深田 應該係詠美
大家可以上紙言睇下,改左小小大家覺得唔好既地方。
https://www.shikoto.com/member/article/207024/edit.html

芷晴

Irene

深田
深田詠美幾時重甜
等下啦,一係我整個小番外篇,係佢同阿傑呀,有無得諗。
雖然我唔覺得係消費 但如果想致敬嘅話,最好唔好感覺咁求其好似「客串」咁

當然 做嚟做主角之一嘅背景都講唔上係求其,但係對讀者嚟講,係冇咩鋪設,就好似好求其。
其實個故暫時都幾好嘅
不過推進唔都劇情又建立唔到 character 嘅情節
就真係冇需要加落去喇

無錯,醫生、抗爭運動係我哋而家生活嘅一部分
但係痾屎痾尿都係,你又會唔會擺落去?

同埋寫一個謝醫生佢冇生過嘅女
仲要安排佢出現喺個「可能甜」嘅故入面
真係有啲唔知想點

呢種題材要啲角色夠立體先好睇,巧功夫架
加油啦樓主
唔要,係都同男豬
阿傑深田番外篇1-阿傑視覺

尋日行山遇到條女真係好撚正,我同佢行係最後,我不停視姦佢,個屎忽同個波都係絕頂,加上佢嗰副紅色眼鏡,真係一個s級既性感尤物。

落山既時候,佢個波不停咁震,加埋佢係著sport bra,中間露出左佢嗰條長長既事業線,真係一幅美麗既景象。

突然佢停左係度,係我耳仔邊同我講「你望夠未呀」聽完之後我震左震,咁撚淫把聲真係邊個頂得住呀,巨龍立即就甦醒咗。

扯到條褲都就黎爆咁濟,佢見到之後輕輕一笑,講「細路仔真係細路仔,咁血氣方剛都有既」

然後佢就一野攝左落我條褲到,一野渣落去我條龍到,我真係懷疑我係M底,明明好撚痛,但係又好撚爽。

我以為就咁就完,點知佢一直放係到,仲係我不時唔為意既時候渣落去。伊種偷偷摸摸既感覺真係好爽。有次浩然拎轉頭望,差啲就見到,好彩佢係睇Irene同阿豪姐。

但係都係不足夠令我射,最後都係維持係充血狀態,好辛苦呀

忍左成程小巴時間,終於去到大丼家,我忍唔住啦,我就同佢哋講「好撚急屎呀,去個廁所先。」

然後就衝左入男廁,解決巨龍先生既性慾。入到去我正想除褲時,後面就有人除左我條褲。

我心諗「唔撚係呀,男廁喎,菊花不保了。」

後面嗰個人拎轉我個身,我先發現原來係深田,屌你嚇死我啦。

然後佢就放左隻食指係個嘴到「 雪~~~~」咁叫我安靜

佢慢慢咁掏出我條巨根,旗已升。佢就捉住,諗住舔佢,我即刻講「好污糟架。」我無講野,然後怒視我。我即刻唔敢講野,橫掂我都係咁爽。

過左一陣,佢就又繼續佢既行動,佢不停咁舔,好似食雪條咁,食到雪雪聲,見到佢食得咁開心,我都安心啲。

不過佢啲囗技真係好勁,又舔我春袋,又深喉,真係唔似一個中學生會識既野,好彩平日詠美老師對我訓練有加,我先可以將一次又一次既快感高潮忍左落黎。

最後,佢不停咁加速含我條撚,插到拍拍聲,又勁淫咁望住我,最終都係忍唔住,囗爆左佢。

然後,佢發出一啲「唔」既聲,仲含住同我講「好多呀」。然後伸左條唎俾我睇,睇住條女含住我啲精真係好有成就感呀。最後佢仲要吞埋,露出左滿足既笑容。淫撚到出水呀

我地清理左陣,就出左去。好彩佢哋都無為意姐。
謝醫生嗰度我本來係諗住建立芷晴悲慘既形象,再將兩次疫情做連結,造成芷晴又一次要失去家人既慘痛,不過就無諗過原來係寫衰左。
而抗爭就係幫男主建立勇敢既形象,提升好感,為表白作鋪墊動機,同埋講小小道理咁,我唔想個故咁低質嘛,咪講下自己想法咁囉。
我下次會再諗多啲架啦。
加速
你第二張相 會唔會害左人
好多校友
TG見到,應該唔會掛,都廣傳啦喎
點解表完白會講bye bye
Irene家篇1

當我仲回味緊頭先既時候,手機突然叮一聲,我就攞起黎睇下,發現係Irene sent message 俾我。

Irene:「浩然,你瞓左未呀,唔好意思呀,咁夜都煩著你,我媽咪今日又OT,哥哥又有野做未返,我隻腳明明依兩日都好返啲,突然之間又再復發,依架又腫起左,點算呀。」

Irene隻腳唔多唔小我都有啲責任,係我無睇實佢先搞成咁,依架咁樣容咩易有危險架,都係去睇係佢好啲。

我:「咁呀,我依架黎睇下你啦,你方唔方便呀。」

Irene:「好呀,唔好意思呀,麻煩到你。」

期間,我就係度諗,好無同芷晴講呢,啱啱拍拖好似就咁隱瞞好似唔係太好。但係諗深一層,我同佢個friend孤男寡女共處一室,好有問題咁,費事佢唔開心啦,都係唔好同佢講啦,自己搞掂算。

我就即刻飛的過觀塘,成五十幾蚊,真係小小肉赤,但係為左盡快睇到佢,無計。

上到去之後,我就㩒左下門鈴,佢大叫「等陣」,可能因為腳痛既關係,我就等左成分鐘,佢先開到門。

佢係屋企既關係就着住一件小背心同一條熱褲,同埋佢包到成隻粽咁既腳,有無着bra,我就唔深究啦,正人君子,非禮勿視。

Irene講「你黎左啦,唔好意思呀,要你等咁耐。」

我講「唔緊要啦,你快啲坐低先啦。」

然後,我就扶住佢行到去沙發到,放低左佢之後,我就慢慢咁拆開左啲紗布,緩緩揭起就見到佢隻豬腳,真係又大又肥美。

我就講笑咁話「客人,你想點料理隻豬腳呀。」

佢就即刻半笑半怒咁打左我一下「仲講笑」

我講「好啦好啦,唔講啦」「係呢,啲鐵打酒係邊呀。」

佢指一指,然後我就攞左啲藥酒,放佢隻腳係我大脾位置,方便受力一野按落去。佢即刻「啊~~啊~~」咁叫,略帶淫穢。

然後,佢就話「可唔可以細力啲呀」

我就話「梗唔得啦,唔大力啲點散瘀呀」

我就一於無理繼續鏈,每次佢都大聲呼叫「好痛呀」

我既巨龍先生都俾佢既叫聲嘈醒左,起到唔小心掂到佢腳板底。佢即刻怕羞到,攞左個cushion遮住左自己。

無左叫聲後,巨龍都沉睡番,我既工作都暢順左不少。好快就散左瘀。

我就講「散左瘀啦,依架應該好好多啦,但記住唔好咁粗勞呀」

然後,佢就有啲怕羞咁攞開cushion講「好呀,唔該你呀。」

我問「你食左野未呀」

Irene講「未呀,都無人煮俾我」

其實因為我都肚餓,然後我就入左廚房,煮左啲飯,炒左啲菜心同埋碟蕃茄炒蛋。

Irene就話「嘩,你仲識煮飯添呀,好叻呀」

我就話「好容易咋伊啲,唔好講啦,快啲試下啦」

然後,Irene就夾左啲餸食,「好好食呀」

我講「好食就快啲食多啲啦」

話咁快就食完,發現都成十一點啦,快啲走啦,如果唔係一陣無車搭,又要搭的士啦。

我講「Irene,都夜啦,我返屋企先啦。」

Irene就好急忙咁講「都咁夜啦,你都未必有車搭啦,阿哥同媽咪今日都唔返,不如你今日就留係度啦。」

我諗下都係,如果無車既話,我就又要俾多五十啦,貴撚到呢。

所以我就話「好啦,勞煩你啦」

Irene就講「我唔該你至真呀」
十一點點會無車有女就專一啲喇
進入直路
都係藉口姐,兼且成日出街咁攰,有得即刻瞓就肯定留低啦,講故唔好駁故
跟住講條女單腳沖唔到涼,問可唔可以幫我沖……
留名
有得諗
伊架臨近考試,應該每日早午晚各一更左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞