(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
行山篇

「嘩,屌你呀,咁撚難行既,下次plan個易啲架啦浩然。」阿豪講。

「咪係囉,行到我周身汗啦。」阿傑講。我心諗你班hihi呀,你地叫黎,我負責plan仲咁多聲氣。

無錯今日我地好似啲廢老一樣抗疫行山呀,無我地如期咁撚多人,但就真係熱撚到仆街。我地都忍唔住除衫。

「行快啲啦,好快到山頂啦。」我講。

突然,我feel到我左右手都迎來一下碰撞,伊個下我地既暗號,代表附近有正妹,我就即刻四圍望啦,就見到三條女坐係樹底到乘涼,估唔到有女仔仲會行山,一個矮滴滴既幾符合我囗味。

不過女依啲野,都係睇下既姐,好快就行過左佢哋。突然,後面就傳來呼叫「唔該」,我地即刻拎轉頭,佢哋就話「我想問邊到落山呀。」

我真係呆咗,龍脊係得前後兩條路行,真心問架?但我都回應佢哋既問題,指左我地上黎既方向俾佢哋。然後拎轉頭就走,佢哋就大叫唔該靚仔。

然後,我都無理直接攻頂,途中阿豪同阿傑不停討論個靚仔係講邊個,我心諗有咩好爭呀,叫哂全部唔得既,明顯客套說話啦。

上到山頂後,我地照樣打卡,然後就搵路落去,見到條路係真係好險峻,係綁曬絲帶嘅崎嶇山路,我地伊啲初哥點行呀。

正當我想回頭時,個三條女跟左過黎,見我地呆左,佢哋就講「我地唔想行原本條舊路咪過黎睇下囉。」

我就話「見到咁你想唔想行呀?」阿豪同阿傑好似見到踏腳石咁講「浩然,你咁細膽架,你唔係驚呀?」

我心諗「屌你呀,又造我,不過一陣行你地就知死。」

然後,我就話「ok,咁行囉。」頭先話細細粒嗰個都話「你地話ok就得啦,但係你地要保護我地架。」

係途中,我地傾左唔少,知道左原來矮矮地嗰個叫Irene,另一個有少少高冷既叫芷晴,而最後一個就一個眼鏡娘叫深田。

落去期間,有啲好難落既山路,我地都伸出我地既友誼之手,我就要扶著芷晴。佢每次都好溫柔咁講唔該,不過就好少出聲。我望住阿豪見到佢扶著Irene,真係心生妒忌。

但係話咁快就到左公路,我地準備係旁邊巴士站休息一陣,我突然發現佢哋全部望住我,我心有不解所以又周圍望,先發覺我頭先拖著芷晴無放手,佢見我咁望住個面都紅哂,我都好尷尬咁放開隻手。

忽然,有架紅van停左係我地面前,個司機話「依度好難有車架,你地去邊呀」我地話去筲箕灣,個司機即刻趕我地上車。

上到車,見到其他乘客異樣既眼光,先發覺自己無著番件衫,我即刻就著番,而旁邊既芷晴就微微一笑,伊一笑好動人心弦,我既心都有被伊個高冷女神融化。但好快就被隔離朋友既打閙聲喝醒。

我又望向Irene,望著她和阿豪打閙着,心中真的不甘。Irene突然望向我,我們對視了十多秒,而阿豪即自己說着,並沒有留意。此刻我地就好似偷情咁,互訴情愫。但好快佢就望番窗外既風景。

到左筲箕灣後,我就提議食黃店,最後全票通過,決定食大丼家(真心正)。
G持 推一下
支持但係有負皮既
P牌仔比唔到腐皮
借帳唔識,係呢,覺得有無咩改善呀,排版,劇情細節,書面定囗語都可以俾啲意見喎,新手上
深田
Lm
我地就慢慢咁行過去大丼家到,我帶頭行,同時芷晴都係我隔離。我行緊時,就望一望後面,發現阿傑已經搭住左深田既膊頭,睇黎佢哋都幾玩得喎。便報他們一個邪惡既微笑

入到大丼家,先發現人客好少,我地就緩緩坐低,我就坐中間,旁邊係芷晴同Irene,而對面就係深田。

然後,我地就叫左好多野黎懲罰間黃店。係等野食期間,我就繼續同lrene芷晴傾計。

忽然,我隻腳feel到一條白滑既腿掃過,不停磨擦,有少少愕然少少緊張,因為係呢個方向,一定係深田。頭先望到佢已經估到佢係肉食女,但估唔到佢既魔爪係向我姐。

係我十分驚慌既表情下,佢終於停下左佢既攻勢,並係無人發覺既情況下對我單眼了一眼,那電力真是十足。但我也故作震定地食完飯。

然後我地就愉快地食完大丼家,然後就一齊過番九龍,途中交換左contact,佢哋個個都係彩虹之前落哂車,最後淨番我同芷晴係去黃大仙。

得我地兩個既時候,真係無野講,可能因為佢又高冷,我又毒啦,驚講錯野,個現場真係有少少尷。

係依個絕對零度既場面中,芷晴突然話「其實你地啲男仔係咪都係鐘意Irene依啲女神架,我見你今日成日望住佢。

我心諗「仆街啦,有咁明顯咩,雖然Irene真係girlfriendable」,但係我都排哂野講「無呀,我睇下阿豪咋嘛,你都咁一樣可愛呀。」然後摸摸佢個頭。

然後,我就後悔啦,毒撚最忌有自信,我咁摸法佢會唔會嬲豬呢

點知佢面紅紅咁,唔知係架車焗定點,然後話「真係既?」

我話「真架」然後佢就望番出窗,但我隱約見到佢笑緊,我都放心啲,就無理。

然後,我就打開手機,將佢地加入去山系男子個group到,再改名做山系男女。

阿豪就即刻話「脫毒成功」「歡迎大家」

芷晴都望住手機輕輕微笑。

好快我地就到左黃大仙,我同佢原來住好近,唔知細個有無見過呢。然後我就同佢講再見。佢都好開心咁同我講88。然後我就返歸啦。
最憎拖拖拉拉,直接屌啦
發夢篇

返到屋企真係攰撚到閪咁,好快咁刷完牙沖完涼就即刻係床到瞓左。

我迷迷糊糊醒左之後,我發覺深田又係好淫咁望住我,我真係屌你老母,又搞尻我。

我即刻擒佢,佢淫叫左聲,我講「你睇下你淫撚到呢。」我就繼續摸落佢個波到,又用嘴黎封住佢等佢唔好大叫。

佢就不停撫摸我既巨龍,係佢既手技下旗幟緩緩升起。我都迫不及待咁用雙指插入佢既小穴,佢即刻「啊」咁叫,我隻手一入到去就感覺到隻手濕到出水。

我都唔再搞佢,即刻掏起巨龍插入粉穴,插入便立刻感受到小穴既緊緻,差啲變早洩男。

佢即刻扮哂野講「唔好搞我呀,好痛呀。」

佢條淫閪仲係度扮哂野,不過同樣令我性慾大升,等我大大力懲罰你啦

然後,我就用傳教式不停咁抽插佢,然後佢又不停咁淫叫同咬唇,我就繼續屌到床都震埋。

不久之後,佢就高潮左,我費事屌到佢升天,就即刻插入佢個囗到自己旭,屌到佢流哂囗水,不停加速之後就射左。

伴隨着射左,我先發現原來係發夢,射既都落左去底褲。咁多年發都未試過發春夢,仲要發到深田,真係奇怪

然後,就襯著屋企人未起身,拿拿聲洗底褲。
俾啲意見呀,唔好淨俾負皮呀。姐係簡短啲,定生活化啲呀。
好似四葉草咁啊,仲有無後續?
有呀,你想要一定有架,個故其實我想戀愛化啲,我又唔係太識寫甜,但唔寫又好似無人會睇咁,點好呀?
Irene我識 深田我都知,芷晴可以搵邊個代入

自推一下
生活篇1

洗完之後就掛起左,好采無人發現。

然後就睇下電話既信息,就發現佢哋尋日仲傾左好多,途中芷晴不停咁問我係邊。

芷晴私信:
「返到屋企?」
「點解唔覆既?」
「冲緊涼?」
「瞓左?」

睇黎芷晴真係好關心我,然後我就覆左句「尋日好攰,好早瞓左。」

深田私信:
「hello,靚仔」

雖然佢好正又夠淫,但係真係唔鐘意咁進取,同埋睇得出阿傑mark實左,所以我都費事理佢。

其後,我就同Irene講左句「hi」

佢都好快同我say 左hi,然後互相了解左不少,原來佢同我一樣歲數,無男朋友,希望我有機會啦。

然後我揀左日阿傑同阿豪都有野做既日子,約左佢出街。佢都應該知道我做咩。不過都應承左。二人世界,有機

然後我就繼續係屋企頹廢打LOL,得閑就溫下仲有成兩個星期既旅款。

咕~咕~咕,休閒既時間真係過得特別快,話咁快就到左中午。打開雪櫃先發覺無餸,媽咪就話「街市餸貴呀,你自己落街買啦」

我心諗「囗罩仲貴啦」不過梗係唔會咁講啦,聽媽媽的話嘛。咁就乖乖地落街啦。

無錢就梗係平靚正黃店大快活啦。經過M記時候,就見到芷晴好似要準備入去M記。

然後,我就衝過去拍一拍芷晴膊頭「喂,芷晴」

「浩然

「你做港豬呀,俾人屌架,同我去食大快活啦」

「真係無錢呀嘛,我都唔想」

「唔緊要啦,你俾28蚊,我再幫你貼啦

「好啦

然後,我地就入左間大快活。
留個正皮,留個名呀,歡迎講任何問題。
thx
lm
發展得咁快
落街食飯咁啱見到,我可以推慢啲架,但就多左好多生活瑣碎事,當浩然既生活故咁囉
唔好比佢停呀
生活篇2( 悼念謝婉雯醫生)

我地入到大快活,我叫佢俾嗰28蚊我,就即刻揀左兩個焗豬排飯。

然後,我就問佢「堂食定外賣呀」

佢答話「外賣呀,堂食依架好危險架」

我有小小失落咁講「好啦咁」

然後不足兩分鐘,佢就出餐,我就打算攞返屋企準備食自己。

但係芷晴就有啲怕羞咁同我講「我屋企無人呀,你上唔上黎呀」

我就話「好呀,還掂我無野做,上你屋企好過我自己打機,不過你唔驚引狼入室咩,假狼叫~~」

芷晴就話「我信得過你架嘛」

我話「我地尋日先見咋喎」

芷晴話「女人睇男人好準架

我地上去期間,我不停咁拖慢自己既步伐,為既就係望下芷晴條腿,真係又白又滑,好乎合佢高冷女王既氣質呀,真係我伊啲腳膠恩物。

然後,就好快咁到左芷晴屋企,入到去發現好簡單好淳樸,一埲牆隔住都無,open kitchen 一張床 廁所,然後就無其他野。

我好輕描淡寫咁問佢「得一張床既,你屋企人呢」

佢突然就眼發淚光,我就即刻get到咩事「sorry呀我唔知到你。。。。」

佢就話「唔緊要啦,不知者不罪」然後帶着哭腔咁講「我地食飯先啦,啲飯凍哂。

成餐飯我地都無講野,我都想等佢心情平復一下先。

然後,佢就話「浩然,你想唔想聽一聽我既過去呀,我未同過任何人講過架。

我話「好呀,你講呀」

然後,佢就慢慢道來一個故事,佢本來出身係中產家庭,但係03年沙士期間,佢daddy,mommy都係醫生,mommy原來就係謝婉雯醫生,自願入dirty team死左,而daddy就早已患血癌,同年去世。

然後,就送左俾姨媽照顧,姨媽因為要養活自己同芷晴,不惜勞力,長期往大陸做貿易,事隔17年,家人再次被痛下殺手,至今中共仲係度隱瞞疫情,由1月到伊架,芷晴同姨媽都無辦法聯絡到。

然後,芷晴為左自己既生計,佢被逼放棄DSE,選擇搵part time,壓力越來越大,但佢都唔敢同Irene,深田講,因為佢怕人地可憐佢施捨佢。

芷晴講「我同你講都唔係要你施捨,可憐。我當你樹窿咋。」

我聽完後真係有啲動情,然後我便一手推她到我心胸前,講「放開你堅強既外殼啦,鐘意喊就喊啦,有咩困難就同我講啦。」佢對波頂住左我個肚,真係扯曬旗,不過好才佢無發覺。

佢漸漸放聲哭泣左起來,不消五分鐘,佢就停止左哭泣聲,就講「唔該你呀浩然,同埋唔好意思呀整到你件衫濕哂。」

我講「小意思啦,我走啦,記住有咩事話俾我聽呀。」

然後佢就好似啲蘿莉咁點頭。

我就滿意地走左返歸了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞