(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
隻豬咁撚易食到 條仔仲要周圍flirt人
點解去唔到?
星期一考試
加油
唔小心LIVE左 加油樓豬
push
幾好睇
加油,你要努力啲考,行埋你個份
專心對付試題,唔好分心
多謝大家,今日有出去既應承我,唔好被狗捉,安全返黎睇我故好無,香港人加油。是日停更
要考了,集氣五星星。
加油
加油
真人真事 ?
坐4
恭喜
不過都要快啲出文
出文or收刀片信
食埋飯,應該出
3p
Irene消失篇1

返到鋪頭就見到老闆娘自己一個係度忙緊,我見到之後,就即刻換好件衫,幫老闆娘搞掂埋淨低嗰幾個客。

老闆娘:「終於可以透下啦。」

我就問老闆娘:「係呢,老闆娘,Irene係邊呀?」

老闆娘就講:「哦,佢今朝早係你打完之後就打俾我話想再休息下,我見佢好似唔多開心咁,我都無再問啦,咪俾佢休息下囉」

我:「哦,原來係咁」死啦,Irene一定係嬲左我啦,佢同阿豪會唔會尋日真係。。。同唔同佢講對唔住好呢。。但係我又無錯喎。

老闆娘:「喂浩然,你係度諗咩呀,你同Irene係咪嘈交呀?」

我就有啲慌張咁答佢「無呀,無呀」

老闆娘就話「有咩事就同我講啦」

我:「好呀,好呀」

今日既晚市就無咁多人,所以好快就收左檔,老細就又教左我兩招。

老細:「喂阿仔,你今日唔得喎,上兩次一點你就明,今日做咩呀你。」

我:「唔好意思呀老細,今日有啲攰。」

老細:「你咁既樣,我就唔係咁睇啦,男人一係為錢一係為女人,你就一定唔會等錢洗啦,仲唔為女。」

男人同男人之間真係少啲尷尬,易出聲啲,我就同佢講左我同芷晴仲有Irene既野。

老細就講:「我都後生過,以前都有啲咁既抉擇,當年,我就係揀左阿欣,放棄左另一個女仔,又無話後悔既,不過總有啲遺憾囉。依加連朋友都無得做,連佢變成點我都唔知。你自己諗下啦。」

原來老細都咁風流,不過佢都係拋番個問題俾我自己諗,點算好呢。

然後,電話又傳左「叮」一聲。

阿傑:「喂,阿豪你尋日點呀」

阿豪:「無呀,咪又係咁囉,係樓下就趕左我走啦。」依加至少知道Irene對阿豪真係無野啦。

但係我可以點做呢,啊,可以扮唔知尋日啲野。
我就sent左段message俾Irene「Irene,你唔舒服呀?今日唔返既。」

但係佢好耐都無覆我,所以我無理到,收埋左部電話。

今日都無咩照顧過芷晴,一陣再接下佢放工先,再上佢屋企,食過番尋味,照顧下佢。
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞