(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
樓主加油 希望你快啲搵到好工
重甜pls 不過都要make sense既重甜
永遠支持樓豬
加油
你肯寫阿傑同深田未 主角斬玩得唔夠淫
加油
坪洲篇2

痴線,我肯定芷晴係有備而黎,游得超快,根本就追唔到佢。

最後我係去到岸邊,都連佢車尾燈都見唔到,芷晴望住我十分疲倦,就係度奸笑,講「點呀,追唔追到呀。」

真係係度挑戰我底線,唔得啦,我要振夫綱。

阿傑佢哋竟然有帶排球係度打,揮一揮手「過黎一齊打啦。」

因為無網既關係,我地就都係猜下波,但就多左殺波囉,因為沙地嘛。

男女分組,啲女仔真係勁顛,球球波都魚躍救返,同埋着泳衣魚躍真係睇到幾爽,啲波濤洶湧出哂黎,飛身既時候,就係度彈下彈下。真係好似導彈咁。

但係排球猜波都好正,我望住六粒導彈,真係目不轉睛,我地男仔根本就專心唔到,有幾次我地仲被佢地打中左塊面添。

再打左陣,太陽就慢慢落山,形成左一個美麗既夕陽。我就提議不如影番張相先啦。「好呀」

然後,我地就排成左一直線,我就負責㩒機,㩒完就即刻跑返黎,搭住芷晴同Irene膊頭,影左我地第一張合照。

之後,我再同芷晴影左啲親密照,抱住佢,錫住佢。啲相真係好靚,但我想同Irene都影下

我斜眼都見到Irene嗰種鬱鬱不歡既樣,真係好可憐呀,但係又無得安慰佢,究竟我點做先啱呢。

阿傑就講「影完就走啦,都夜啦,我地仲要BBQ,一陣睇唔到路上山就死啦。」

然後,我地就沖着完涼同換返好啲衫之後,就沿住沙灘邊一直行左過去燒烤場。

我地就攞左啲炭起爐,唔使十分鐘就起完。然後,我地就坐低左燒野食。

芷晴次次燒完啲野食都會同我分一半,而我都同佢分,佢喂下我,我又喂下佢咁,場面真係好恩愛。

我就問「點呀好無食呀」

芷晴答「好食呀,bb喂既點都好食。」

我就笑一笑,練一練佢個鼻,「都唔知係咪真既」

個火起得好,牛排都燒到,所以今餐都幾正,係有小小唔健康姐。

食埋野食之後,阿豪就講「你地知唔知呢坪洲好猛鬼架,夠唔夠膽玩探奇呀。」

大家都話好,橫掂一場黎到。

阿豪接住就講「一大幫人就唔好玩啦,包揼分兩組組啦,猜死無怨呀。」

然後,我就同左Irene、深田,而芷晴就同阿豪同阿傑。

雖然,有兩條女陪我,但就好似叫女朋友去做雞,自己攞啲錢溝女咁,都唔太好受

阿傑就講「依度好似有個聖加路廢屋同劇院,我地就去廢屋啦,你地就去劇院啦。」
Irene同深田
加速
同兩條女偷食 條女同返兩條仔偷食都好正常啫
兩邊同步甜唔該
隔離文唔係我架
乜野
兩邊係
“我” vs irene + 深田
芷晴 vs 阿豪 + 阿傑
芷晴
A
B
坪洲篇3

玩下玩下原來已經成八點半,成個坪洲已經換上黑幕,但只係有啲稀疏既燈柱,微弱既燈光,同埋無人既街道,真係一個自然生成既鬼屋咁。

行行下,佢哋就要同我地分道揚鏢啦。朝早既世外桃源,估唔到夜晚黑會係咁。

深田就問我「浩然,你驚唔驚呀」雖然我真係有少少驚,但係男人怯就輸成世。

所以我就故作鎮定咁同佢講「唔驚呀,你驚呀,有我係度唔使驚喎。」

Irene就應該好驚下,緩緩咁拖住左我隻手,仲要流左唔少既手汗,不過好彩深田係我左手邊,同埋 昏暗既夜色,深田先睇唔到。

因為深田係隔離,所以我都唔可以講咩俾安慰佢,所以就緊握住佢隻手,希望可以令佢無咁驚。

無幾耐,我地就到左間劇院,個戲院有住殘舊既外牆同大閘,大閘仲有張紙寫住光榮結業。

我見到就講「佢閂咗喎,入唔到,我地走啦。」

深田就講「真係唔識架喎你」然後,爬兩爬就爬左入去。

我為左保持形象,就都爬左入去,同埋伸左隻手俾Irene爬上黎。

入到去之後,就去到戲院門口,又發覺棟門被鎖住左。

我問「鎖住左點入呀」

然後,深田就去左旁邊,搵左陣,就大叫「過黎啦,依度有個窗爛左可以入去呀」

過到去,深田已經入左去。我同Irene就慢慢跟上。但係深田真係顛架,又多塵又污糟又恐怖,佢都敢入去

入到去,就見到係啲好舊時既劇院,四圍都被黑布封住左,任何既光線都無,搞到成個環境都好陰深恐怖。

但係就見唔到深田既身影,我就係度搵。

無端端,有人勁大聲咁「喂」左聲,搞到我好大聲咁嗌左聲「呀」

我平復返,再望一望先發現係深田,「嚇死人咩」。

深田就不屑咁講「又話唔驚,渣嘅,開電話燈啦。」

然後,我就開着左電話燈,再偷偷咁捉住Irene隻手。「行啦」

其實個戲院都唔係好大,一眼睇哂,有一排排既櫈,同一個殘舊既舞台。「一眼睇哂啦,走未呀」

深田就話「仲有橦門呀,應該係儲物室呀,去睇下先啦。」然後,就一箭咁衝左上去。

而我就襯依個時間細細聲安撫左下Irene「點呀Irene,你仲o唔ok呀」然後錫左下佢,俾左啲愛的鼓勵佢。

Irene就講「我無事呀,繼續行啦」

我就拖住Irene再慢慢跟上,但入到去之後就已經唔見左深田啦,換之而見到既係一啲戲服同表演道具。「深田,深田,你係邊呀」但係就得唔到回應。

忽然,就係附近傳黎一啲好輕力既腳步聲,一步又一步咁行緊。

Irene聽到之後就成個人好似樹懶咁抱左上黎我到,令到我食左唔少波餅。

我聽到都有少少驚,但諗下應該係深田想嚇我地,所以我就安慰佢講「可能係深田呢,唔好嚇自己。」Irene聽到就落返黎。

然後,我就同Irene跑返出去,但係一直都見唔到深田既身影。

直到,我地出返戲院外面先見到深田,我就講「你頭先係入面啲腳步聲嚇死我啦」

深田就有啲疑惑既眼神望住我講「我好早就出左黎囉喎,你邊到聽到腳步聲呀」

屌,唔係真事呀,咁頭先既係。。。。

我就為左唔好嚇到佢哋就講「可能我聽錯啦,走啦。」
live支持樓主! 慢慢更! 我過幾日再過黎
好呀,我得閑提下你
今日仲有冇
最好就出多啲我覺得夠甜!同埋可以吊多啲癮今次個結尾都比你搞到 好想快啲睇下篇
你對我最大既支持係依句夠甜,多謝你。
新讀者幾jeng
樓豬加油
想快啲睇男主同芷晴Irene 3p
坪洲篇4

之後,我就同芷晴佢哋對話,約左係山囗集合。

我地就慢慢行過去,但我一諗起頭先戲院啲野就勁驚,所以就上網搵左個驅鬼方法,就係錢。

錢作為貨物流通的承載物,每日都要經N個人既手,帶有強烈的「陽氣」。

所以我就攞左兩張一百蚊紙出黎,希望隻pee(泰文)唔好跟過黎啦。

深田就問「你係度做咩呀」

我就答「無呀,啲新鈔幾靚,攞黎睇下姐。」我幫你地驅緊鬼呀,唔好問啦。

行下行下就到左坪洲家樂俓山囗,我就慢慢放低Irene隻手,遠遠咁已經見到芷晴佢哋,佢同阿豪、阿傑係到歡天喜地咁打鬧。

搞到我醋意大生,即刻就上左去拖住芷晴隻手,錫左佢一啖,講「點呀bb,有無見到啲咩呀。」

芷晴有啲面紅咁答我「無呀,好正常一間野咁囉」

我聽完就無再應佢,大家就沿住條俓慢慢上到山頂,都幾多平地下,遠遠仲可以見到海景同埋唔同既島嶼。

然後,我地大家就一手一腳起左三個營出黎,兩個人兩個人兩個人咁瞓。搞掂完之後都成十點幾啦。

我就問大家「瞓未呀」

阿豪就話「瞓啦,都攰啦,但啲營點分呀」

阿傑就講「我同深田一齊瞓,你地自己搞掂啦」

深田就話「想錯你個心呀,芷晴同浩然啦,我同Irene啦,你自己就同阿豪搞掂啦。」

我就講「好啦,就咁話啦」

然後,大家就都入營瞓覺,入到去就發覺淨係得個枕頭,真心好難瞓。

但芷晴就攰到一入到去就瞓左。

我就靠近芷晴耳邊講「bb,想唔想野外露出呀」講笑,我當然無咁講啦,我係講「bb,玩多陣先啦」然後摸一摸佢既大屎忽,手指不經意仲掂到佢既陰部。

佢就迷迷糊糊咁推開我,講「唔好...搞我啦,今..日你都..捉我唔...到。」

算啦,佢都咁眼瞓,我都費事搞佢啦。我就合埋雙眼,瞓係到打算入夢境,但係又係輾轉反側都難以入睡,就好似之前考試咁。

所以就出左去透下氣行下,然後一開幕,就見到Irene自己一個企係山邊到。
Irene撞鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞