(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
咪理傻9 繼續加速
係囉我都唔明3p有咩問題
Irene : 其實我鍾意既係芷晴你,我唔想你鍾意浩然,我用我自己嚟證明比你睇男人係唔可信既~
加油!
+1
Good luck
3p啦期待左好耐
鄧生
支持樓主
事情曝光篇3

我就靜靜咁匿埋係防煙門到,等待住芷晴出黎,依一刻真係好似嗰啲咩尾隨,跟蹤痴漢咁。

去到八點九左右,芷晴就好小心咁開左橦門,睇清楚我走左之後,就開埋鐵閘。

我隔住防煙門既小窗口,離遠都可以睇到芷晴既憔悴,佢應該係入面都喊左幾耐,隻眼都腫哂,睇到個心真係好痛。

佢關左橦門之後,就行左過黎搭𨋢,我就即時踎低番。

然後,就行樓梯落去地下。

去到地下既同時,芷晴都到左地下,我就一路偷偷摸摸咁跟住佢,近距離睇佢,可以確定佢無帶刀,至少保証一陣唔會有命案發生先。

我好好小心咁一步步跟住佢,佢一望後面,我就即刻匿埋。

無幾耐就到左公園,Irene都好準時咁到左公園,然後就靜靜咁坐係度。

芷晴就行左過去,Irene見到芷晴過到黎就起左身。

但芷晴咩都無講,直接展示剛才對我所做既姿勢,就係揮手一巴掌。

我見到佢舉手嗰刻,我已經衝左過去,但係你真係以為我係保特咩,邊有咁快呀,最後只可以眼睜睜睇住芷晴一巴打係Irene既臉上「啪」清脆一聲。

Irene就好不知所措咁望住芷晴,摸住自己塊面,眼發淚光咁慢慢癱軟係公園既櫈到。

我就即刻上前分開左芷晴,佢仲不停有意慾想打Irene,我就不停咁細細力推開佢。

過左一陣,佢發覺唔夠我大力,就轉移目標去我到,不停咁打我,一拳又一拳咁打我,拳拳到肉。
但真係身黎既痛都不如心黎既痛,真係好想喊。

但係因為自己一腳踏兩船,被人發現左,之後覺得後悔,害怕失去,咁賤格既男人,真係有資格喊咩。

芷晴可能打到無力,或者覺得無力感,就踎低咗係度喊,一路就講「點解..你..死都要..幫佢呀,你一直...就為左..佢,你究竟..有無鐘意...過我架。」

我都踎低左,環抱住佢講「有呀,我由一開始的確係鐘意Irene,但係我慢慢同你一點一滴咁相處落黎,我發覺自己真係鐘意左你。

然後就同左你一齊,我地生活得好開心,我每分每秒都想有你既身影,同你一齊,我行街煲劇行山,我任何時候都好開心,因為你俾到關懷關心我,種感覺真係好溫暖。

你仲記唔記得當初啲黑警想搞你既時候呀,我嗰時係幾咁驚,好驚你會受傷害呀,我就咩都無理,直接上去擋住個黑警呀,因為咩呀,因為我鐘意你,想關心你,呵護你呀。

但係同時間,我都鐘意左Irene,我明知你地係朋友,點解我要咁犯賤,同一邊分手唔好,因為我愛你地,我失去其中一邊都唔得呀。」

芷晴聽完之後,成個身就震一震,緩緩咁鬆開我既懷抱,同時開始慢慢停止左哭泣聲。

應該開始冷靜左落黎,默不作聲咁坐左係Irene旁邊,Irene都係我講野既時候慢慢停止臉上既傷痛。

佢就揮手示意我走,我就擺左個ok手勢問佢o唔ok,佢就擺左個ok。

我又擺左個大叫既手勢,叫佢有咩事大叫。佢又話ok。

希望girls talk真係有用啦。

我就去到個轉角位到,靜觀其變,聽唔到佢哋講咩既同時,萬一佢哋打起身,都可以及時去阻止。
平心而論,條友同Irene真係有默契好多
根本佢一開始揀錯女
3P 3P 3P 3P 3P 3P 3P 3P 3P 3P
有無默契你都知
無住呀,等多陣,玩下一拖二加推劇情先
今晚仲有冇?唔想停係呢個位度
佢兩個出黎偷情偷到mission impossible咁
跟住永遠都係呃芷晴印象中冇呃過Irene好似
文呢屌你
頂癮呀,出多一篇止下癮呀樓主
咁小三要呃架咩
我今日真係想停係到,頂下癮先。睇一陣會唔會瞓唔着,瞓唔到就加啦。不過你地都係祝我早啲瞓好,朝早就可以加速。

同埋話說下星期一有interview,正。
唔好訓啦大佬!!live緊
呢個真係要小你老母
係狐狸精囉好無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞