(可能甜)行山遇到三條女

1001 回覆
188 Like 160 Dislike
好!總之唔好唔要Irene
同irene偷偷摸摸做sp
屌我講笑咋,唔好4p啦,我寫唔到啦
今日出多啲,聽日一齊去行街街
垃圾浩然 要條女食避孕藥
可唔可以唔好再quote文
quote撚完未?
Support

伏筆係想玩irene個波波池
上面條撚樣仲垃圾quote文
Irene回歸篇4

都差唔多成十點幾啦,返到去芷晴都應該返左屋企啦。

算啦,我都好多日無返過屋企啦,件衫都臭哂啦。

返到屋企就沖左個靚涼,攞起電話就見到啲message又黎轟炸我。

Irene:「晚安啦浩然,早啲瞓」

我:「你都早啲瞓啦,晚安」

另一邊箱既芷晴就講:「點呀,忙完未呀,今日個terry終於無搞我啦。」

我:「忙完啦,返到屋企啦,無搞你咪好囉,同埋你食左啲事後丸未呀。」

芷晴:「我食左啦,但我上網睇啲人話好大傷害架,你下次帶返套呀。」

我:「對唔住呀bb,下次我會小心啲架嘛

芷晴:「好啦,原諒你啦,我瞓先啦。」

我:「晚安bb」

而最後一邊箱就係山系男女到。

阿傑:「好悶呀,成日係屋企頹廢,不如一齊露營呀星期日星期一點睇呀。」

深田:「你估個個係你咁咩,成個少爺仔咁,又唔返工,但係你話星期日星期一我又得閑喎,我去呀」

然後大家紛紛都講話ok,老闆娘嗰度星期日就淨係開半日,唔使我地,咁我星期一又請假啦,所以我都打左ok。

阿傑:「大家都ok,咁我地去坪洲啦,兩日一夜,我有哂gear啦,大家去就得啦,深田你過黎同我一齊攞啦。」

然後,佢同深田又係度耍花槍,講埋哂啲肉麻野,睇黎阿傑應該都得左,不過唔理啦,瞓啦。
露營當晚
芷晴瞓死咗 irene捉樓主去野戰
被芷晴發現 最後加入埋
Irene回歸篇5

第二朝起身,就見到媽咪煮早餐,真係世上只有媽媽好,幾日無見,已經好掛住媽媽了。

我就過去攬住媽咪「媽咪早晨」。

媽咪:「仔大仔世界啦,一個星期都唔返得幾次屋企,淨係陪女朋友。」

我:「點會呢,我最鐘意就係我媽咪,我以後多啲返黎啦。」

然後就快手快腳食埋早餐「我返工先啦」

去到鋪頭就見到Irene係度打掃間鋪,你望到我之後就同我講「早晨浩然」「早晨呀Irene」

老闆娘都過左黎,我就同佢講左講星期一又要請假。

老闆娘就講「你地班後生成日請假架,不過好采我都請左個人同你地輪更,咁你地就有多啲時間玩啦
。」

我本來仲想問咁不如請芷晴黎做,不過都係唔好啦,一陣我地又一齊玩,咁又一齊請假咁點好呀。

我:「咁個新黎既係男定女呀」

老闆娘就好鬼馬咁講「唔話你知喎,到時你輪到更咪知囉」

唔知點解呢,好似Irene係度真係特別多人,個午市好長好長都未完咁。

有啲客仲成日賴死唔走,係度目及Irene,真係好想插盲佢哋隻眼呀

最後去到3:00幾先完左午市。

我地就圍住一齊食飯,真係都幾溫馨。

無端端,Irene就夾左片牛肉往我囗塞「啊」,我都好自然咁擘開咗個口。有啲Irene囗水既味道,不得不說,真係幾好食。

老闆娘見到,就呆咗,老細見到就偷偷地俾左個讚我。

星期六個晚市真係特別多人,做到我地就黎死咁呀。

不過幾經辛苦就完左晚市啦。

老細又拉左我入廚房做秘密訓練啦。「嘩阿仔,你咁堅既,咁快又氹掂Irene,不過一腳踏兩船,你都威啦。」

我:「無呀,我無應承佢呀。」

老細:「哦,姐係你收佢做兵,定係做咩sp呀。」

我都唔識答老細呀,唯有見步行步啦。又學左味餸
之後,就返屋企。

出到黎之後,Irene就拖住我隻手講「走啦」

我咁樣做究竟啱唔啱呢,我鐘意芷晴,但我又想要Irene,男人真係一個得一想二既生物。

Irene見到我個樣就講「浩然,你係咪唔鐘意呀,我淨係想要你放工依少少時間架咋,你唔講,我唔講,芷晴唔會知架,你可唔可以俾我自私下呀。」

我見猶憐,佢依個眼有淚光,明澈含水既雙目,真係好難拒絕佢,我就用另一隻手摸一摸佢個頭「好啦」

佢就即刻好興奮咁拉住我手臂行。

去到巴士站,佢就問我「其實你係咪真係鐘意我架」

我:「係呀,但係唔啱時候囉」

然後,Irene就低左少少頭,講「我明架啦,不過真係少少時間已經好開心啦,只可以怪我無主動到啦。」

我見到就錫左錫佢塊臉。「好啦,唔好唔開心啦,上車啦,聽日準時呀。」

「拜拜浩然」「拜拜」
唔好3p啦
偷偷摸摸先刺激
老闆娘唔會請咗芷晴掛
唔記得問,你地可以揀下個新同事,對劇情可能有少量影響。

A.大姐姐
B.妹妹仔
C.同齡男生

去到我要寫星期二返鋪既時候停
bbbbbbbbbbbbb
A
唔好c就得喇
a
Bbbbbbb
A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞