(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
芷晴晚餐篇1

搭車返番屋企途中,先諗返起張相。

我:「Irene你可唔可以俾返飛鵝山張相俾我呀」

過左一陣,Irene就覆我。
Irene:「你又知我有張相既。」

我:「頭先入你間房嗰陣睇到,唔好意思。」

Irene:「你咁架,擅自入人地房,不過你仲有無睇其他野呀。」

我:「無啦無啦,下次唔會啦」

張圖片就sent左過黎,但係就無講過野啦。

過左一陣間,就到左芷晴屋企,「喂芷晴開一開門呀」

芷晴好快就開左門。

芷晴已經沖完涼,頭髮仲係濕濕地,但衫已經換左t-shirt、熱褲,雖然整體遜色咗啲,但係仲有腳玩就得啦。

芷晴見到就講「快啲入黎啦仲望」

我就入左去問佢「bb你食左野未呀」

芷晴就講「未呀,啱啱諗住自己煮。」

然後,我一邊係背囊攞啲野食出黎,一邊講「你睇下我帶啲咩俾你」

芷晴見到就好開心咁講「多謝bb」

我講:「唔好講啦,我自己整架,快啲食啦。」

佢一啖一啖咁好快食哂,仲要一路話好好味。真係好呀係依個女朋友。

食完之後,我當然不望我上黎既主要目的啦,但都唔可以咁明顯架嘛。

我就話「bb,我地不如睇埋紙房子第二季囉。」

芷晴就話「好呀」然後就攞左部ipad出黎,然後 熄咗盞燈。

套劇就承接番上季個搶劫案,講下教授點扭轉乾坤,成功脫離間印鈔房。

但係我既重點唔係放係到。

我係芷晴好專心咁睇緊既時候,緩緩咁將隻手放左係佢大脾上。

果然,佢都係發覺到,佢望一望我,然後講「死咸濕佬」,但係就無阻止到我既行為,姐係默認啦。

所以我就進行進一步行動,我不停係佢大髀內側到 撫摸,不時仲摸左落佢陰部到。

佢feel到之後,即刻有感覺,面紅紅咁,不過都假裝矜持「喂...浩然...」
我當然不我上黎既主要目的啦
皮已正
重甜
你次次都要重甜又不推文,你去睇家姐故同老細故啦
不推文留比重要post嘛
其實我依架仲未係幾明不推文,我依度講故台,又 阻唔到文宣。
有機會上熱門
哦,姐係不推文為左我上唔到熱門呀。上熱門係咪有啲咩唔好呀。
啲位留比文宣啫
個故好睇唔駛經熱門都會留意到
時序跳得太快
感情位唔夠細膩
情節唔太合理
故事係幾好睇
不過
乜撚嘢沙發
梳化呀
芷晴晚餐篇2

之後,我再慢慢咁試探下佢底線,將隻手慢慢咁攝上去佢件衫到,諗住攻佔佢既波波池。

點知芷晴就捉住我隻手講「有啲快呀浩然」

我自打沒趣,所以就有啲唔開心咁繼續睇片。芷睛見到我咁,錫左一錫我面頰,安慰我講「唔好唔開心啦」

我就話「唔得喎,我要錫嘴嘴。」然後拎轉個頭對住佢,再匿埋眼嘟起個嘴,示意佢快啲錫我。

然後,嘴唇不久之後就感受到一陣溫熱貼近。同樣都係十分軟綿綿,好似棉花糖咁,不過今次都十分有記念價值,因為依次係芷晴第一次主動錫我個嘴。

芷晴錫完之後就揼低頭,怕怕羞羞咁話「咁得未呀」

我就講「得啦,多謝bb」然後一手抱佢過去我身邊,繼續睇片。

慢慢就睇到去教授同個女警官搞野,雖然女警官已經幾老下,但係都保養得幾好,都算風韻猶存,個波形都keep得幾好,睇住佢哋由枱搞到沙發,真係搞到我都性慾大增,巨龍先生都崛起左。

真係好想一野推倒芷晴呀,不過芷晴唔想關係去得咁快都無辦法。冷靜呀,忍呀。過左個場景後,佢都瞓番。

芷睛見到我就問「bb,你塊面紅哂既,好熱呀。」然後摸一摸我塊面。

我就有啲閃縮咁講「係呀,有啲熱呀」芷晴你唔好再搞我啦,再搞我就真係忍唔住啦。

我就講「bb都夜啦,下次先再睇啦,我返屋企先啦。」

芷睛就講「咁快就走啦,好啦都十點啦,你就黎考試,都要養足精神啦。」

我就抱住佢話「如果你聽日得閑先再黎陪你啦拜拜。」

芷晴都好唔情願咁講「我聽日返夜晚呀,下次再見啦bb,拜拜。」

然後我同佢就放開左隻手。
屌,又講錯,打字諗唔起。

你講下啲情節唔合理位呀,我唔太知,不過我驚劇情太拖搭,大家會唔鐘意。

黎緊嗰幾日上Irene屋企大家想唔想睇呀。
上Irene屋企要加甜
同irene重甜真係基本
最重要
女人有乜理由咁順攤
你諗下你上佢死黨屋企喎
仲要孤男寡女
仲要講大話
吓,但係芷晴咁好人,兼且浩然係Irene受傷到都有責任喎。溫書嗰度就真係為男朋友未來着想,讀書姐,自己朋友同男朋友唔係唔信呀,係信任呀哈利。
SORRY巴打唔係質疑你
但係現實女仔女好少咁理性
無既,大家講下姐,我又再講下我本身想講,但無寫得太好既地方。我依到係做芷晴係好乖,就得人既女仔姐。
Lm
考試衝刺篇4

返到屋企就諗到朝早可以同芷睛食早餐喎,但再諗落都係唔好啦,一陣佢又要沖涼換囗罩,夜晚又要再出去。

我就sent左句「bb,晚安」俾芷睛。就瞓左。

第二日起身,照樣都係為dse奮鬥既日子,經歷左一日既磨練,我已經意志消磨啦,好想行街出街呀。

但係唔得,我今個星期既辛苦,就係我未來既成功,終於都拖動住疲倦既身軀去搵Irene。

Irene今日都係t shirt熱褲,佢今日就主要同我講解左啲旅款既深入知識,佢話依啲係論文好有用,好彩今日都有啲對答環節,我都無咁容易眼瞓。如果今日都要我做past paper,我就應該真係攰死啦。

有好多內容都講過,係溫故知新。所以今日就好快就完左。

所以我今日都有左好多時間煮飯。正當我想入廚房既時候,Irene就拉一拉住我同我講「浩然,你可唔可以教我煮道菜呀。」

我就問佢「咩菜呀?」

Irene就話「生炒排骨同南瓜濃湯」

咁啱依兩道我都識煮,我就話「好呀」

然後入到去我就吩咐佢斬薑斬蒜,然後佢就竟然答我「咩係薑同蒜」。睇黎佢真係零入廚經驗。然後我就同佢講「你睇實啦,聽日再做多次啦。」

一路煮既期間,我就問佢「你煮俾邊個呀」

Irene就答「我最鐘意既人囉」

不知為何我心中不禁有啲傷痛,但表面仍裝輕浮咁講「咁咪我囉」一方面試探下佢,一方面掩飾自己既心情。

然後,佢就有啲面紅耳赤咁講「你就想呀,係我呀爸呀,佢成日出差係外國,一年都返唔到幾次屋企,所以咪諗住煮道餸,到時父親節孝敬下佢囉。」

我聽到之後,都唔知點解鬆左囗氣。
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞