(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
屌樓上做乜7quote 文
Irene回歸篇1

人真係一個極度不理智既動物呀,射完先諗返起中三bio教過話前列腺都有精液,咁我頭先無套插入咪死得,屌要做爸爸啦。

被我顏射完既芷晴,就已經回過神來,果然,佢都係知道我頭先bio啲野,就係度喊,「叫左你帶套啦,你咁樣我有左點算呀,衰人黎架」

然後,我就一野公主抱起佢,一路行入去廁所,一路同佢講「bb,應該無咁易中既,一係我地聽日去藥啦,對唔住呀bb我唔記得左呀。」

講完就放低左佢係個浴缸,一放低左之後佢就抱住我條頸,錫左我個嘴一下,講「唔好意思呀,頭先發咁大脾氣,我地聽日去買藥啦。」

我又錫返佢一下,「錫哂你bb」。

個浴缸真係好細,大家唔好諗啲咩鴛鴦浴,根本上就係等佢沖完涼。

睇住自己女朋友沖涼都幾爽,佢見我眼甘甘咁望住佢,佢就笑一笑推左我個頭一下。

好快芷晴沖完,就到我沖,運動完沖返個熱水涼,真係好爽,我就浸左係個浴缸度一陣。

起返身,著埋衫既時候,出到去已經見到芷晴瞓着左。

同時,我部電話就有個message聲,咁夜仲有搵我既。

打開原來係Irene搵我,佢講「浩然你得閑呀,聽日可唔可以夜晚見一見呀」

我就繼續扮咩都唔知,「可以呀,但係你聽日唔返工咩」

然後,佢就無視我講既野「聽日我黎接你放工啦」

唉,人生真係,無女又煩,有女仲煩。「好呀」

瞓覺算啦,邊諗得咁多啊。
今日達到左100負皮啦,多謝大家支持
樓主係訓醒定未訓
瞓醒,再瞓多陣先
運氣
說好的連環更
豬角好仆街,但我鐘意
Irene回歸篇2

朝早一起身,就見到芷晴攬著圍裙,攞緊啲野食出黎。「早晨bb」「早晨呀」

我就好快咁刷牙洗臉吃早餐,講真啲早餐真係幾好食。

好快咁,我地就換好哂衫落藥房,唔知藥房咁早開左未呢。

去到藥房附近,就feel到芷晴隻手有啲震,「bb,唔使驚架,一係我入去先,你係度等我好無呀?」

然後,我就入左去細細聲問老闆「有無避孕藥呀」

個老細就話「有呀,123蚊呀」

嘩,咁撚貴既,無計啦,都要硬食啦,我就俾左錢佢。

同時,櫃檯下面又有樣野吸引住我,無錯就係condom,姐係唔係我咸濕呀,但係情到濃時,都要做到安全措施嘛。

我就買左個10包裝既備用,放左係褲袋到。

我又行番過去芷晴隔離講「bb,你記得食左佢啦喎。」芷晴就點一點頭。

然後又送左佢去番工到,然後同佢講「芷晴呀,今日我要幫間店大清潔呀,可能會遲啲黎或者唔黎呀,你自己小心啲呀,有咩事就打電話俾我啦。」

送走左芷晴之後,我就繼續努力返工,今日當然又係無Irene啦,做得都幾辛苦下。

做完午市之後,老細就黎搵我入廚房,「點呀仔,搞成點呀。」

我就話「Irene搵返我囉」老細聽完就增大瞳孔望住我。

我就繼續講「點呀,老細,係咪諗到啲咩呀」

老細就扮哂野講「天機不可洩漏」

屌你又係咁。

好快就又搞掂埋晚市,返工真係一式一樣,返得幾日已經覺得有啲悶啦,不過好彩老細佢哋好人,都幾開心。
唔好咁啦,我真係好眼瞓呀嘛
Sorr 其實係想叫樓主加油(P 牌仔 1999),no rush
避孕丸事後食
唔係有得食事後丸架咩
事後丸還事後丸 避孕丸還避孕丸,你去藥房買要講清楚。
雖然佢俾你嗰陣應該都會發現到
Irene回歸篇3

然後,我就問老細「老細,今日可唔可以早走先呀?」

老細就答我「走啦走啦,記住搵左唔好後悔就得啦。」

然後,我就出左門口,一出到去就已經見到Irene。

佢就同我講「我地行住先啦,我去到公園先講。」

係咪姐係叫我唔好出聲呀,咁好囉我唔出聲囉。

其實成個氣氛都幾尷尬。

近排做多左之後,性慾大增,見到波波池就想入去玩下,望住Irene個唔知c定d既波波真係好想摸下。

我地行多左一陣,就到左公園,個公園好靜,完全無人,因為真係好夜啦。

我地就揀左個位坐低左,佢都慢慢咁講起「浩然呀,你記得我地幾時識架。」我答佢一個月前左右。

「你又記唔記得我地上飛鵝山既時候呀,又撞到野戰,又整傷左隻腳,當時你揹起我,我慢慢咁靠落你個肩膀到,個肩膀真係好舒服,舒服到我忘記左隻腳既傷,當時真係好想一世永遠停留係嗰刻。

但係我一直都係一個慢熱既人,我就覺得一個星期無可能令我鐘意一個人,所以我就用左好多時間去探索。

我以為你約我係鐘意我,所以我應該會有好多時間去磨。但係原來唔係架,人生係會有好多不經意既事架。

去到你同芷晴拖手嗰刻,我先知道我個心有幾痛,原來自己鐘意既人都未必會鐘意自己架,我先發覺到我鐘意左你。」

Irene既淚水傾流而出,但就無任何既哭泣聲。

我聽到之後,淚珠都係我眼眶打滾,先知道我一直就淨係顧住自己開心,一啲都無理過人地感受,搞到身邊既人都因為我而受傷。

但係我默不作聲,無應到佢,因為我真係唔知道我可以點做。

Irene抹乾淚水之後就講「你唔使覺得難做架,我同你講下架咋,你唔使放係心到架。」然後就攞起左包包準備走。

我見到就拉返佢落黎,按住佢個頭同佢講「你唔係得自己一個架,我都鐘意你架。」

然後,就一野錫左落去Irene既嘴唇到,我慢慢就感受到Irene既眼淚味,好似感同身受咁了解到佢既感情,苦苦地又咸咸地。

我鬆開左之後,Irene就可憐兮兮咁望住我。

錫完我就後悔啦,點算好呢。

Irene見到我個樣之後,就換上一副笑臉,拖住我行去車站,一路就講「浩然,你真唔使有心理負擔架,我自己做自己鐘意既野,我無諗過你會答應啲咩架,你都唔好同芷晴分手呀。」

我笑一笑摸一摸佢個頭,無再講野。

然後,就送左佢上車。「拜拜」「拜拜啦,你真係唔好擺係個心度啦。」
有無機會推爆依個po呢,同埋我想試下寫到去十萬字。
推!
呢個係3p嘅節奏
同Irene做SP > 比芷晴踢爆 > 深田開解芷晴 > 3P
4p啦仲3p
俾你4p埋好無。

我想寫多陣偷偷摸摸既日子先。
話你知,不過又話唔使你擺係心上
咩居心
講左出黎舒服啲,但係又係唔理人地感受,最大受害者芷晴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞