(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
LM等甜
好似去得太快(可以一步步嚟)?不過 good effort 樓主

我要 Irene 呀
一黎就69
你個一步步係講甜定劇情呀
party後續篇3

嘩屌呀,個頭咁痛既。我慢慢起身,望一望隔離既芷晴再望一望自己,真係酒後亂性呀。

芷晴仲係未著衫個正面真係好正,搞到我又心旭旭,巨龍先生又再甦醒,好想搞呀。

雖然好正,但係見到芷晴咁可愛,我又唔想嘈醒佢。

然後,我就默默起身著番條褲,攞左啲紙巾抹左啲血佢,又幫芷晴冚番張被。然後就入廚房,煮左個早餐俾芷晴同自己。

係喎,今日要返工喎,但我就咁去返工又好似射後不理咁,都係同老闆娘請半日假啦。

開起whatsapp就同老闆娘講「老闆娘,我尋日玩得太癲,個頭有啲痛,我想請半日得唔得呀。」

老闆娘無幾耐就覆「好呀,小心身體呀」

我見芷晴仲未起身,所以我就自己一個食住早餐先。

無幾耐,芷晴都起左身,佢見自己係一個裸露既狀態,就攞住張被冚住自己,佢望住我,我又望住佢咁。

我就講「早晨bb」

佢無覆我,反而自己一個喊左起黎講「衰人黎架」

我不明所以,但係都上前安慰佢「做咩呀bb,唔好喊啦」

佢就繼續自己講「尋日又有酒又有condom,你根本就淨係想要我隻豬。」

我就講「唔係呀,condom係阿傑俾我架,同埋飲酒真係一時興起咋。你睇下我今日本來要返工,都請假陪你啦。」

芷晴就慢慢停止哭泣講「真係既,咁你會唔會愛我一生一世架。」

我就答佢「會呀,我最愛我bb啦」然後親吻左落佢嘴唇到。

我就接著講「bb,你去沖涼先啦,你再係咁我驚我又忍唔住呀。」

然後,芷晴就乖乖地去左沖涼。
有Irene甜再quote我返黎睇
link呢
重甜3p
紙言,自己搵啦
啱啱先搞完,等我寫下劇情好無呀
幾好睇 加油
可唔可以寫少d男主 想睇阿傑
等番外篇啦,睇故唔睇男主都有既
果pair玩得最放
破處戴套咁易入到?
有冇可能?
睇下故仔
何必咁認真深究?
攞完隻豬講得愛你一生一世
最後多數都係出軌
Sad but true
甜。其實樓主文筆真心唔錯
真心唔好咁講,我成日都講然後,之後嗰啲,我自己都覺得自己低質。
係我個主題好,你地肯睇先有咁既幻覺
咁又唔係咁講喎,我有排過架喎,邊到亂黎呀。
party後續篇4

「bb,我無攞衫呀,你可唔可以攞一攞俾我呀。」芷晴大叫着。

然後,我就入左佢房攞左啲衫褲俾佢「攞入黎定點呀。」

芷晴就話「我關咗簾,你入黎得啦。」

入去我就放低左啲衫「我放低左啦」然後,我又望一望芷晴既方向。

係個燈之下,芷晴既影子就倒射左係個簾到,玲瓏浮凸既身材就顯現左出黎,配合住芷晴既花灑聲,成個場景好迷幻,十足啲av場景咁。

如果係av既話我就真係應該衝左入去,但現實既我,無酒理智仲係十分清晰,同埋真係要被芷晴休息下啦。

芷晴就講「好呀,唔該bb」

然後,我就出左去等左佢一陣,出到黎之後,我地就繼續睇埋紙房子第二季下半部分,睇住Berlin(有無人覺得好似崔佛呀)死左,真係哭撚左,但係睇住隔離條女咁撚驚又好撚想笑。

好快時間就到左一點左右,我地就隨便食左啲野之後,我就都差唔多時候要返工啦。今日淨係得Irene同老闆娘佢哋,應該都好辛苦啦。

「bb,我返工先啦,黎錫一錫先啦」然後就怯埋眼嘟起左個嘴,等待佢嘴過黎。

好快就感受到一下既溫熱,一瞬即逝。我張開隻眼既時候,佢已經扮無野坐番係梳化到。

我就講「拜拜啦芷晴bb」

佢就有啲細聲咁講「拜拜」
無心機讀又無心機寫呀,點解次次大遊行我都去唔到。。。
用你嘅墨水將我哋事蹟寫低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞