(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
不如你check下先出文啦
我有呀,依架係咪出少左錯呀。
係呀
俾個like你
好睇!
坪洲篇1

然後第二朝起身,我就約埋芷晴一齊去到中環。

我:「點呀,第一次露營興唔興奮呀。」

芷晴:「ok啦,不過我地咩都無準備,有少少驚囉。」

我:「係喎,但阿傑應該準備好掛,無既話,我估坪洲都有得買掛。」

話咁快就到左中環,就見到深田同阿傑係度拖住手,而隔離就係Irene同阿豪有啲距離咁企係度。

我衝左過去彈左下阿傑條龍講「你條仆街都鬼馬啦,出pool都唔同我講,上次仲話我。」

阿傑就講:「係啦係啦,我錯啦,我地上船啦,有船啦。」

睇黎阿傑真係準備得幾好,又買左飛,又一包二包咁,有女既人真係細心啲。

同時,我都見到Irene有少少嬲嬲豬咁望住我,我可以點姐。

我地就上左船,都唔係太貴,先廿三蚊。

阿傑就攞左副uno出黎「喂,不如玩陣uno呀。」

大家都同意,但係真係一場唔公平既比賽,我上家係Irene,佢狂draw我,都無得玩既。

無幾耐就到左坪洲,但坪洲同我諗既真係好唔一樣,我以為會好郊外feel,但係原來係有少少城市化,同時又好少人,真係好有世外桃源feel。

我地黎到之後就去左餐廳到食左個午飯,叫左個蝦多士,都真係幾足料下,幾野味。

食完之後,阿傑就帶左我地去東灣海灘到,真係完全無人,我地就可以盡情咁玩啦,唔係喎,我地男仔就話有孖煙通姐,女仔點算呀。

我就問啲女仔「你地有無帶泳衣呀」

深田就答我「有呀,阿傑好極力咁提醒我地要帶添。」然後就望一望阿傑。

阿傑就尷尬咁笑一笑講「我知個泳灘靚呀嘛,咪叫你地帶衫黎游水囉。」

一來一回咁啲女仔就換好左啲泳衣啦,深田就係好妖豔既黑色比堅尼,真係殺死人。

Irene就着左個日本連體泳衣,仲要綁咗個雙馬尾,真係好得意呀,同時件泳衣既緊身,都令到Irene既身材更加突出。

芷晴就換左個藍白波點既三點式,顯得好有青春活力,聚完既波波池都顯得更加大。

然後,芷晴就行左過黎抱住我隻手,問我「靚唔靚呀bb」

臂上既酥軟真係同平時好唔同,手臂就被兩粒波波夾住左,「靚呀,好靚呀。」

我又再望一望Irene,就見到佢自己係度鼓起泡腮,望住我,但好快又拎轉返塊面。

如果可以被Irene都夾下就好啦

見到Irene自己一個,真係好心痛呀,點解唔可以有一夫多妻呀,我愛很大架

然後,我同芷晴都識游水,所以我地就游左去浮台到。

第一次上浮台係得自己一個呀,望過去,原來同佢哋已經隔左咁遠啦。

芷晴都游到過黎,一野就趴咗喺浮台到「好攰呀」

芷晴著完三點式,個身材真係double up,個圓滑既屁股,露左半個出黎,同埋依個高挑起身材,真係好想後插佢呀

然後,我就過左去摸左一摸佢個屁股蛋,好軟熟呀,佢feel到之後就即刻推走我講「唔好咁啦浩然,有人望住架。」

我就反問佢「邊度有人呀,我地同佢哋隔咁遠。」

然後,芷晴就真係游走左,講「你追到我就俾你啦」
[quote
然後,芷晴就真係游走左,講「你追到我就俾你啦」[/quote]
咁快有得屌屎忽
Live
歡迎光臨
so9sad
c
A
又幾好睇。加油
如果個同事係芷晴好似幾正 btw樓主更多啲隔離個底底故 好正
文呢
加速
留個言先
3人行 大家開心
試下打完檢查一次先
屌你你堅唔識定假唔識
扑野之間既對話好重要,你啊啊啊完三下之後同我講持續7分鐘?你有感情既5分鐘都可以好刺激我而加感覺你似姦左佢搞到佢無聲無畫面
比啲對話,比啲緊張既、興奮既、享受既感情我睇ok
支持你啊
ok,但我盡寫啦,但寫甜真係好差。同埋我想講今日無心情寫,所以無文,抱歉,希望大家可以體諒,仲有以後出文會少啲,因為我要搵工返,仲有好多活動要去,同埋要教對啲文寫成我既最好狀態。唔好意思。

多謝大家一直既支持,係我第一次寫文,就俾咁多支持我,文筆咁差,劇情唔真實,都俾鼓勵我。我為左拉大家既正評同視線,就重量不重質。以後我會搵返自己既初心,如果唔係最終只會係我眼中既低質故,怎至棄故。
但依個故一定唔會棄故。

。。。。。
加油
唔一定甜既 輕輕帶過 純愛一定仲好睇
唔一定甜既 輕輕帶過 純愛一定仲好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞